fbpx

Rækkefølgen der ændrer alt

TromborgPukkat

Og det mener jeg, for vi taler en stenhård morgenrutine, der virker. Glem et øjeblik al reparationspleje og tænk blød, fugtmæt og beskyttet hud med den fineste overflade og glød. Opskriften er:

1. Eksfoliér let med en almindelig bomuldsvaskeklud (under bruseren evt.).

2. Dæk så den rene hud med et tæppe af antioxidanter. Du kan hoppe på den billige ved bare at bruge afkølet grøn te som facemist, eller du kan ønske dig Skinceauticals C E Ferulic serum, som er blandt de bedste bodyguards, huden kan få – også et (hundedyrt) underlag, mange internationale skønhedsredaktører taler om, som var det deres kæreste eje, og med thumbs up fra Paulas Choice. På budget kommer du langt med den grønne te kombineret med Nilens Jord serum eller Rønsbøls tonic. Hvad der tæller er, at få huden dækket med beskyttelse (antioxidanter) og fugtmagneter (glycerin/hyaluron).

3. Så kommer den blødgørende beskyttelse, som Caudalie gør perfekt her, fordi der er SPF, glød (pga. lysreflekterende ingredienser) og næring i ét. Matas har et budgetkærligt alternativ her. Dup med lidt concealer efter behov.

4. Og SÅ har jeg først alt for sent fået huden i Tromborgs Baked Minerals (i farven silk). Børst et par strøg på den øverste del af kindbenene. Den gør alt og ingenting – du vil se, hvad jeg mener, når du prøver. Og det er vigtigt at prøve før køb.

SNUP TIPPET: Det er nu, den er her. Sommeren. Og med det sagt, så finder du de bedste solcremer i Børsen Weekend i dag. Håber også, vi ses på @beautyspace. NB: Ring til N’Age, hvis du vil have det berømte serum (deres webshop kommer nemlig først op i weekenden).

11/06/2015
Blog-posten der væltede nettet
14/06/2015
VIND!

Kommentarer

 • Louise T.

  Almindelig grøn te som de vi drikker? Altså bare koldt? Og hvordan er holdbarheden på sådan en mist, hvis man ikke skal lave en ny omgang hver dag? Det lyder stjernegenialt – og nærmest som i gamle dage, med hjemmelavede cremer fra Urtegaarden 😀 (der brugte min mor bl.a. Benzoetinktur som konserveringsmiddel)

  15/06/2015
 • @ Gitte K – DEJLIGT at høre.
  @ Katja – Jeg kommer med et redskab inden længe der vil hjælpe dig. HELT kort handler det om at have et antioxidant/fugt serum under sin pleje med SPF om dagen (der kan fint være peptider i), og så bruge noget, der forbedrer om aftenen: A-vit, frugtsyrer eller EGF.
  @Pernille – To pump ;o)
  @Jette V – DEJLIGT at høre. Jeg er også fan.
  @Sanne – Herligt. Lad mig vide, hvad du synes.
  @Karolina – Dit forslag lyder fint – det kan også bare være Nilens Jords serum eller Rudolph Care.
  @Cecilia – Måske handler det om at du skal ‘fugte på’ i løbet af dagen også. At det ikke rækker bare med morgen og aften.
  @Marie R – Når det fnuldrer, er det fordi huden ikke kan nå at absorbere ELLER at serum og creme ikke ‘taler godt sammen’ på din hud. Der er ikke andet at gøre end at give længere tid mellem de to lag eller prøve andre produkter, der måske taler bedre sammen.
  @Rie – De skal nok komme. Bruger mest olie om vinteren.
  @HeLene – 1000 tak fordi du deler.
  @Pernille – Helt forståeligt.
  @Karoline – KOM …så jeg kan give dig et knus af de store.
  @Christina W – Det skal vi SÅ meget.
  @Superheltemor – 1000 tak.

  KH Anette

  15/06/2015
 • Gitte Kirkegaard

  Hej Anette

  Vil bare sige tusind tak for tippet angående Lings moisturerisers, den jeg har prøvet gør virkelig en forskel 🙂

  15/06/2015
 • Fantastiske råd – tak!! Vil straks afprøve det der grøn te

  14/06/2015
 • Hvor lyder det dog lækkert. Elsker din blog
  Vi må snart ses kram

  13/06/2015
 • Rie Dyrnes

  Glemte at spørge om du ikke bruger olie om sommeren? Bliver nogen gange lidt forvirret om rækkefælgen, Fugt, serum,dagcreme og solfilter? Hvor skal olien være? Knus fra mig og god weekend 🙂

  12/06/2015
 • Karoline Lundberg

  Vidste du…..

  At jeg tager screenshot hver gang du husker os på noget vigtigt? Og at jeg har en million på min telefon fordi du er den smarteste dame i verden.. OG! At dette indlæg nu også er på den.

  //K !

