PS: Jeg er vild med dig

Og derfor har jeg skam hørt efter. Når nogen af jer venligt har puffet til mig og hvisket, at Beautyspace ikke var super let at sluge på mobil eller iPad. Derfor har bloggen fået en baby i dag – en tabletkærlig udgave. Med et anderledes indhold. Væsentlig kortere. For her får du de daglige beauty-nyheder (krydret med gossip), som jeg mener, opdaterer og underholder dig bedst.

Om du er til Beautyspace traditionelle, den nye og mere  mobile version eller begge dele (I hope), så glæder jeg mig vanvittig meget til, vi ses herude i cyberspace – på den ene eller den anden platform. Begge versioner KAN selvfølgelig læses på både mobil, computer og tablet…den nye blogbaby er bare særlig tabletmobil minded.

SNUP TIPPET: Du kan klikke enten her eller i firkanten ude til højre på bloggen for at entrere The iPad version. I dag er der guf om både Søren Hedegaards drømmekvinde, Gagas nye blod-sæd-duft og en særlig Aarhus-kusine til Brad Pitts kone.

NB: Hvis du ikke nåede Magasin eller Salling i lørdags mht. gratis Mega-Bright Serum i halv normalstørrelse, så husk at fristen først udløber i dag – og der er friske forsyninger.

24/02/2012
Det tager kun fem minutter, men jeg vil så gerne…
28/02/2012
Ny trend: chips & creme

Kommentarer

 • Kære Anette
  Tillykke du rykker!
  Knus charlotte

  28/02/2012
 • av, hvor er det pænt. og smart!

  27/02/2012
 • Hvor er det bare megasejt og smadderflot! Tillykke med din nye blog-baby, glæder mig til at tjekke ind:)

  KH J

  27/02/2012
 • NU indser jeg pludselig det virkelig smarte i at få mig sådan en ny gadget!! Det har jeg ellers været længe om ha ha….den må snarest på ønskesedlen

  27/02/2012
 • Marie Rasmussen

  Yeeeehaaaa …. COOL ……
  Du er sgu for sej Anette Kristine Poulsen !!!

  27/02/2012
 • Hehe, tak Anette! 😉

  27/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  I er for sjove!

  @Con9 – gammeldags er nu ikke et ord der lige falder mig ind, når det gælder dig som engageret bloglæser. Og selvfølgelig er babyen født, så den også kan læses fra der, hvor du plejer.
  @Kiss – en dag skal vi altså have historien om det navn du har.
  @Lene – tror de deler dem ud på skoler.

  Mange hilsner Anette

  27/02/2012
 • Lene

  Waou – tillykke med babyen! Nu mangler jeg bare en iPad:O)

  27/02/2012
 • Kiss Jacob

  PS: Jamen, hvem er ikke vild med dig Anette..??? 🙂

  27/02/2012
 • Tillykke med den lille ny! 🙂 Jeg er simpelthen så knaldhamrende old school, at jeg hverken har iPad eller smartphone, så jeg læser “bare” med her, hvor jeg plejer. Og så vil jeg bare nyde, at der nu bliver endnu mere spændende læsestof! Har godt hørt lidt om Gagas nye “duft” og jeg tænkte også umiddelbart “Eewww!” Men den lyder som noget, der vil passe perfekt til en kødkjole, hvis man nu skulle ha’ sådan én i (køle)skabet! 🙂

  27/02/2012
 • Anne K

  Tak Anette- for at du altid forkæler os, og forsøder det hele en lille smule 🙂

  27/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  Tak for jeres ord. Og godt med glade creme-modtagere (Beam.

  @Frederikke og Charlotte K – det er præcis det med nysgerrigheden, der nok er meningen.Duften hedder ‘Monster’ og nu lyder meldingen fra Coty, som står bag, at den skal dufte ‘as an expensive hooker’ (hvordan sådan en så mon dufter).

  @Ditte H – jamen, det går skam fint at læse Beautyspace på iPad – dog kan du bare ikke se hele højre side hvor der er såkaldte flash filer. Den nye Tabletkærlige version af BS er en ekstra mad på tallerkenen. Så hvis du allerede er på iPad, gør du bare som du plejer – men prøv bagefter: https://www.beautyspace.dk/tablet for endnu mere. Håber du bliver glad.

  Mange hilsner Anette

  27/02/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Stort TILLYKKE med den nye blogbaby. 🙂

  27/02/2012
 • Ditte H.

  Øhh …. Nu har jeg måske ikke læst grundigt nok, men hvad er problemet med Ipad? Jeg har kun fulgt dig via min Ipad, og jeg er ganske tilfreds!?? Og hvis jeg bruger det der link, får jeg så en anden – og kortere – version af dig? Det ønsker jeg nemlig ikke! …. Er helt på det rene med, at jeg lige er suset ind af døren og er på vej ud igen til en omgang hård spinning, så derfor har jeg måske ikke helt fået hjernen med mig fra arbejde (cykler jo så susende hurtigt – ren Lucky Luke!), og derfor kan jeg måske nu godt fremstå noget …. Øh blond i det (ikke fordi jeg vil fornærme nogen herinde … Bare talemåde, ik’)!

  27/02/2012
 • Uh, det vil jeg da lige lige huske, når jeg er vel hjemme v. den elskede iPad.
  Tak for tip om serummen – hentede min prøve forleden og fik en anden prøve med på noget creme. Ikke dårligt. God dag til dig.

  27/02/2012
 • CharlotteK

  Hey, super med en ipad version, når vi nu lige har anskaffet os en;-)
  Lyder dog lidt klamt, det der med duften af blod og sæd, men den kan jo overraske???

  27/02/2012
 • Min iPad og jeg takker 😀

  27/02/2012
 • susanne

  super fantastisk at du bare er fremme i skoen ….

  27/02/2012
 • Frederikke

  Kanon tiltag med iPad versionen, den skal da prøvekøres, når jeg får vristet den fra min søn på 2 😉
  Blod og sæd? Hm, det er sikkert en kvalm omgang, men min nysgerrighed byder mig dog at teste den af, hvis jeg kommer forbi en flaske. Tænker lige nu på, hvilken flakon den mon kommer i og selve farven på parfumen???

  27/02/2012
 • Rikke

  🙂 Tillykke Anette. Mange hilsner Rikke

  27/02/2012
 • Dorthe

  Stort tillykke med den lille – meget glædeligt for både dig og alle os andre. Den skal da hentes med det samme.

  27/02/2012
 • Lad mig sige det sådan, at jeg håber det er hendes spøg 😀

  27/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Vibeke og Anja,
  Tak skal I have – I kan tage den nye baby til jer, hvis I har tid og lyst, fra både skærm, mobil og tablet – den er bare ekstra mobilvenlig. Og Anja, jeg tror bare det er Gagas vanlige sans for at skabe røre.
  Stor hilsen Anette

  27/02/2012
 • Tillykke med den lille!) Den må afprøves snarest.

  27/02/2012
 • Har desværre ikke en ipad, men håber på at få en i nærmeste fremtid, og så vil jeg også følge dig der! I mellemtiden finder jeg dig med min mobil og pc.

  Ydrk..en duft af blod og sæd.. den tror jeg ikke helt jeg er med på :/ Men resten af tingene du nævner, vil jeg glæde mig meget til 🙂

  27/02/2012