Så slap dog af

slowbeauty-copy

Jo tak, men hvordan? For hva’ nu hvis du også er typen, der skynder dig til yoga, styrtbader i en ruf og fylder to-do-lister ned i enhver tænkelig pause?

Fordi jeg dagligt øver mig i tag-det-nu-roligt, var weekendens artikel lærerig. Som når spa-kvinden bag Amazing Space dømmer død over one hour beauty power (sådan en behandling hvor 10 hænder sørger for alt fra hoved til tå på en time). Som når sociologen vil ha’ endnu mere langsommelighed – i øvrigt sammen med en sælger som vil aflive hurtig købesult. Og endelig aromaterapeuten, der ved at kroppens selvhelende evne går i stykker i selskab med jag og busybusybusy.

SNUP TIPPET: Du får det hele med et klik her inkl. opskriften på, hvordan det er lettest at lægge ansigtet i forskønnende slow beauty-folder på gør det selv manér.

NB; HVIS du er en haj til at slappe af…hvordan gør du så?

gaby-10

07/01/2011
Ole på nul-komma-dut
11/01/2011
Da jeg gik i fisk…for cirka 72 timer siden

Kommentarer

 • Så lækkert et billede!
  Hvis jeg skal slappe af, gør jeg det ved at læse en god bog.
  Ellers er jeg glad for at tage til en hård, hård fitness time om morgenen efterfulgt af et dejligt bad med scrub og nyvasket hår. Herefter står den på en god og lækker morgenmad. Så slapper min krop af, og jeg er klar til dagens udfordringer.

  19/01/2011
 • Et langt bad med Ole Henriksen African red tea body cocktail – virker altid!

  16/01/2011
 • susanne

  hvis jeg skal slappe rigtig af
  Går jeg simpelthen i seng:) og sover så dejligt !! så får man også fred for mand og børn. smiler

  11/01/2011
 • Og så sådan et dejligt billede med særdeles velvalgte produkter – virkelig det, der hedder “kræs for kendere”!!! 😉
  KH Helle

  11/01/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  Fodbad hver aften i 12 måneder (!), dræbe ‘burde’, blive lakket til, barnevognsrulleri, strikkeri, bloglæsning (hurra), P2, ELLE (hurra), Skin brushing (Lise, tell us more), låste døre, klaverspil, god samvittighed, pejs,brændeovn, lys af den levende slags, aften-yoga, skovture med indbygget powerwalking og hårkur. 1000 tak allesammen. Kh Anette

  11/01/2011
 • Jeg slapper også godt af med et fodbad. Jeg læste en gang om en pige der tog fodbad hver aften i et helt år. Der skete mirakler og fantastiske ting for hende det år…

  10/01/2011
 • Nipuni Julie

  En søndag er den bedste slappe-af-dag for mig. Her har jeg ofte ingen planer, så der forkæler jeg mig selv med hårkur, ansigtsmasker og scrub, lækre cremer og ikke mindst et fodbad. For mig er det totalt afslapning, også selvom tv og mobil kan være tændt.

  10/01/2011
 • Tak for påmindelsen Anette.
  Er en haj til at slappe af, når jeg husker det. I eftermiddags forkælede jeg mig selv med en lækker thaimassage – uhm (eller det gjorde massøren, jeg slappede af!)
  ellers er lidt blid aftenyoga også en sikker vinder og et karbad, som mange nævner.

  Men det er SÅ vigtigt at wind down, så der er energi til at være oppe i gear 🙂

  10/01/2011
 • Jamen jeg løber – njahhh powerwalker – en tur i skoven med min dejlige sorte firbenede ven F1’er labben Viraque – har så liiie’ en vægt i hver hånd (for at få mormorarmene væk). På halvvejen laver jeg calanetics op af MIT træ mens Viraque drikker og markerer (læs tisser) SIT træ – dte gir’ ro (og talje 🙂
  Marianne

  10/01/2011
 • jeg drikker en god kop kaffe lavet af ham yndlingsfyren, mens jeg læser en god avis eller et velskrevet magasin (som i Elle og med artikler skrevet af dig) og husker at kysse lidt på min sidemand og trække vejret heeelt ned i maven.