  12/06/2015
 • Pernille

  Åh jeg går også og sukker efter den Tromborg i silk, men prisen er alt for høj til hvad jeg vil give for makeup ( og creme) -_-

  12/06/2015
 • HeLene

  Godt indlæg, haster snart forbi tromborg og kikker på den der, highlighter, er det?
  Har fået tip om en fra rimmel i creme, men jeg kan bedre lide mineraler så jeg begynder med din da dine tip ALTID holder hvad de lover.
  Mht til grønthe vand mist så kan man konservere det lidt med atamon, som man bruger til mad. Det har jeg gjort når jeg lavede hjemmelavet aloe vera af min plante 🙂 (it was a mess-but very potent gel) Man må dog tjekke man man tåle atamon men det er så vidt jeg ved samme konservering som mange af de naturlige mærker bruger idag efter parabene krisen. Der er sikkert tip og dosering hvis man googler det?!
  Jeg bruger selv SARD fugtmist for tiden og den er skøn og lidt spelt-fresh, passer min sommer rutine. Næste jeg prøver er nok rønsbol!

  12/06/2015
 • Rie Dyrnes

  Hvor blev øjenbryns produkterne af? Har kigget på tablet også.

  12/06/2015
 • Marie Rasmussen

  Det med grøn the vil jeg prøve. Har store problemer med serum pt. Uanset hvilken serum jeg bruger, så giver den fnuller. Det er ikke just kønt eller lækkert …. jeg vælger nu at holde en serum pause og bruger lidt olie i stedet for. Men lidt øv når jeg har 3 forskellige sera/serums (?) på hylden.
  God weekend

  12/06/2015
 • Cecilia

  Må lige få prøvet Baked Minerals fra Tromborg. Det lyder meget spændende 😉

  Har desuden også Rønsbøls tonic, og den er meget dejlig omend den ikke giver mig nok fugt. Bruger en serum med antioxidant fra Environ, men selvom den fugter meget (sammen med Rønsbøl), når den kommer på, så føles min hud desværre ikke fugtmæt nok efter kort tid. Min hud suger det til sig. Min A-vitamin bruger jeg ovenpå. Har af to ekspedienter (forskellige steder) fået at vide at de kan se at min hud er ret tør. Jeg døjer altså med en smule tør (hormonel) akne hud, selvom jeg bruger disse produkter. Når de siger det kan jeg faktisk godt se det, for min hud suger min make-up (hvis man kan sige det), så det tæt på ikke ser kønt ud.

  Har du nogle forslag til hvad der kan fugtmætte min hud mere?

  12/06/2015
 • Karolina

  Jeg bruger Lings Dual Moisture for at forfugte huden – den elsker jeg! Lader den trænge godt ind, for så bruger jeg Exuviance dagcreme med frugtsyrer. Kunne dog godt tænke mig at finde et godt serum ind under dagcremen – men hvad skulle det næsten være, når der er frugtsyrer i cremen??? Har du nogen gode råd? Har overvejet Rodial snake serum (er 35 år og rynkefri, på nær nogle mimiske linjer på panden, så hvis det blev snake serum, skulle det primært bruges der), men spiller det sammen med Exuviance? Om aftenen bruger jeg serum fra Is clinical og A-vitamine creme, det fungerer fint.

  12/06/2015
 • Sanne Seyer-Hansen

  Elsker simpelthen bare dine gode råd til hud og hår. Er blevet SÅ glad for Caudalie, og må da kontakte n’age og prøve kræfter med deres ‘wonder’-serum.

  Rigtig god weekend ☀️

  12/06/2015
 • Jeg købte Rønsbøls tonic for nogle måneder. Den er sindssygt drøj i brug og jeg elsker den! Det er enn af dem der bliver købt igen. God weekend alle 🙂

  12/06/2015
 • Pernille Aaby Larsen

  Hej Anette 🙂 Jeg er blevet super glad for Nilens Jord serum, men har lidt svært ved at styre mængden. Hvor mange pump vil du mene er nok?

  12/06/2015
 • Katja

  Hej Anette

  Tak for en herlig blog og gode input i Go morgen Danmark.
  Jeg synes serum’er er en jungle. Hvis man skal vælge ét serum som kan puttes under ens dag- og natcreme hvad skal man så vælge? Har læst din bog og blevet klogere men er stadig lidt forvirret, for skal jeg gå efter peptider, e- vitamin, a- vitamin, anti rynke, retinol… Det skal lige siges at jeg er knap 40, og har en ellers ok hud, dog med de begyndende rynker som jo støder til.

  Håber at du kan hjælpe mig 

  Bedste hilsner Katja

  12/06/2015
 • @ Birgitte B – To dage vil jeg sige.

  Stor hilsen Anette

  12/06/2015
 • Hvor længe kan sådan noget hjemmelavet grøn te holde sig i køleskabet? Kh. Birgitte

  12/06/2015