fbpx

Rich Girl’s Hair #1

Signe på 34 skrev, at hun var træt af sit hår. Træt af pludselig at fælde og nervøs over, at håret opførte sig troldeagtigt kruset. Prøv shampooen fra Karmameju, skrev jeg tilbage til Signe. Fordi. Det er nemlig præcis den sammen med balsammen, der har fået min mor til fint at undvære både føntørring og glattejern (med mindre hun skal til fest eller fine møder). Håret, altså min mors, er blevet fyldigere. ”Og så er det så dejligt, at badeværelsesgulvet ikke længere er glat”, som hun overbevisende tilskriver, at der ikke er silikone i produkterne. Signe skrev en begejstret hurra-mail sent i aftes. Fælderiet er stoppet, og hun er hooked på shampooen, men sammen med almindelig kokosolie som balsamkur.

SNUP TIPPET: Netop neddrosling af varmebehandlinger og nul silikone er en væsentlig del af opskriften, hvis du er ude efter tidens hotteste frisure, som internationalt er døbt rich girl’s hair. Mere om det i morgen. Lige nu er der et ekstra – og synes jeg selv – uundværligt tip ovre hos dygtige Sara.

NB: Du får opfølgningen i morgen, en Rudolph Care-konkurrence inden påske og en VIP-Beautyspace-pakke på fredag. Alt sammen via insiderlisten her.

@beautyspace på INSTAGRAM

23/03/2015
Lyt til Madonna, hvis du vil undgå tør hud
25/03/2015
Rich Girl’s Hair #2

Kommentarer

 • Tanya

  Et helt andet tip mod hårfældning er at sove med et 100% silkehovedpudebetræk. Det hjælper både mod soverynker og afslidning af hår – og så er det bare så vidunderligt glat og fint mod kinderne 🙂
  (kan ofte fåes på tilbud på nettet, især hvis man er ligeglad med farven)

  25/03/2015
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Åh elsker de produkter, har dog ikke prøvet hårprodukterne endnu… Men godt tip 🙂

  24/03/2015
 • Cecilia

  Det lyder lovende. Fælder selv rigtig meget (hele året rundt), så jeg ved hvor træls det er. Undrer mig tit over hvorfor jeg stadig har hår på hovedet hehe. Heldigvis vokser der nye hår ud, så det er da altid noget 😉

  24/03/2015
 • Helle Andersen

  Når emnet nu er hår i dag, må jeg lige fortælle hvad min frisør sagde, da jeg her til formiddag lige var forbi for at få studset pandehåret. Hun spurgte hvad jeg havde brugt til håret, siden det så så lækkert ud. Så var det at jeg måtte fortælle hende om Purely Professional, hun kendte faktisk ikke til mærket. Hun forhandler bla. morroccan, og ved jo at jeg har været trofast bruger i årevis, men kender også til at jeg hader følelsen af at have for meget produkt i håret. Hun var overrasket over at mit hår kunne se så lækkert ud og hun samtidig kunne mærke at jeg ikke havde “noget”, i det. Det havde jeg selvfølgelig, ellers ligner mit hår en flad høstak, men med purely, kan man bare slet ikke mærke det. Elsker deres hårprodukter….

  24/03/2015
 • ilse kirk

  det vil jeg gøre.
  Stor hilsen også herfra

  24/03/2015
 • @ Charlotte K – Udover shampooen her så er der godt nyt om emnet i morgen på bloggen.

  @ Ilse Kirk – Det kan jeg desværre ikke, da det kører pr. automatik, men prøv at sende mig en mail torsdag, så kigger vi på det.

  Stor hilsen Anette

  24/03/2015
 • CharlotteK

  åh, hvem der bare havde hår som hende pigen fra x-factor. Jeg bliver nok nødt til at prøve den shampoo. Er næsten villig til alt, for at få mit hår tilbage til normal stand. Går endda og overvejer, om jeg skal klippes korthåret, for det ser virkelig frygteligt ud. Det er blevet så tyndt, så tyndt. Og nu er der begyndt at komme store totter af nye hår ud øverst på hovedet, så jeg ligner noget der er løgn! Så alle former for hjælp er velkommen!

  24/03/2015
 • Louise L

  Hvordan er det så med det balsam der? Skal man droppe det og i stedet komme lidt kokosolie i håret en gang i mellem? Man får jo dejlig blødt hår af balsam 🙂

  Jeg fælder også rigtig meget. Det er dog blevet lidt bedre efter jeg er begyndt at spise imedeen til hår og negle.

  24/03/2015
 • Ilse Kirk

  Åh jeg skal rejse torsdag og er væk en uge kan du ikke sende mig email om VIP pakken torsdag
  Mvh
  Ilse

  24/03/2015
 • @Lene – hvis du spørger min ex-svigermor, så skal du forsætte forever! Hun har tage dem i over 20 år og man kan altså godt se på hendes hud, at den lyver om alderen. Den ligner ikke en i midt 60’erne 😉

  24/03/2015
 • HeLene

  Åh ja det schampoo er så godt, håret føles super rent men ikke et spor tørt!
  Glæder mig allerede til næste indlæg.
  Og til de andre skønne ting som kommer =)

  24/03/2015
 • Lene Jespersen

  Kæreste Anette. Skønne råd fra dig om vores dyrebareste hår 🙂 Jeg må prøve denne shampoo og balsam. Jeg nu kørt 3/4 år med Imedeen til Hår, hud & negle. Det har bestemt hjulpet, jeg fælder næsten ikke mere, siger min familie 🙂 ha ha. Hvor lang tid skal jeg fortsætte med imedeen ?? Kh Lene

  24/03/2015
 • Anne KL

  Er der heller ikke sulfater i?

  24/03/2015
 • Nemlig et rigtigt fantastisk produkt til frizzy hair:-)

  24/03/2015
 • @ Sofie og @ Marleen – Det er tjekket hos os. Min webnørd siger, I skal tjekke jeres spamfiltre ;o)

  Stor hilsen Anette

  24/03/2015
 • Sofie

  Hej Anette.

  Til information, så er jeg er i samme båd som Marlene ifm. nyhedsbrevet. Måske har vi et filter på vores indbakke?

  God dag og tak for tippet 🙂

  Kh Sofie

  24/03/2015
 • Marlene J

  Hej Anette

  Jeg har nogle problemer med de mails, jeg modtager via nyhedsbrevet. Jeg får kun mails, når der er nye indlæg på bloggen, og de indeholder kun overskriften på det nye indlæg… Altså modtager jeg hverken de gode tilbud eller andet 🙁 Jeg håber, du kan gøre noget ved problemet

  Vh Marlene

  24/03/2015