fbpx

Rich Girl’s Hair #2

Jeg er vild med håret på billedet, og havde en videoopskrift (dog minus flettedelen)… som nu er væk. Men jeg finder den! I forlængelse af i går, så er der fem ting, der virker, hvis mængden af hår og hårets kvalitet begynder at drille:

 • Både farvning og toupering slider (men af og til må man vælge sine skønhedskampe)
 • Silikonepause og det at skrue ned for varmen var vi omkring i går
 • Daglig hovedbundsmassage i bare ét minut gør en positiv forskel. Hovedbunden bliver sundere, fordi blodcirkulationen stimuleres og hårsækkene bliver iltet, hvilket er den kædereaktion, der er med til at give håret bedre vækstbetingelser. Hvis en hårsæk først dør, kan den aldrig producere hår igen
 • Mange døjer med problematisk hovedbund, fordi de ikke får vasket i bund – og endnu værre: Bare skyller shampoo af oppe fra og ikke under håret
 • Sørg for at få et batteri af B-vitamin-kosttilskud

SNUP TIPPET: Jeg er inviteret til at tale om hud den 14. april hos Haarklinikken i Aarhus, som er skrappe på det med at speede hårvæksten op. De vil her gå i dybden med ovennævnte tricks, hvis du har lyst til at sætte et save-the-date kryds i kalenderen.

@beautyspace på INSTAGRAM

24/03/2015
Rich Girl’s Hair #1
26/03/2015
Afhængig

Kommentarer

 • 1000 tak for jeres kommentarer.

  @ Cecilia – det skal jeg tage op i et indlæg om hår efter påske.

  @ Birgit A – Jo, og jeg synes man skal få et batteri af dem (inkl. Biotin også). Både VitaViva og Imedeen laver en god cocktail.

  @ Mia og Charlotte – Der kan vist købes billetter nu: http://www.haarklinikken.dk/Webshop/H%C3%A5revent-i-Aarhus#.VRUNTeGDhdx

  @ Maria – vi kommer tilbage til det.

  @ Tanya – ville også vælge den fra.

  @ Signe Tange – Prøv at prikke til Johanne ovre på Jo’s makeupblog. Er sikker på hun kan diske op med noget.

  Stor hilsen Anette

  27/03/2015
 • Signe Tang

  Mange tak for de dejlige råd om hår. Jeg synes selv jeg har noget skørt hår som er svært at få styr på. Det er tørt, krøllet og rødt. En hidsid kombination som kræver pleje og kemi. Men jeg mangler sådan gode råd til hvordan man griber det helt rigtigt an og hvordan man kan sætte det (op) så det er pænt og giver mening. Frisøren giver råd, men mangler noget fra helt almindelige mennesker som ikke er uddannet til at sætte garnet men alligevel lykkes med det. leder desperat og måske er der hjælp her?

  26/03/2015
 • Det er også et meget flot hår, der sidder på den smukke pige;-)

  25/03/2015
 • Tanya

  Synes ikke fletningen er så heldig, så det gør ikke noget hvis den ikke er med i instruktionen 🙂
  Hvor ville jeg dog ønske at jeg havde kraftigere hår – eller bare kunne finde ud af de her mærkelige, krusede krøller jeg har fået!

  25/03/2015
 • Maria

  Min hovedbund har sådan drillet på det sidste, så jeg vil meget gerne have punkt 4 uddybet! Tænker især hvordan man skyller under håret – for jeg er vist en af dem der bare skyller oppe fra… 😉

  25/03/2015
 • Mia Jensen

  Anette skal man ringe til hårklinikken og købe biletter?

  25/03/2015
 • CharlotteK

  Det lyder da som noget, jeg skal med til – så sætter lige kryds i kalenderen til d. 14. Tak for tippet!

  25/03/2015
 • Birgit A

  Anette, findes B-vitamin ikke i et hav af varianer 1, 2, 12 osv. Hvad skal man kigge efter?

  25/03/2015
 • Cecilia

  Hovedbundsmassage må ind i min hverdagsrutine.
  Jeg vil begynde at skrue ned for varmen, og vaske mit hår ordentlig, for jeg er vist skyldig i punkt nummer fire.
  Det kan godt være det er et dumt spørgsmål, men er der en “rigtig” måde at vaske hår på?

  25/03/2015