fbpx

Så mener man det altså

Han er noget så særligt som en hårdoktor med en kundeliste, der tæller nogle af verdens flotteste hoveder. Philip Kingsley er en såkaldt trichologist, som er den medicinske betegnelse for studier af hår og hovedbund. The Times kalder ham The Hair Doctor, og både Adele og Cate Blanchett forguder den ældre herre, der også holdt hår for Audrey Hepburn.

SNUP TIPPET: Med en bog eller to i bagagen, mener man det vel? Jeg er i hvert fald begejstret for mandens hårbibel,  og sluger netop nu hans ord om silikoner. Kingsley er ikke 100 procent anti, men har dog en nuanceret holdning, som vi vender tilbage til på bloggen. Og så er HAPPY HAIR DAYS mini-guiden med 50 tips god underholdning. Glem eksempelvis de oldgamle kategorier med hår der er ’normalt’, ’tørt’ eller ’fedtet’. For som Kingsley siger, så er din opfattelse af normal jo næppe identisk med min. Eller din nabos. At føntørring er skadeligt, kalder han en myte…men at blæse varm luft på allerede tørt hår er skadeligt.  Udover bøgerne er jeg fan af  hans Body Building Shampoo, som kan købes hos Magasin.

NB: Hvis du husker affordables-trenden, så slipper jeg i øjeblikket  ikke denne her kropskærlige herlighed.

Stay tuned for alle makeuppens efterårstendenser de kommende dage…og så rapporterer Beautyspace direkte fra London Fashion Week om nogle få dage. Ikke tøj, men hår og makeup…   

06/09/2012
Trendupdate med add ons’ og kaviar-dyp
10/09/2012
Hvis du er til mere end 50 shades of grey

Kommentarer

 • @ Heidi – ja, mascaraen er god. Og endnu ikke, er svaret mht. de andre produkter, du spørger til…fortæl, fortæl, hvis du gør dig erfaringer.

  @ Birgitte B – jeg vil vente i spænding.

  @ Charlotte K – at your service!

  Mange hilsner Anette

  11/09/2012
 • CharlotteK

  Det er det, der er så fedt ved beautyspace – man får alle de vigtige informationer i komprimeret form uden at skulle give sig i kast med en hel bog! Det er så fedt! Tak Anette:-)

  10/09/2012
 • #Anette: Jeg vender tilbage 🙂 Jeg fik dog også klippet en ordentlig omgang af, men desværre er mit hår meget ødeligt 🙁

  10/09/2012
 • Heidi Ringbæk

  Tak for link til billig krops smøring. Har du prøve nogen af de andre produkter?
  Ser ud til jeg må investere i Marrocan oil… Mangler også noget til min spidser i mit krøllede hår.
  Og tak for infor om ny mascara fra Lancome – Star – den er go´!!

  10/09/2012
 • Marie Rasmussen

  Kloge ord om hår er altid velkomne hos mig 🙂
  Glæder mig til at høre om alle de spændende ting du skal opleve i London Anette. Have a nice trip 🙂

  09/09/2012
 • susanne

  Super godt det er altid dejligt at få mere inform om hår og dens pleje 🙂

  08/09/2012
 • PS. Og har investeret i en shampoo til farvet fint hår 🙂

  08/09/2012
 • Jeg kommer lige fra frisøren, hvor jeg har fået klippet de værste ødelagte afblegede spidser af og hun anbefalede Marrocan Oil til de resterende slidte. Silikone eller ej, hun sagde at det kun kunne hjælpe efter hver hårvask (vasker dog kun håret hver anden dag)

  08/09/2012
 • Årh, det lyder spændende med London Fashion Week.. glæder mig til at høre nærmere! 🙂 Interessant med Kingsleys teori om den oldgamle opdeling af hår; tænker, om den i mere eller mindre grad også kan overføres til huden? For det hænger jo sammen det hele, og jeg har i hvert fald svært ved at placere min hud i de gængse grupperinger! 🙂

  07/09/2012
 • Nu er jeg da ganske nysgerrig– omtaler manden på noget tidspunkt krøllet, kruset eller super-kruset hår? Det syntes at være et hårområde hele kosmetikindustrien har overset med glans…

  07/09/2012
 • @ Maren – nope, det er på gammeldags facon, men til otte pund. Mange hilsner Anette

  07/09/2012
 • Mon man kan få den der hårbibel som e-bog?

  07/09/2012