fbpx

Søsterkærlighed

samlet-blog-foto

Jeg har skrevet det før, men Bourjois tåler gentagelse som det tætteste, du kommer på Chanels lillesøster. For Bourjois fungerer perfekt, kan købes til H&M-priser OG er samtidig super cool. What’s not to like? Lige nu er der to nyheder, som er værd at kaste sig over:

Læbestiften døbt Sweet Kiss Natural, som leverer smørbløde læber med hjælp fra magnoliaolie og sheasmør – og hvor farverne er udvundet af plantepigmenter. (115 kr.)

Mascaraen døbt Elastic, der fungerer som et par stretch-bukser – for vipperne. Jeg tester altid alting (hvis det giver mening) i den ene side af ansigtet for at se, om der er wow-effekt – og det er der her. Bonus: parfumefri og nem at fjerne (99 kr.)   

SNUP TIPPET: De to nyheder slippes løs i sommerferien – altså i uge 28. Der er et NB, for glem ikke solcreme under læbestiften, når den er uden indbygget SPF som  tilfældet er her.  Er du til nøgne læber á la dem her, så er det nummer 822, du skal have fat i.

_m8j2468mail1

NB 2: Hvis du har halvandet minut ekstra, håber jeg, du har lyst til at læse mit gæstebloggeri i dag hos den rappe Annamette Fuhrmann. Det handler om quickies.

21/06/2010
På lur efter mandlige solarieløver
23/06/2010
VIND!

Kommentarer

 • susanne schultz

  Jeg må nok indrømme at Chanel er min mor 🙂

  23/06/2010
 • Jeg er/var også super glad for Bourjois – jeg synes dog ikke man kan få det helt så mange steder som man kunne ønske sig…men nu vil jeg da vet. lige på jagt igen. Mener at ha’ set det i udvalgte Matasbutikker.

  23/06/2010
 • @Susanne – du har 100 pct. ret…dén (rigtige) Chanel-følelse er der ikke, og storesøsteren skal nok ramme bloggen snart også. Bourjois og Chanel tilhører dog samme ejerfamilie ;o)

  23/06/2010
 • susanne

  Super … men syntes du Annette at etuiet er lige så lækkert som Chanel ? Er det ikke lidt mere “blæret” at ta´en Chanel op af tasken.
  Nu er jeg jo ikke så snobbet så det er jo ok for mig 🙂 Not

  23/06/2010
 • Anette

  Perfekt siger jeg bare…..og så til den pris. Det skal prøves. Glæder mig til at komme i H & M i uge 28. Knus Anette

  23/06/2010
 • @Tine – Magasin ;o)
  @Mette B – tror det er med vilje at det ikke ska’ være så nemt at få fat i.
  @Lene – Jeps – små søstre hitter!
  kh Anette

  23/06/2010
 • Det lyder rigtig, rigtig lækkert! Hvor er det, man kan købe dette vidunder? Måske skulle man købe læbestiften 🙂

  23/06/2010
 • Og super godt indlæg på AnnaMettes blog :)Her kan alle jo være med.

  22/06/2010
 • Jeg brugte også Bourjois dengang den lokale matas forhandlede mærket. Lækre øjenskygger og mascara… Nu må jeg til Århus for at finde mærket.

  22/06/2010
 • Lene

  Ja tænk at have sådan en lillesøster, hva’!!! :O)Altså en Bourjois! Hvis du mangler flere halve ansigter at teste på – låner jeg gerne mit ud! :O)

  22/06/2010