fbpx

Rikke skrev om noget negle-bøvl

_m8j9392

Frk. Rikke bad om et beauty-råd og skrev:Mine negle opfører sig irriterende, er meget bløde og spalter i flager, hvilket gør det svært at lægge en flot lak (som jeg jo er blevet helt tosset med pga. bloggen). Og ja – jeg spiser sundt og varieret og får mine vitaminer og mineraler. What to do?

Rikke får sin egen blog-post, fordi jeg har modtaget flere mails om præcis den udfordring. Klør fem har det åbenbart generelt skidt – i hvert fald fingerspidserne. Og derfor fik jeg en testperson med tilsvarende negle til at springe på en trio, som virker: Herôme Exit Damage Nails (vitamin-boostende serumolie), som virker på ødelagte negle ved at lægge sig som en pude mellem neglepladerne og genopbygge ødelagt væv. Én dråbe på hver negl i 8-10 dage. Derefter en 3-ugers kur med Nailhardener Strong og Herômes lakfjerner. Step-by-step guide får du her. De tre produkter koster 125 kr. + 99 kr. + 85 kr. på samme website.

SNUP TIPPET: Tak for alle tips i går på bloggen…Negle ER mere sårbare, end de fleste tror. Og som mine to favoritdamer fra bogen No More Dirty Looks skriver, så må vi  tro om, hvis vi satser på, at negle bare er døde, forhornede og upåvirkelige celler. Neglene sidder fast på særdeles levende hud, og man behøver bare en tur i svømmehallen for at konstatere, at negle bliver bløde i vand og reelt er i stand til at absorbere op til 25 procent af deres egen vægt. Og nej, lak er jo ikke sundt-sundt, men for pokker…der må vælges kampe, ikke sandt?

essie

Øverste foto: Jens Peter Engedal

13/07/2011
Hvis jeg skulle gemme 175 kroner …
15/07/2011
VIND make-over & foto-shoot (eller øko-guf)

Kommentarer

 • Haha (sagde arkæologen…) med sorte negle… 😉

  19/07/2011
 • @Maria – det vil helt svare til, hvad du laver med dine hænder og negle OG hvor ihærdig du er med at efterbehandle (bruge overlak og negleolie). For mig varer en lakering aldrig mere end to dage. kh Anette

  18/07/2011
 • Altså kun 3 i alt? Strøg altså… 🙂 Ok… underlak, tjek! Det er måske nok en af de der ting, jeg har … skøjtet lidt let hen over… 😉 Og hvor længe kan man regne med at en lakering holder? 😉 Før man skal omlakeres… 😉
  Kh Maria

  17/07/2011
 • Men det er alt sammen meget godt – men hvad hvis man ligner Anna og Lotte, når man har lagt skidtet på? Altså kan man få nogle idiottips til ikke at ligne en 5-årige med klørerne for langt nede i mors taske? 😉
  Kh Maria

  15/07/2011
 • Herôme er min helt og det holder helt tilbage til dengang jeg skulle gro bare nogenlunde lange negle til mit bryllup. Deres produkter er virkelig gode 🙂

  15/07/2011
 • Pernille Christensen

  Har ALTID lak på, og det er for det meste ikke neutrale;-)

  15/07/2011
 • Et godt tip 🙂 Tror også negle er særligt udsatte om sommeren, hvor vi måske gør nogle andre ting end om vinteren.

  15/07/2011
 • Louise Inkeri Hennings

  Heromes Nailhardener er genial!Kan virkelig anbefales!

  15/07/2011
 • Tak for tippet, jeg bruger TIT lak og mine negle har det nu OK, men jeg har tænkt på at jeg burde forkæle dem lidt mere med noget pleje og så kom dit indlæg lige ind i billedet, super! 🙂

  15/07/2011
 • Jeg ELSKER negle! Tænk at rende rundt med 10 smykker for enden af fingrene, men de er ikke altid lige fantastiske, så er er faktisk klar på at prøve trioen. Tak for tippet. 🙂

  14/07/2011
 • Personligt så klipper jeg mine negle rigtig ofte og ved ikke om det gør at de bliver stærkere, men det virker i hvert fald sådan. Og ikke mindst så bruger jeg en god håndcreme og negleolie. Plus jeg er meget påpasselig med ikke at tromme negle i bordet eller lign. Da det er et stort pres for neglen og faktisk gør at der kommer små stød og dermed gør neglen mere sårbar for at flække. Og husk at hvis man vil file neglen så må man kun gøre det i en retning. Altså kun oppefra og ned. Den flosser hvis man sidder og kører den frem og tilbage. Jeg har lavet en video der viser det faktisk her http://www.youtube.com/watch?v=bABq9CI56aA Det er umiddelbart mine råd 🙂 Og ikke mindst, få fat i en glas neglefil.

