SÅ kom der bryn på damen

Ej, det er bare for majet, lyder det tit på bloggen, når der bliver tegnet op med for kraftige bryn. Men fakta er, at det maskulin-elegante look er hot. At det ikke stopper over øjnene (for vi vil have brystkassen med), kan du læse om i Børsen i dag (lån, køb eller sjæl den i toget). Jeg nåede at få en kort kommentar med fra Martin Lindstrøm, når det gælder horden af alphahunner. Han mener, det er en ubevidst kamp om at skabe balance i tingene, når mænd og kvinder låner fra hinanden på look-kontoen. Måske.

SNUP TIPPET: Alphahun-tendensen trækker især to typer af skønhedsprodukter med sig: blødgørende kavalergangscreme og vækstfremmende brynserum. Og så en lille weekend-oplysning om, at der stadig er vinderchancer på iPad-versionen af Beautyspace, hvis du klikker på ikonet herunder.

NB: Tjek også Johannes hjertevarme julekalender.

Følg @Beautyspace på Instagram ** Bloglovin’ ** Eller haps bloggen direkte til din indbakke ** Og nix weiter

FOTO: CND

22/11/2013
Se hvad jeg ikke gør. Men som MAC med held dækker over
23/11/2013
Nye hoveder

Kommentarer

 • CharlotteK

  Et kort øjeblik fik du mig til at tro, at det ville blive moderne med brystbehåring….!!!

  25/11/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  Anette J – De smalle finder heller aldrig vej til mit ansigt igen.

  Jeg er vild med alpha-hun-tendensen set ud fra et socio-perspektiv, men det er en længere snak.

  Stor hilsen Anette

  25/11/2013
 • Anette j

  Jeg tror ikke at jeg går tilbage til de smalle streger igen for de brede bryn giver jo ansigtet karakter og får mig til atspare make-up i øvrigt.
  Og jeg tænker slet ikke på kønsroller når jeg glæder mig over de fyldige bryn jeg efterhånden har fået vha serum – pudsigt at forholdet mellem mænd og kvinder bliver blandet ind her.

  23/11/2013
 • @ Michelle – TAK for det bedste fredagsgrin. Der skal ikke så meget til lige nu…

  Stor hilsen Anette

  22/11/2013
 • Haha, jeg læste det først som vækstfremmende brySTserum, og tænkte at det var et lidt frisky produkt.

  22/11/2013