  10/01/2011
 • Jeg slapper bedst af om søndagen.
  Til hverdag bruger jeg meget tid på skønhedsritualerne, men om søndagen er det min “grimmedag” og fridag. Her er en lang gåtur i naturen befriende og når jeg kommer hjem,ygger jeg med klaverspil. Det er en anden måde at bruge min hjerne på end hverdagen
  :-Daniela

  10/01/2011
 • Kaffe, blid musik, massage, gode duftlys,stilhed, ild i pejsen, ro i sjælen, lyse varme dage, god samvittighed og kærlighed = TOTAL yndlingsafslapning.

  Elsker iøvrigt dine catchy overskrifter som gør man bare MÅ ind og kigge 😉 KNUS

  10/01/2011
 • Åhh ja, det er dét, jeg trænger til. Først et varmt bad og hårkur. Ansigtsmaske og varme tæpper på en madras – dejlig musik eller afspændings-cd imens. Til sidst ind foran brændeovnen, masser af levende lys og fødderne i lavendelbad, imens negle og hænder nurses. Til sidst en masse fugt til ansigt, hænder og fødder – og en kop urte-te at sove på. Ahh

  10/01/2011
 • Charlotte

  Et langt varmt bad i selskab med bodyolie, ansigtsmaske, kaffe og ugeblad – og så låser jeg døren, så der ikke kommer unger rendende hele tiden! Det er skøøøønt:-)

  10/01/2011
 • Dybe indåndinger, Skin-brushing efterfulgt af bad, og afsluttet med face- og bodyolie. 🙂

  10/01/2011
 • Anette J

  Starter dagen med at høre klassisk musik på P2. Bare lade radioen køre i baggrunden. Arhh det er afslappende.
  Eller: at ligge ned bare et øjeblik. Ikke sidde. Ligge ned for sådan slapper jeg bedst af og med en god bog, et dejligt kulørt dameblad og en kop te i nærheden. Og måske en lækker ansigtsmaske på kinderne:)

  10/01/2011
 • Lea

  Jeg er ikke god til det. Prøver. Af og til. Og så nyder jeg det. Men de planlagte pauser med bloglæsning – dem er jeg god til! Og nu tager jeg en kop te. Langsomt. Og glæder mig til flere tips!

  10/01/2011
 • En tur i naturen.
  En god bog.
  En god kande te.
  Et langt bad.
  Et strikketøj.
  Dejligt afslappende stunder.

  God dag

  10/01/2011
 • Åh – har også 2 timer booket i kalenderen hos Amazing Space. Det ER afslappende (- og prøv at kom tilbage til den samme behandler hver gang. Det giver også en afslappende stemning at kende hinanden).

  Men ellers – en gåtur. Alene eller med barnevogn. Med fuglesang (engang i fremtiden…).
  Få neglelak på. Det betyder at jeg har gjort noget for mig selv…

  PS: sig til når du har prøvet havre-honning masken. Jeg har flere af den slags i skuffen. Da jeg læste i UK boede jeg ved siden af en pige fra Singapore, og hun gav mig et par opskrifter. Så – sig til hvis du vil ha’ flere…

  10/01/2011
 • Britta

  Et fodbad er en af de ting, der kan få mig til at slappe af, så har jeg ikke mulighed for at rende nogen steder mens det står på.

  10/01/2011
 • At fjerne burde fra mit ordforråd. Det sniger sig stadig ind nogle gange, men generelt er det blevet nemmere at slappe af efter det er ude

  10/01/2011
 • Te har sådan en dejlig, beroligende effekt på mig – især kamillete. Meget bedre end vand og kaffe og den slags. Jeg ved egentlig ikke helt hvorfor…

  10/01/2011