  14/07/2011
 • Ej et fedt indlæg! Og sikke en fed blog du har. Jeg håber du kigger forbi 🙂

  14/07/2011
 • Dorthe

  Kunne ikke være mere enig.
  Er selv blevet dybt afhængig, så har ALTID lak på, og så må jeg jo være lidt god ved neglene før og efter jeg tager lak på. Som jeg tidligere har nævnt, sværger jeg til en god prof neglefil og SolarOil, som jeg ofte lader negle absorbere om natten. Iøvrigt et flot lak-billede det nederste du har kreeret.

  14/07/2011
 • Anneli

  Et tip fra negleteknikeren er at ikke file frem og tilbage, men at file fra en side til midten og så fra den andre side til midten. Og aldrig men jernfil – brug file med høj grit (240) til naturneglen.

  14/07/2011
 • @Tinna – jeg er altid glad for lidt ekstra. Inkl. bogstaver.
  @Pia – prisen er virkelig fair. Har endnu ikke mødt en utilfreds Herôme-bruger.
  @Joan – kaffe er SÅ godt. Og jo da for pokker…hænder og negle hører sammen.
  @Dorte D – 1000 tak for super input.
  kh Anette

  14/07/2011
 • Tinna

  og Anette med et n som i Tinna med 2 n´er …so sorry – skal IKEK ske igen;-)

  14/07/2011
 • Tinna

  Dejligt tip …mon det skal være et af mine ferieprojekter udover at få en masse andre gode vaner lagt ind TAK søde Annette 😉

  14/07/2011
 • Lene

  Skønne tips – og som sædvanligt giver de der lakbilleder mig lyst til at male et maleri med dem. Det skal altså prøves engang:O)

  14/07/2011
 • Birgitte

  Nu er mine negle heldigvis stærke – men gud hvor får jeg lyst til at lakere dem. TAK for inspirationen!

  14/07/2011
 • Pia

  Åh hvor er det godt. Har præcis det problem med neglene. Skønt at det ikke er så hundedyrt!

  14/07/2011
 • Joan

  Men lige når vi snakker om havearbejde – vil jeg lige fremhæve det trick du engang gav med at bruge brugt kaffegrums til at “vaske” hænder i. Hænderne bliver så gode som nye. Men det har selvfølgelig ikke noget med negle at gøre….

  14/07/2011
 • Dorte Daugaard

  Er i samme båd, og jeg bruger Herômes nailhardener (underlak), som du nævner og top coat (overlak). Både under og over neglelak, men også alene uden farve imellem.
  Det giver en fin ensartet-udseende negl, men det forhindrer også, at man får pillet i flagerne, der gør neglene helt ustyrlige og flækkede 🙂 Og så er det også min erfaring at lak på neglene gør, at man er mere forsigtig med, hvad man laver med neglene (åbne dåser osv), hvilket også skåner neglene (altså forsigtigheden).

  Jeg foretrækker dette fremfor at file og pudse dem, da de jo bliver endnu tyndere og mere slidte af dette.

  Virker fint for mig – måske det også kan hjælpe andre? 🙂

  14/07/2011
 • Anja Sand Bjerre

  Det må vidst være den kur jeg må spare sammen til næste gang 😉

  14/07/2011
 • Det er jo altid rart at ramme, Nanna – så tak. Og Rikke – handsker, handsker, handsker i den have. Eller bliver det for besværligt?
  kh Anette

  14/07/2011
 • Der ramte du plet igen, Anette. Tak for tippet!

  14/07/2011
 • Åh, Anette, du er en sveske. Samme problem her som min navnesøster – specielt efter en dag med havearbejde (looks like s***)

  14/07/2011