Så er der serveret

Så sig vi mødes. For på torsdag den 31. oktober er der skønhedsevent hos Sephora i København under parolen ’Where beauty beats’. Og jeg tror ikke, det bliver kedeligt. De har sammensat et power-program, som begynder kl. 17 og slutter kl. 19. Der vil være tempofyldt foredrag by moi (for vi har jo ikke hele aftenen) om skønhedsgenveje, de sidste nye tendenser og et kig på, hvad der gør størst indtryk på huden. For har du hørt om Malaris-musklen (tro mig, du vil vide ALT om den nye beauty-muskel) og spekulerer du på, om det mon er A-vitamin, Botox eller kaviar, der skal til? Faktisk tør jeg godt love, at du vil kunne se det i spejlet, når du går hjem næste torsdag kl. 19. Der vil ske noget. Nu er det heldigvis ikke bare mig, du skal høre på – der er også goodiebag, hudanalyser og mini-ansigtsbehandlinger, snacks og drikkevarer…OG kloge folk fra bl.a Caudalie, Ole Henriksen, Clarins og Prevage. En billet koster hele 100 kroner og kan hentes i Sephora Illum eller i Fields. Fra NU af. Jeg håber, du selv kan hente eller kender nogen, der vil, for billetterne skal hentes forud for eventen. Ellers ring på 38 41 38 98 og få dem til at reservere en plads til dig.

Jeg glæder mig utrolig meget til at møde dig i Sephoras skønhedsteater.

SNUP TIPPET: Lige nu kan du deltage i Instagram-konkurrencen og vinde dit yndlingsprodukt fra Origins (måske endda to). Det sker på @Beautyspace

NB: Så du med her i går?

22/10/2013
Det er dig, de slås om
24/10/2013
Derfor styrer Laura

Kommentarer

 • Kære Anette
  Kommentarfeltet på Neostem indlægget er lukket, så det bliver lige på dette indlæg at jeg takker for oplysningen om at bruge serum’en om natten – det fortsætter jeg så bare med.
  Tak igen

  24/10/2013
 • @ Christina – spring på toget!

  @ Tina – det gør jeg. Rigtig god fornøjelse med din datter.

  @ Karina – jo, ring på 38 41 38 98, men vær obs på at billetterne skal være afhentet en time før, arrangementet går i gang.

  Stor hilsen Anette

  24/10/2013
 • Karina

  Kan man på nogen måde skaffe sig billetter uden at skulle valfarte til Illum eller Fields?

  24/10/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Må desværre melde pas denne gang Anette. Men jeg vil i stedet glæde mig til de der kommer på Sjælland i starten af 2014… – Billetter til disse skal først købes senere ikk ??? – Og tænker at du lægger reminder herom på bloggen. 🙂

  23/10/2013
 • Åhh – bare man da boede i nærheden !!

  23/10/2013
 • @ Hulemor – Jeg er sikker på, der er plads på toget. Kom endelig…

  @ Susanne – Næste gang!

  @ Anette – Det vil glæde mig så meget at hilse på dig.

  Mange hilsner Anette

  23/10/2013
 • Anette

  Mon ikke lige det var en idé med et lille stop når jeg nu alligevel skal lande i KBH og videre til jylland derfra…….. hmmmm må lige tjekke togtider m.m. for hvor lyder det bare spændende

  23/10/2013
 • susanne

  æærgeligt, at vi desværre ikke kan komme… øv
  suanne

  23/10/2013
 • Æææjj altså. Det er ikke tit, jeg ønsker mig tilbage på stenbroen. Men lige i dag gad jeg godt at bo, hvor det hele sker…
  (sagde hende, der fik beautygodter i Århus i går :-). Mere vil åbenbart have mere)

  23/10/2013
 • @ Tanya – jeg glæder mig SÅ meget til forhåbentlig at hilse på dig igen!

  23/10/2013
 • Tanya

  Nææh, hvor ser det godt ud! Der skal vist bokses lidt rundt i kalenderen, så der måskeee kan blive plads til lidt allehelgenslækkerhed! Er sikker på at det bliver en fest!

  23/10/2013
 • @ Karina – Smiler…Sephora skriver på deres FB-side ‘begrænsede antal pladser’, men det ville jeg ikke skrive for det virker så sælgeragtigt. Der er 8 dage til og det kan gå hurtigt, som her hvor mange gik forgæves: http://mit.jp.dk/jpprivat/flot-i-betraekket/c-23/c-69/p-675

  Se. Så blev jeg alligevel sælger-agtig.

  Kh Anette

  23/10/2013
 • Karina

  Uh, det lyder da helt fantastisk – jeg kommer helt sikkert hvis jeg kan! Hvor mange billetter er der, og hvornår skal man senest købe? 🙂

  23/10/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.