REN trøst plus et par vindere. Eller tre

ny-ren

Jeg overholdt ikke min udtræknings-deadline i dag, fordi min nabo (hende med vinder-hatten hos Beautyspace) havde glemt vores aftale. Tænk engang. Til gengæld har hun bidraget til en generøs gaveregn, der rækker lidt ud over de 3 heldige vindere, som er:

Anne Bech, Maren Uthaug og Sanne Christensen. Hurra og tillykke !

Og hold så fast, for der er hele 10 trøstepakker som vist på billedet til hver en værdi af 300 kr. på vej til disse skønne hoveder:

Anne M. Nielsen, Henriette Møller, Rija H, Pernille Andersen, Erika Brandt, Lotte Bastholm, Heidi Mathiasen, Louise Fly Caione og Stine (fra The Fashion Wall) og Tinna Glasdam Larsen.

Vindere og trøstevindere: send fluks Jeres adresse til open-mind@mail.dk, så de gode sager kan gøre godt.

15/11/2010
Hovedrengøring #2: når double up giver jackpot
17/11/2010
Anna møder Ole, og det fører til kemi, Zen og de hvideste smil

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @Tinna – kender desværre ikke Tantasia. Synes generelt spraytans giver et orange look :o( kh A

  23/11/2010
 • Tinna

  Tak for svar … har lige været inde på Jane Irredale, så så jeg lige en selvbruner Tantasia – har du nogen erfaring med den?? Pt bruger vi Sun Spa Spraytan TAK:)

  20/11/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  @Tinna – jeg er enig i at pensler giver et mere præcist resultat + det er mere hygiejnisk. Min klare anbefaling lyder på Jane Iredale (janeiredale.dk), hvor du kan vælge til ethvert behov. Mht. vippebukker så er vild med Shiseidos, som du kan købe i Matas el. magasin. Kh Anette

  18/11/2010
 • Tinna

  Så var der jo lige en ting mere – en god øjenvippe-bukker, synes jeg trænger til en ny … og for mig absolut uundværlig ….

  17/11/2010
 • Tinna

  Tak igen …. og så har jeg lige et spørgsmål, Sofie (min datter) har lige været i praktik på Makeup Artist Skolen i Odense, det var en god og sjov oplevelse .. blev brugt en del som model, og det er jo et hit når man er 15år:-)
  Hun fik jheldigvis også et par fif, og hun har lovet at afprøve på mig. De brugte pensler til alt, og mit spørgsmål er – kan du anbefale en god makeup pensel, jeg bruger pt en svamp …. takker 😉

  17/11/2010
 • Kamilla

  Ja stort tillykke til alle I heldige. Glæder mig til næste konkurrence – kan mærke at jeg der bliver heldig! ;O)

  16/11/2010
 • Tillykke til alle vinderen og trøstevindere – jeg er jer misundt 🙂 Anette: Lige for at svare på dit spørgsmål vedr. Aesop, så har de åbnet en afdeling i APC-butikken i indre København. Det er efter mange år altså endelig kommet til Danmark.

  16/11/2010
 • Det er lidt sejt med lige ved og næsten præmier 😉

  16/11/2010
 • Jette Rasmussen

  Et stort tillykke til alle de heldige :o).

  16/11/2010
 • susanne

  🙁

  16/11/2010
 • Helle

  Det var da skønt med sådan en ekstra omgang præmier. Selvom jeg ikke var en af de heldige, desværre 🙁

  Men vinderne kan godt glæde sig til REN-produkterne, den creme jeg har prøvet er helt fantastisk!

  16/11/2010
 • Tinna

  Ih hvor skønt … dejlig nabo du har 🙂

  16/11/2010
 • Henriette Møller

  Ej, hvor F A N T A S T I S K ! Trøstegaver er jo det bedste i verden – især når der også er en til mig, jubii!

  15/11/2010
 • Stort tillykke til vinderne 🙂

  15/11/2010
 • Jeg er den heldigste i hele verden!

  15/11/2010
 • Jubiii, jeg er en trøstevinder. 🙂

  Mail på vej. 🙂

  15/11/2010
 • wiiiii jeg glæder mig til at forkæle mig selv med produkterne:) Fantastisk!

  15/11/2010
 • Anneli

  Joan –> enig 😉 men bloggen er nu skøn, gaveregn eller ej.

  15/11/2010
 • Joan

  Tillykke til vinderne. Tror dog der er sket en fejl. Kan ikke finde mit navn mellem trøstenavnene:O)

  15/11/2010

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.