SÅ kom der bryn på damen #2

Eva Longoria har dem. Rita Hayworth havde dem. Madonna har dem…og Renée Toft Simonsen har dem også. De seje og bemærkelsesværdige bryn foreslået af Jer på bloggen i går. Ikke én heppede dog på Brooke Shields, og derfor får I fluks et billede af de bryn, som gjorde først Christopher Atkins forelsket og senere Agassi blød i tennisknæene.

Bryn var også det store samtaleemne, da makeup-artist Kenneth Adelhardt i forgårs trak skovens skønne kvinder her i stolen for vise, hvor stor en forskel et power-bryn kan gøre.

Fif fra makeup-artist Kenneth Adelhardt. Her ses Helle L, Helle, Lone og Tina

Fif fra makeup-artist Kenneth Adelhardt. Her ses Helle L, Helle, Lone og Tina

SNUP TIPPET: Er du usikker på, om du får det maksimale ud af dine bryn, så lad en professionel forme og evt. rette dem, hvorefter du selv kan stå for vedligehold. Kenneth Adelhardt har dog også en mini-guide til dig, der vil selv;

1.
Af hensyn til symmetrien skal næsefløjen og brynets start udgøre en lige linie. Pluk altid kun brynshår til højre for det punkt – altså mellem øjnene. Hvis du overskrider og plukker i den anden retning vil næsen (synet af den) vokse et par størrelser
2.
Det næste fiks-punkt går fra næsefløjen og ’lige på’ pupillen. Her får du det, der skal være brynets højeste punkt – OG det punkt som kan forære dig et optisk ansigtsløft.
3.
Det sidste punkt er det, der går fra næsefløjen og op til det yderste punkt af øjet. Hvis brynet overskrider dette fiks-punkt, vil det dryppe, og du vil ligne en, der er permanent ked af det.
4.
Når du har punkterne på plads, tages pincetten i brug og du kan tegne brynet let op med en brynsfarve eller en brun øjenskygge. Se evt. billederne her.

Kender du en eminent bryns-ekspert? Så vil lidt name dropping være skønt uanset hvor i landet, du holder til. Bor du i Kbh, vil jeg anbefale Daniela hos Complete Me eller Illona og Gosia hos Marias Hudpleje i Lyngby.

02/02/2010
SÅ kom der bryn på damen
03/02/2010
Brev fra Ole

Kommentarer

 • Mia Rosted

  Det gør mindre ondt med tråd Mette, men Julie kan du virkelig gøre det selv m tråd?

  14/02/2010
 • @ Susanne – Du har HELT ret. Med alderen bliver alt mere tørt (huden) og noget bliver der mindre af (hår). Derfor er det supervigtigt med fx. bryn, at de ikke rovplukkes, for så kan skaden ikke rettes op igen ;o) kh anette

  05/02/2010
 • Nipuni Julie

  Hej Charlotte
  Det er en metode som er anvendt i mellemøsten og asien, hvor de ved hjælp af sytråd kan ‘hive’ hårene ud. De snørre sytråden på en speciel måde, hvorpå de kan rette præcis efter hvordan man ønsker det 🙂 Håber det var svar nok, ellers er du velkommen til at skrive til: lilleniip@hotmail.com

  04/02/2010
 • susanne schultz

  Elsker bryn. jeg syntes bare at de bliver mindre og mindre med årene. hvad sker der med vores hårvækst. Den bliver mindre ALLE steder ???

  04/02/2010
 • Charlotte

  Nipuni Julie: Jeg har også fået mine bryn ødelagt af kosmetologer – de plukker dem vist alt for tynde (mine ihvertfald) og runde sådan generelt (skriver jeg, med fare for at træde nogle over tæerne). Hvordan mener du – at få brynene rettet med sytråd?

  03/02/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg har altid fået ødelagt mine øjenbryn hos kosmetologer som har lavet brynene ‘runde’. Jeg var i julen ude at rejse hvor jeg fik mine bryn rettet med sytråd og herefter er netop denne metode den eneste jeg bruger 😉

  03/02/2010
 • Må vist lige prøve anvisningerne i dag – hjulpet af noget meget koldt til at dæmpe smerten ;o)

  03/02/2010

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.