REN SKØNHED eller…?

hydro-cool_eye_gel1

Kultmærket Skyn ICELAND kalder sig naturlig. Cool Eye Gels er blandt mine favoritter til at mætte huden omkring øjnene.

 

hauschka_01

Dr. Hauschkas legendariske rosencreme

Jeg bliver ofte spurgt, om økologisk hudpleje er bedre end ikke-økologisk. Noget, der ikke findes et enkelt svar på, fordi det handler om personlig overbevisning og mavefornemmelse. Men det er helt sikkert et spørgsmål, der deler vandene, og som kan bringe blod i kog. I denne måneds udgave af ELLE (i artiklen ’RENE FAVORITTER’) får du et udpluk af de bedste valgmuligheder sammen med nogle aha-kommentarer, som forhåbentlig giver skønhedsstof til eftertanke.

SNUP TENDENSEN: Du vil ikke mangle valgmuligheder, da den grønne bølge raser, og de naturlige og økologiske beauty produkter får mere og mere plads på shopping-hylderne. Hvis det er økologien, der er vigtigst for dig, så gå efter produkter med øko-certificering, hvor der er garanti for graden af økologi. På samme både er der det nye Fairtrade mærke (til samvittigheden) og Svanen (miljø- og allergi-hensyn).

Mine roser er ikke økologiske - bare naturlige

Mine roser er ikke økologiske - bare naturlige og skønne at stikke næsen i

23/08/2009
Weekend-drømme
25/08/2009
Sej øko-kvinde

Kommentarer

 • Jeanette

  Jeg kan godt lide tanken om, at noget er økologisk. På den anden side vil jeg også gerne være sikker på min hudpleje er lab-testet og fuldstændig klinisk sikker at bruge. Og endelig vil jeg have effekt – orker ikke at købe en creme bare fordi den dufter godt af kamille. Spørgsmålet – synes jeg – er, hvor meget økologien kan klare? Hilsen Jeanette

  25/08/2009
 • susanne schultz

  jeg syntes dette indlæg er fantastisk, jeg mangler bare nogle
  ca priser på produkterne

  24/08/2009