fbpx

Purple power – pragt eller panik?

venomousvillains-maleficent-lipglass-revengeissweet-72

venomousvillains-maleficent-emineralizeeyeshadowduo-mydarkma

Lysten til at kaste med maling, spise, bruge penge eller pludselig prøve en aldrig-elsket-lilla-før-fave på læberne kom frem, da dette foto landede på bloggen. Skal jeg love for. Derfor får du lige lidt mere lilla, og bliver det for meget (gør det det?), så nyd lige en sand look-a-like, når det gælder Chanels nye-kommer-til-februar-Black-Pearl-lak.

SNUP TENDENSEN: Det er Deborah Lippanns lak med navnet Hit Me With Your best Shot, som er er sortkoksgrå med sølvshimmer til ca. 120 kr., hvis du ikke kan vente på Chanel.

sfh_dl_hit20me20with20your20best20shot_161

06/10/2010
Chanelegante Karl
11/10/2010
Friske insider hud-tips på en mandag

Kommentarer

 • Helle

  Kære Katja,
  vi har haft Lippmann i SLOWFASHIONhouse.com siden juni, og vi har kanonsucces med det – har allerede 3. sending på vej, er p.t. udsolgt af et par versioner, herunder over-/underlakken Hard Rock – men skulle ankomme i løbet af få dage.. Seneste nyt er Bring on the Bling, en alene-/overlak med diamantstøv. 20 euro eller ca. 150 dkr. (lakkerne koster 16 euro eller ca. 120 kr.)

  Det er supergode lakker. Og nu, hvor Anette har gang i et lilla tema, vil jeg da også lige sige, at her kan vi også byde ind med en suveræn farve – Call Me Irresponsible… den er forholdsvis transparent og bliver en smule mere rødlig på neglene i forhold til den meget massivt-lilla farve, den har i flasken – men superflot. Bare hvis du skulle føle dig fristet til at gå ind og kigge mere.

  Håber også, der kommer et par nye farver med, når den nye sending ankommer. Det vil fremgå af sitet i løbet af en uges tid eller to, regner jeg med.
  Bedste hilsener
  Helle

  11/10/2010
 • Næææææææææ! Nu har jeg aldrig! Hvornår er den kommet?

  11/10/2010
 • Hej Katja…prøv at give linket et klik og se så løjer. Du lander lige i en laber skandinavisk webshop, der sender Lippman lige til din hoveddør. kh Anette

  11/10/2010
 • ELSKER Lippmann. Desværre kan man ikke købe dem nogle steder herhjemme, ikke engang i udenlandske webshops, der sender til Danmark. (tro mig jeg har ledt!)

  Jeg får dem sendt til Danmark af venner i USA, men vil meget gerne vide det, hvis du har fundet forhandlere der sender til DK?

  11/10/2010
 • Nipuni Julie

  Lilla er en fantastisk farve og jeg er især glad for øjenskygge-paletten fra Esteé Lauders look 🙂 Den blå palet’ er mindst ligeså gudedommelig. Jeg er en stor fan og tror også i kunne blive det 🙂

  10/10/2010
 • @Susanne og Lene: Jeg har spurgt MAC, som siger, at deres makeup ikke er målrettet børn, ikke markedsføres til børn og at Disney har pænt mange voksne fans også. Når det er sagt, så har jeg selv en Emma på 8, der gik i begejstret svime, da hun så lipglossen her i min taske. Kh Anette

  10/10/2010
 • susanne

  Hej
  Jeg syntes det er nogle skønne produkter at de kommer med og fantastiske farver
  Syntes bare det er sært at de laver disney, hello kitty barbie osv. Mac er ikke for små børn og det appelere ikke til mig at have sådan noget på mine produkter. Og jeg håber ikke at de vil have at det er børn der skal gå med Make-up ?
  hilsen herfra

  10/10/2010
 • Kamilla

  Tror godt denne lak kan trøste mig mens jeg venter på Chanel!!! :O)

  10/10/2010
 • Lene

  Synes farverne er fede – men har det svært med Disney-figurer på make-up! Det får det til at appellere til børn. Æv, synes ellers Mac er så fed!

  10/10/2010
 • Jette

  Super skøn farve!

  10/10/2010
 • Heidi

  Pragt!!
  Man kan ikke få lilla nok ;o)

  10/10/2010
 • Pragt! Helt klart. Er forelsket i lilla.

  10/10/2010
 • Najs! Den ser ud som om den er lidt i stil med sidste vinters grå glimmersag fra Gosh. Den var jeg vældigt glad for. Forhåbentlig Deborah’s er lige så nem at lægge på. Uh …! 😀

  10/10/2010