Noget om hippe ældre fyre og single tasking

I came. I saw. You conquered me. Sådan skrev Grace Jones efter sit besøg på det hippe Geejam i raggae-landet Jamaica. Her er 14 sengepladser og et musikstudie, hvor både Amy Winehouse, Gwen Stefani, Björk og mange, mange andre har øvet og indspillet. Geejam står også bag videoen her med de lettere modne, lokale, men seriøst  efterspurgte, Jolly Boys, der har lavet en fabelagtige version af Rehab, som jeg slet, slet ikke kan stå for.

SNUP TIPPET: Og Geejam og al hypen? Trip Advisor skriver ’Coolest place in Jamaica, if not on Earth’. Jeg oplevede nok, at personalet var en smule mere cool end kind. Men skidt med det, når byen Port Antonio, hvor de holder til, er rå, smuk, fri for turister og andet gejl. Her er bare ren rom, raggae og rasta…og så er det fuldstændig gratis at prøve at lure jamaicanernes evne af, når det gælder single tasking. De laver absolut kun én ting af gangen. Og det vil jeg lære. 

NB: Jamaica er af CNN i 2011 kåret som the world’s 3rd coolest country – kun overhalet af Brasilien og Singapore.  Hvis du altså går op i den slags.

Endnu mere NB: VINDERNE er fundet og afsløres efter kl. 13.00 i dag, tirsdag.

31/10/2011
Derfor skal resten af tærten i ansigtet
01/11/2011
Vandt du? Plus fif om ekstra chancer…

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @Kirsten V – I know. Svært at praktisere. Men jeg oplevede en kvinde på Jamaica, som konsekvent svarede: “Jeg vender tilbage til dig, når jeg er færdig med at skrælle kartofler/vaske op/lege med mit barn/eller hva’ hun nu havde gang i”. Det VIL jeg bare lære lidt af.
  @Pernille og CharlotteK – I er bare ekstra hotte så.
  @Con9 – giv os flere fif, tak.
  @Nanna og Pia – The Jolly Boys har endda også optrådt i Kbh., så selvom de mangler ret mange tænder er de super mobile.
  @Lene – det er kun alt for rige amerikanere der bliver på hotellet.
  Mange hilsner anette

  02/11/2011
 • Ser meget frem til at høre mere om din fantastiske tur. Hvor ser der pragtfuldt ud 🙂 Jeg har haft Rehab sangen i hovedet hele dagen, tak for den. 😉

  Hvis jeg skal til at singeltaske så skal der ihvertfald grov prioteres i opgaverne! 🙁

  02/11/2011
 • Skønt ser det i hvert fald ud! Og dejlig video/sang… Sidder her og smiler for mig selv 🙂

  01/11/2011
 • pernille Bølkov

  WAU, er det første jeg tænker, når jeg ser disse billeder, jeg har været i Singapore, 2 gange i år, og der ER fedt, meeeeeen disse billeder….dybt suk….aaaaaaa 🙂
  Tillykke til de heldige vindere 🙂

  01/11/2011
 • CharlotteK

  Hvor ser det fabelagtig fedt ud – og kan glæde mig over at jeg skal til the worlds coolest country til februar – Singapore, here I come
  🙂 (men altså først til feb.)

  01/11/2011
 • Joan

  Shit det lyder som en spændende tur, Anette. Vi vil vide det hele! 🙂

  01/11/2011
 • Pia

  Nej hvor er de herlige. Nu er jeg ikke bange for at blive gammel!

  01/11/2011
 • Lene

  Kan se du er kommet lidt mere rundt på Jamaica end jeg gjorde på min tur dertil for 20 år siden – hvor vi udelukkende opholdt os på hotellet bortset fra en enkelt udflugt! Må da vist hellere komme tilbage og udforske lidt… Skøn video!

  01/11/2011
 • Jeg går helt og holdent ind for single tasking; og jeg er ret god til det! Faktisk kan jeg slet ikke finde ud af at multitaske, selv om det, ifølge de stereotype holdninger, er en typisk “kvindeting”. Jeg tror mine evner inden for singletasking skyldes min medfødte dovenskab, så den priser jeg mig faktisk lykkelig for! 😉

  01/11/2011
 • kira b

  manna for the soul man!

  01/11/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Maria, først må jeg sige, jeg er dybt imponeret. Du har virkelig sat dig ind i tingene, for hele humlen med mineralske olier er nuanceret. Mineralske olier ER blødgørende og beskyttende. Intet andet. De trænger ikke ned i huden og kan ikke udrette noget aktivt eller tilføre din hud noget. Der er mange stærke holdninger omkring mineralske olier – læs eksempelvis Børsen Pleasure fra i torsdags, hvor mit interview med Horst Rechelbacher mere eller mindre handler om det emne, du tager op. Personligt bruger jeg ikke produkter med mineralske olier i ansigtet (risikoen for tilstopninger som du selv er inde på), men i en håndcreme vil de være fine (her har du ingen porer), med mindre du holdningsmæssigt er imod brug af petrolatum. Håber det er svar nok, ellers råb højt. NB: Jeg tror, du vil synes om Dr. Hauschkas Lip Balm proppet med calendula og jojobaolie. Stor hilsen Anette

  01/11/2011
 • Hvor er han skøn. Den skal jeg høre mange gange i dag.

  01/11/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Dorthe, Marianne, Britta og Anja. Jeg er blevet afhængig af den sang, og hvis I ser videoen til ende, så danser den skandaleramte Erroll Flynns enke (på vistnok 86) i slutningen. Han var ikonisk playboy og skuespiller. Mange hilsner Anette

  01/11/2011
 • Tak for en lækker start på dagen med Jolly Boys ;)Hvor ser stedet bare toplækkert ud..man kan kun drømme sig væk…:)

  01/11/2011
 • Maria

  Hej Anette. Det hele ser jo fantastisk ud fra din tur! Og selvom man bestemt drømmer sig væk til varmen, er det lidt svært at glemme det kolde vejr derude! Og jeg er akut på jagt efter en god læbepomade, men er efterhånden så usikker på, hvad jeg skal kigge efter af ingredienser. F.eks. er der mange produkter, der indeholder petrolatum, som jeg har hørt skulle være stærkt udtørrende af læberne i det lange løb, men der er rigtig mange af de etablerede og store mærker, der har puttet det i deres produkter! Nogle ekspedienter har så sagt, at det holder på fugten, men altså jeg ved slet ikke, hvad jeg skal tro på! Og lige så med mineralske olier generelt (jeg er nemlig også på jagt efter en god håndcreme), der findes i et utal af produkter, f.eks. hos et mærke som Clarins, der jo må siges at bruge mange penge og midler på forskning indenfor hudpleje. Jeg ved godt, at mineralske olier er langt billigere, men hvor skadelige og tilstoppende er de egentlig? Du plejer altid at have sådan en fornuftig tilgang til tingene, så jeg tænkte, om du måske har en holdning til emnet? Hilsen Maria

  31/10/2011
 • Britta

  Fed video for øvrigt – sådan nogle rigtige “come-over-here-man” rytmer 🙂

  31/10/2011
 • Britta

  Single tasking … hehe … den har jeg ikke hørt før. Det tror jeg simpelthen ikke jeg kunne. Men det skal da nok være godt for helbredet 🙂

  31/10/2011
 • Hvor er den fed!

  31/10/2011
 • Dorthe

  Sikke en skøn version af ‘Rehab’ – den er jo helt utrolig fredfyldt. Thank’s for sharing…

  31/10/2011