Så forskelligt ser de på skønhed

Lidt uden for Aarhus bor Jurliques danske mor, Anne Frølund. Hende, der for en menneskealder siden udvandrede til Australien og kom hjem med en biodynamisk cremebaby i bagagen. I dag huser hun flere grønne brands som bl.a. Ineka, REN, Une, og Själ. Med på den arbejdsmæssige sidelinje er datteren Mette Marie på 22, og at de to ikke ser helt ens på skønhed, viser 7 hurtige svar på bloggen:

Hvad er skønhed for dig?

MM: udstråling, smil og hjælp fra lidt makeup

A: at være i harmoni med mig selv, og konkret betyder det at have tid til at være nærværende, danse og spise ordentligt.

Med 5 skønhedsminutter til rådighed – hvad prioriterer du?

MM: Jeg er først vågen, når Herbal Recovery øjencremen er smurt på. Derefter vil jeg tegne øjenbryn op og ensarte huden med mineralpudder.

A: tandbørstning, ansigtscreme og et pift med Rosewater Balancing Mist. Derefter min uundværlige ferskenfarvede Ineka blush, lidt læbepomade og en håndcreme – jeg er ikke klædt på uden håndcreme.

Kan grønne mærker lære noget af de ikke-grønne?

MM: Ja, grønne brands kan være lidt langsomme i optrækket. Så lidt mere speed.

A: Ja, vi kan lære at blive bedre på markedsføring. Ofte er de ikke-grønne bedre til at fokusere i eksempelvis temaer.  

Kan de lære noget af Jer?

MM: Ja, jeg troede allerede for 5 år siden, at alle mere eller mindre ville lave et grønt valg til deres kunder – men det er langt fra sket.

A: Ja, det personlige touch. Og så er det som om den grønne verden er tydeligere, når det gælder holdninger.

Hvorfor overhovedet vælge naturprodukter?

MM: Miljøhensyn.

A: Fordi vi selv er en del af naturen. Jeg tror på insideout-effekten.

Din største arbejdsudfordring?

MM: At nå det hele. Jeg får ikke ført alle mine ideer ud i livet. 

A: At strække tiden så jeg kan være mere ude ved dem, der bruger vores produkter.

Hvad gør dig allergladest arbejdsmæssigt?

MM: Hele mit ansvarsområde – både brand buildingen af især Ineka, pressekontakten og vores online-markedsføring.

A: Kunderne. Brugerne. Dem bliver jeg ganske enkelt høj af at være sammen med.  

SNUP TIPPET: Jurlique boltrer sig i cyberspace lige her. Men faktisk var det ét bestemt produkt, der blev ‘life changing’ for Anne og som gjorde, at hun ikke mente,  danskerne kunne leve uden Jurlique…som jo i øvrigt har et hav af skønhedspriser på samvittigheden. Blandt andet fra Danish Beauty Award.

NB: Er du her? Skal vi hooke op?

10/11/2012
Fra biohormoner til lykkekur
14/11/2012
Hvad får folk til at betale 265 kroner for en lipgloss?

Kommentarer

 • Mette Marie F

  Det kan godt være vi ligner hinanden udseendemæssigt, men vi tænker åbenbart ikk ens. Hmmm det måske derfor vi supplere hinanden så godt !! 😀

  Maria R @ De må helst ikke være nærrige med vores vareprøver, for jeg ved de har rigtig mange af dem 🙂 Du kan prøve igen, ellers er du mere end velkommen til at sende mig en mail med din adresse, så kan vi sende dig de prøver de ønsker, min mail er mm@jurlique.dk. 🙂

  Tak for de pæne ord 🙂

  Varme hilsner
  Mette Marie

  15/11/2012
 • @ Marie R – haha, du har ret med hensyn til den olivenfarvede hud. Jeg tror der tænkes på den gyldne, varme glød som oliven kaster af sig. Og så vil jeg lade det være op til Jurlique at svare på det med prøverne.

  @ Tina – sikke læsere Beautyspace har. 1000 tak.

  Mange hilsner Anette

  14/11/2012
 • Tina Irene Povlsen

  Super godt og inspirerende indlæg. Tusind tak – du gør som altid dagene dejlige med dine lærerige og formidable informationer og fif. Kan tilslutte mig de skønne ord som allerede er skrevet om Jurligue. Fantastiske produkter. 🙂

  13/11/2012
 • Marie Rasmussen

  Min svigermor på 65 år er trofast Jurlique bruger … Jeg pisker jævnligt ned i magasin for at købe ind til hende. Af samme årsag har jeg aldrig overvejet om det var et produkt for mig …. men men men måske skulle man tage den tanke op igen en dag. Desværre er de mega nærrige med Jurlique varprøver i magasin, og jeg ærger mig over at give mange penge for et produkt jeg ikke lige har fået mulighed for teste først …

  Jeg har et spørgsmål som har presset sig på; Hvorfor bliver den skønne hud altid omtalt som “olivenfarvet” ? Jeg kender kun grønne og sorte oliven – og vil ikke just ønske jeg har den farve i ansigtet. Håber at i kan hjælpe mig 🙂

  13/11/2012
 • @ Dorthe – du finder hele baduljen her: http://www.renanne.dk/renanne/renanne.html (og tak for dine ord).

  @ Charlotte K – ja, de er aktive, produkterne.

  Mange hilsner Anette

  13/11/2012
 • Heidi

  Ih altså – du kender alle de spændende….

  13/11/2012
 • Pia

  Åh ja gid alle var mere grønne!

  13/11/2012
 • CharlotteK

  Jeg var så heldig at vinde et lækkert Jurlique sæt med både dag- og natcreme, øjencreme og exfoliating creme her på din blog, Anette. Jeg må sige, at jeg var svært begejstret, ikke kun for at vinde:-), men også for Jurlique’s produkter – de er fabelagtige.

  13/11/2012
 • Dorthe

  Ej det vidste jeg slet ikke – at hun havde alle de brands på “bagen”. Samt, at hendes datter også er en stor del af hele “butikken”. Gode spørgsmål du har stillet dem, og inspirerende svar de kommer med.
  Tak for ny viden – you’ve just made my day, Anette! 🙂

  13/11/2012
 • @ Anita – mange tak for dine pæne ord. Jeg skal tage en snak med hr. Hedegaard.

  Stor hilsen Anette

  13/11/2012
 • Anita

  Hej Anette,

  Allerførst tak for en supergod blog, som jeg er trofast læser af!

  Jeg kan jo se på bloggen, at du har tætte relationer til samtlige af landets dygtigste hår- og make up artister, herunder Søren Hedegaard og Sidsel Marie Bøg , som jo stod bag hår & make up på Vild med dans i år.

  Jeg var HELT VILD med Christiane Schaumburg-Müllers look på finale-aftenen i fredags – både make up og hår – og vil høre, om du mon ikke kunne få ud af de to, hvordan de skabte looket og lægge en lille guide her på bloggen? Looket passer jo perfekt til de mange kommende festlige december-arrangementer, så det er meget aktuelt og brugbart/inspirerende, synes jeg. Det ville være fantastisk, hvis man kunne få en udførlig guide med alle produkter – men som minimum MÅ jeg bare vide, hvilken læbestift Christiane havde på! (kan forestille mig det er fra Ellis Faas…)

  Håber meget du tager idéen op 🙂

  13/11/2012