Quick-fix mod rødme

Der var to ting, Ole Henriksen gjorde mig hooked på i LA: Mandelsmør, som han kværner og henter hos Whole Foods to gange om ugen. Selv fik jeg (på dyrt betalt overvægt) et par bøtter med hjem, og er vild med mandelsmør i skyr og på stenalderbrød. Den anden ting er hr. Henriksens nye ansigtsrens, som er en slags oliegelé, der kaster ro og blødhed af sig med hjælp fra sød mandelolie, hudkærlig C-vitamin og hybenolie tilsat rødmereducerende kirsebærolie. En smart smeltende fornemmelse af olie, der blandet med vand er let at skylle væk á la en vaskegel. Meget opfindsomt fusionsprodukt, der først kommer til Danmark i starten af 2015, men fås i USA fra nu af.

SNUP TRENDEN: Alle taler om lysbehandlinger mod rødme i USA – noget, der bl.a. har sat fut i Skin Laundry kæden. Et spøjst navn i øvrigt, fordi det ikke har noget med rens at gøre, men derimod to af tidens største hududfordringer: rødme og pigmentpletter. Der er tale om meget lavt justeret IPL-blitzlys kombineret med en semi-laser, hvor behandlingen bare varer 5 minutter. Men. Fordi konceptet går på, at man kan komme hurtigt ud af døren igen, så er virkningen minimal, og det er derfor nødvendigt med et kurforløb. Anderledes begejstret blev jeg for et nyt system af antirødme-lys døbt LHE (tjek nr. 7), som jeg nåede at teste. Mere herom senere.

NB: HVIS jeg har glemt dig i forbindelse med et spørgsmål, så mind mig gerne om det i kommentarfeltet her.

#fdmtravels #cali #la

@beautyspace på INSTAGRAM

07/11/2014
Hair facials og fine damer
11/11/2014
10 ting din hud hader

Kommentarer

 • Charlotte

  Anette, tak for melding…tror jeg er begyndt at fange noget nu…har bestilt Rønsbøls tonic, som jo også er en mist…og så bruger jeg Pacifics alkoholfri tonic som mist indtil…det begynder at give en anelse mening…alt det her. Tak

  12/11/2014
 • @ Charlotte – uden alkohol og med fugtmættende glycerin lyder godt og hudkærligt.

  @ Kiss J – Det er mere lysbehandlingerne, der er rødmeeffektive (LHE).

  @ Camilla – Synes du skal investere i den anerkendte fra M2 (der er et link på https://www.beautyspace.dk/tablet). Den holder længe.

  @ Cecilia – Jeg har stor tiltro til Environs A-vitamin serie, hvor man langtsomt optrapper. Men mht. akne, så synes jeg også, du skal have en hudlæge ind over.

  Stor hilsen Anette

  11/11/2014
 • @ Lene – Om ikke andet, så lander den herhjemme til februar.

  @ Tina N – Jeg har desværre ingen erfaring med Beauty Angel lys.

  @ Iben – Godt med inkarnerede beauty hunters.

  @ Ninia & Vesna ;o)

  @ Christina – I linket er det anbefaling nr. 7, man skal se ;o)

  @ Helle Rick – Der kommer noget om pigmentpletter på bloggen om præcis en uge.

  @ Sus ;o)

  Stor hilsen Anette

  11/11/2014
 • Cecilia

  Kære Anette

  Jeg døjer med uren hud, så jeg var glad for dine råd, i indlægget om acne. Har tænkt i længere tid på at købe A-vitamin cremen fra Environ.
  Stillede nogle spørgsmål til forhandleren som blandt andet anbefalede nogle produkter samt skrev at A-vitamin cremen skulle bruges både dag og nat. Kan det passe?
  Jeg kan ikke finde ud af om jeg kun skal købe produkter fra Environ. De vil jo gerne sælge produkter. Derfor kan jeg godt være lidt skeptisk, selvom de sikkert har nogle fine produkter.
  Jeg vil høre om det ville være bedst med produkter fra et mærke eller om jeg ikke kan gå efter dem du anbefalede i dit indlæg om acne (herunder a-vitamin creme)?

  Jeg håber ikke spørgsmålet er for kompliceret. Bliver nogle gange lidt forvirret, da hudpleje jo er så individuelt.

  Med venlig hilsen
  Cecilia

  11/11/2014
 • Camilla Ahlefeldt

  Kære Anette

  Du har ikke glemt mig, men jeg har glemt at spørge dig efter noget. I lang tid. M2 Beautes vippeser gjorde noget ved mine korte sommervipper. De blev lange og kraftigere og måske lidt mørkere. Bare bedre, i hvert fald. Det var faktisk så godt, at der begyndte at vokse vipper helt inde i øjenkrogen – og vi snakker HELT INDE. Dem måtte jeg plukke ud igen med en pincet, for det var for mærkeligt.

  Men nu til mit egentlige spørgsmål. For den dér serumflaske er sådan set tom nu, og den er ikke just billig at få fingrene i nogen steder. Det billigste, jeg har kunnet finde (som virker troværdigt) er på en tysk hjemmeside, men med fragt und alles læber det alligevel op i 700 kr. Kan den rekvireres et hemmeligt sted for noget, der ikke vælter et su-budget?

  Og hvor længe skal jeg i grunden fortsætte med at bruge det? Jeg føler, at vipperne ikke er helt så stærke, som for et par måneder siden, hvor jeg stadig brugte serummet hver aften. Er det en ond afhængighedscirkel, jeg er kommet ind i? Kan de ikke bare forblive lange og lækre for evigt?

  Bedste hilsner

  Camilla

  11/11/2014
 • Kiss Jacob

  TAK. Den rensegel køber jeg.
  Så træt af rødme…
  🙂

  10/11/2014
 • Charlotte

  Anette, under alt udsolgt i Århus, spørger jeg ufortrødent videre i vores dialog om mist og tonics…ville så gerne have det sidste svar fra dig…bare en reminder…;)

  10/11/2014
 • Sus

  Den der renseting glæder jeg mig til <3

  10/11/2014
 • Helle Rick

  Jeg er stadig på jagt efter et EFFEKTIVT middel mod pigmentpletter. Har prøvet en del efterhånden og intet har hjulpet. Jeg har som minimum prøvet produkter i 6 mdr. og så burde der da være en lille effekt, men nej. Hjælp……hvad kan du anbefale?

  10/11/2014
 • christina

  Det er lige noget for den lille tykke 😉 øgee tjek nr 7 ? Haha er der noget jeg er gået glip af fru poulsen ♥

  10/11/2014
 • Vesna Barbu

  Hvor ser den bare lækker ud 🙂

  10/11/2014
 • ninia

  dejligt du holder mig opdateret

  10/11/2014
 • iben

  Hvis man som jeg ikke kan leve uden den lækre sag fra Ole H. Så kan den købes på beautyexpert.co.uk til den nette sum af 241,- med gratis fragt. Den er top lækker og meget anbefalelsesværdig.

  10/11/2014
 • Spændende nyt….Hvad med Beauty Angel lys..? Nogen kommentarer til det vedrørende virkning m.m.

  10/11/2014
 • lene

  Hvor ser den cleanser lækker ud!
  Jeg skal lige teste rodials acai cleanser, men mån den næaste bliver Oles om man kan få en bulvan til at tage den hjem til en?

  10/11/2014