Ros til ris

Tjek din skønhedspleje for ris

Tjek din skønhedspleje for ris

Ris er andet end sushi og decembers flødefyldte desserter. Du kan nemlig med fordel lade de hvide korn indgå i dine skønhedsprodukter, for ris kan alt fra at rense, sandblæse og fugte huden. I ELLE’s julenummer (som er ude netop nu) kan du læse alt om skønhedens ris – og her kommer et par appetitvækkere:

• Ris i skoene
Da Dr. Hauschka tidligere på året stod for makeuppen under modeshowet Bright Green Fashion på Københavns Rådhus, var det hverken læbestift eller mascara, modellerne bad om at få med hjem. Det var i stedet en lille dåse, døbt Body Silk, som viste sig genial til varme, hårdtprøvede modelfødder. Model eller ej, så kan silkepudderen – der indeholder absorberende ris og dufter som en krydsning mellem mos og blomster – også bruges i håret, ansigtet og på kroppen.

Øko-skøn ris treat fra Dr. Hauschka

Øko-skøn ris treat fra Dr. Hauschka

• Ris i håret
Selvom indholdet med ris, sukker, honning og hvede kan få maven til at knurre, så er Kiehl’s risbalsam forbeholdt håret. Den matchende shampoo vasker en god portion ekstra fylde ind i håret, hvorefter balsamen følger op med fugt. 

Ris til håret fra amerikanske Kiehl's

Ris til håret fra amerikanske Kiehl's

SNUP TENDENSEN: Ved at hoppe på skønhedens ris-beat får du både vitaminer og antioxidanter (fra risklid) og fugt (fra risolie) og altså friske fødder (fra pulveriseret ris).

01/12/2009
Eau de Moi
03/12/2009
Juleønske 2 er herregode, græske duftdråber

Kommentarer

 • Iben Røll

  Hej Anette
  Er lidt i tvivl om hvorvidt det er her man skal skrive sit klimafif?? I hvertfald vil mit være, at man skal bruge Roll on deodorant frem for spray, det er bedre for miljøet og for din hud 🙂
  Vh Iben

  09/12/2009
  • Anette Kristine Poulsen

   Kære Iben – du skal skrive det oppe under BLIV GRØN VINDER (dvs. dagens indlæg :o) – tak :o) kh Anette

   09/12/2009
 • Mikkel Hyldebrandt

  Glem heller ikke Dermalogicas Microfoliant med rismel – fantastisk!

  03/12/2009
  • Anette Kristine Poulsen

   Mikkel har ret – Microfoliant er blandt de bedste renseprodukter, der findes (for real) – og produktet er med i den omtalte ris-artikel. God fornøjelse. kh Anette

   03/12/2009
 • Ulla

  YES -rice 2 the occation!

  03/12/2009
 • Anette Kristine Poulsen

  Hej Anette – du har helt ret. Ris skal ud af skammekrogen, for se bare på de asiatiske kvinders smukke hud…der er masser af ris i deres skønhedspleje. Herligt at gevinsten kom frem. kh Anette

  03/12/2009
 • Endelig bliver ris rost – efter længere tids ophold i skammekrogen pga. indholdet af kulhydrater… Men hvis ikke indvortes så udvortes – kan jeg nu forstå. Godt at være med på beatet. 🙂

  TAK for tilsendt præmie + ekstra goodies! Dejligt! 🙂

  02/12/2009

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.