Røde såler under neglene, anyone ?

Louboutins nye idé er sjov. Og jo med en fin rød tråd til skoene. Altså at de røde indadvendte såler kopieres til en underneglseffekt. Men er det kønt? Njjaarrhh. Under alle omstændigheder er der premiere i dag på Loubi Under Red, som er en 6 milliliter smuk flaske til 300 kr. Forskellen til den almindelige lak (hvis man ellers kan kalde den almindelig) er alene penslen, hvor der til Loubi Under Red hører en tynd filtpen. Lakken er altså helt den samme.

SNUP TIPPET: Jeg kalder lige den dygtige negleekspert her i kommentarfeltet for tips til, hvordan du bruger dine eksisterende lakker under neglene. Hvis lysten skulle overmande dig.

@Beautyspace på INSTAGRAM

14/10/2014
Med Lisbeth Østergaard i makeuppen
16/10/2014
TV-tricket hvis du ikke har airbrush

Kommentarer

 • Ahh, det er måske lige i overkanten… 😉 Jeg ser også mange få sat “diamanter” under neglene. Jeg mener, det må da være herre-trælst at rende rundt med.

  16/10/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle jeres kommentarer. DEJLIG (og sjov) læsning. Tak for indspark Mette Steenberg.

  KH Anette

  16/10/2014
 • Jeg synes det er genialt! Og STILet – for vildt 🙂 Det er 100% gennemført branding, og jeg er stor fan <3

  //K

  15/10/2014
 • Gitte Kramhøft

  Jeg elsker dine overskrifter! 🙂 Og din blog!

  15/10/2014
 • Hi Hi… her fra “negleeksperten”. Meget interessant at læse jeres indslag. Der er jo lige så forskellige meninger om neglekunst, som der er kvinder – hurra hurra for det. For mig er negle som Louboutins sort/rød faktisk nailart i den smækre, lækre ende – nailart med stil. OG de kunne sagtens sidde på smækre, lækre Anette Kristine i hendes lille sorte:)
  Når det så er sagt, laver jeg dem jo ofte lidt længere og med enten gele eller akryl. Denne måde med lak ER et tålmodighedsarbejde og en rigtig god korrekturpen (til at fjerne overskydende lak for huden) er uundværlig. Neglene kan laves med hvilken som helst rød lak, der blot lægges på med en tyndere pensel, som kan købes i alle hobbyforretninger – meeeen…. jeg ville nu selv elske denne “originale” lak, ligesom jeg er ret imponeret over den almindelige lak, som jeg var så heldig at prøve en dag, da Anette var forbi klinikken. Jeg ER fan! Mette

  15/10/2014
 • Anette J

  Den her ide dumper altså i testen “kosmetik-skal-os-skønere”.

  15/10/2014
 • Anette

  OMG I need this in my life!!!

  15/10/2014
 • christina

  Eij med eij på og et lille smil til dem der hopper med på trenden 😉 SÅ STOPPEE FESTEN <3

  15/10/2014
 • lene

  PLZ kan det være noget med øjenskygger næste gang? Pretty plz!

  15/10/2014
 • lene

  Yay! *fest-danser* jeg som lige gik og ønskede at du ville skrive mere om make-up!
  Serveret-tak!

  15/10/2014
 • Trinny

  Får flashbacks til da jeg var lille og eksperimenterede med min mors neglelakker. Så jeg vil faktisk gerne tage credit for denne ide, jeg gjorde det allerede da jeg var 6!! 🙂 Min mor sprang i luften fordi vi skulle til konfirmation den dag og det var umuligt at få af, så jeg lignede en der havde myrdet nogen med de bare næver. Blev nødt til at sidde på mine hænder i kirken, så min strenge farmor ikke skulle lægge mærke til det. Såeh… jeg tror også at jeg springer den dyre luksus-version af “blod under neglene” over. 😀

  15/10/2014
 • Helle Rick

  Ej, her er jeg også stået af både med indvendig maling og prisen. Der bliver gjort hvad man kan for at få opmærksomhed 🙂

  15/10/2014
 • Ja, kald mig bare kedelig, men den hopper jeg altså heller ikke på – og slet ikke til 300,-!!! 🙂

  15/10/2014
 • Tak for dit tip, det er virkeligt smart at kunne male neglene nedefra:-)

  Jeg har lige lavet Halloween negle på bloggen og lidt grå under havde været flot.

  Hilsner fra Maria

  15/10/2014
 • Louise T.

  Den bliver nok heller ikke populær hjemme hos mig 😉

  15/10/2014
 • Jette V

  Aj, der tror jeg lige, jeg springer over 🙂

  15/10/2014
 • Sjov ide, men tænker at det må blive slidt af hurtigt?

  15/10/2014
 • Har set det for et stykke tid siden på en af de Nail Art sites jeg følger med på og ideen er da sjov:-)

  15/10/2014
 • Hmm, jeg kunne forestille mig, at det kan være svært at få af igen. Tror ikke det er noget for mig, og så synes jeg måske det er lidt i den dyre ende.

  15/10/2014
 • Nu er jeg jo ikke den dygtige negleekspert, men at farve undersiden af neglene er bestemt ikke nyt. Jeg synes ikke det var noget særligt, men mener at man ikke kan udtale sig før man har prøvet det. Så det gjorde jeg, og det var bare noget l*** at rense af igen. Og effekten var heller ikke noget særligt. Man kan bare købe en meget fin vandfarvepensel (eller score sin søns Warhammer pensel, som jeg har gjort) og spare 300 kr. Men hvad skal de også snart finde på. 😉

  15/10/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.