Rammer pink plet eller forbi?

xl3e7767_undenstoej

Jeg har aldrig ejet noget i pink, fordi mit forhold til farven er en anelse anstrengt. Måske næret af de mange meget gamle (sorry) kvinder i USA, som har det med at overdrive mængden af især pink på læberne. Og jo jo, jeg ved godt, at der er mange variationer af farven. Som eksempelvis nuancerne, der ikke falder ind under shocking-udgaven, men i stedet er lækre, opløftende glade, gennemsigtige og bolsje-ramte som Chanels sommerglosser og YSLs lette penselstrøg med Sparkling Touch for Lips.

SNUP TIPPET: Hvis du vakler lidt, når det gælder pink, så prøv at duppe lidt på læberne uden partout at nå rundt i alle krogene – eller prøv at blande en (måske gammel) pink læbestift eller gloss med lidt concealer eller foundation for et blødere og mere nude look.

Tænker du pest eller fabelagtig om pink? I hvert fald er det værd at tjekke kommentarerne i dag, for der er hard core pink lovers (og kendere) i blandt…

16/07/2010
Control freak?
20/07/2010
Når rød tropper op

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @Heldige dig, Frederikke – med på lørdag.
  @Mie – prøv endelig Korres Lip Butter i rød (det bliver ikke smukkere, blødere og mere naturligt). En læbepomade af de bedste med lidt farve ;o)
  @Skal nok ta’ mig sammen, Mikkel og Sara ;o)
  @Frk. G og Ulla – tak fordi I deler lidt pinkisch tips.
  kh Anette

  20/07/2010
 • Mie

  Jeg er vist meget “alene” om min holdning til pink……….., hvor er alle I andre not loving pink henne….Nå I ligger nok på en eller anden strand smurt godt ind i alle Anettes gode råd!
  Ok, ovenstående billede er super flot og indbydende, bare ikke til mig……. Forøvrigt får jeg meget knastørre, afskallede og ikke særlig lækker kysse mund af læbestift, så det bruger jeg aldrig. Hvis du kender til et mærke du tænker vil være brugbart til mig, så er jeg villig til at prøve endnu et par farvede læber:-)

  20/07/2010
 • Synes at pink er en fed… både som farve og nå ja så skal jeg selvfølgelig også opleve en anden slags Pink live på lørdag 🙂

  19/07/2010
 • Jeg har altid en pink læbestift liggende, for en sjælden gang i mellem på en meget solrig og solbrun dag synes jeg den er lige i øjet.

  19/07/2010
 • ulla

  Elsker pink – i de der ‘slush ice agtige’ versioner. Pink fremhæver brune nuancer på bedst vis – ren magi!

  19/07/2010
 • Pink rammer plet! For heldigvis er der tale om transparente nuancer, der ikke lægger en fernis-farve. Med mindre der er tale om neglelak, hvor du bare skal fyre den af! Og lidt historie: Farven Shocking Pink blev opfundet af Elsa Schiaparelli, der sammen med samtidige Coco Chanel er en af verdens første moderne modeskabere…. Se se, så der er masser af coolness i pink!

  19/07/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  Jeg øver mig også, Sara :o)

  19/07/2010
 • Ind i kampen Anette Kristine og på med de pinke læber!:) Jeg elsker pink og især de tranparente Chanels glosse fra sommerlooket. Farven er “stain”, dvs den trænger ind i læberne og er der stadigvæk, når glossen er ædt op/smidtet af. Og farven er langt fra så skræmmende som den ser ud til. Når først du er glad for farven, er der ingenting flottere end nude øjen og pinke læber! 🙂

  19/07/2010