fbpx

Så tror jeg nok, vi er i gang

Hele ugen kører jeg #takeover på Instagrams @beautyspace. Med en håndfuld vilde, dygtige og dejlige madammer og piger, der alle har noget på hjerte:

Mille Dinesen Instagrammer fra Rita-optagelserne i dag

Andrea Rudolph kan du glæde dig til i morgen, tirsdag

Ellen Hillingsø giver den gas på onsdag

Flettepigerne Laura og Marie (der for 117. gang topper bogbestsellerlisten) deler ud på torsdag

Ditte fra The Food Club anretter hudkærlig mad på fredag. Og nej det er ikke jordbær,  som sommerbilledet viser

SNUP TIPPET: Jeg håber, du vil blive lige så inspireret af ugens Insta-profiler, som jeg er. Husk, at der er stadig er vinderchancer lige her.

15/02/2015
Hvis du ikke har råd
17/02/2015
Verdens bedste spørgsmål

Kommentarer

 • @ Charlotte T – undskyld lang svartid. NuFACE kræver en gel, når du kører med den. Jeg bruger bare almindelig aloegel fra helsekosten (vasker af igen). Når det gælder serum, så er jeg glad for at have et fugttæppe spredt ud under min dagcreme. Det job udfylder Nilens Jords serum rigtig fint. Foreo kan du springe over, når du har NuFace.

  Stor hilsen Anette

  20/02/2015
 • Charlotte T

  Hej Anette. Er åbenbart hele tiden bagud og får postet på en tråd du ikke svarer på :-/ nu prøver jeg lige her…;)

  Hej Anette jeg har købt din bog og er blevet meget klogere :0). Jeg har købt Nuface som jeg er rigtig glad for. Men mangler inspiration til serum, da jeg synes det er ret bøvlet at skulle købe den i USA. Så har du et godt råd til serum man kan bruge når man sætter strøm til og som fås i dk.

  Og

  Synes du også det er en god ide at investere i Foreo må man bruge begge ting fx Foreo aften og nuface morgen.

  Bedste hilsner
  Charlotte

  16/02/2015
 • 1000 tak for jeres begejstring. Jeg er også glad for startskuddet.

  @ Anette – Jeg er helt enig med dig. Det er bedst med en holistisk tilgang. Tanja er meget seriøs, og jeg synes bestemt, du skal kontakte hende. Jeg er også meget begejstret for Daniela Frasers tilgang og viden (du finder hende hos Complete Me – jeg ved, hun har undervist, og måske stadig gør).

  Stor hilsen Anette

  16/02/2015
 • HeLene

  Glæææder mig vildt!

  16/02/2015
 • Pernille Sparsø

  Lover til at blive skøn uge 😉

  16/02/2015
 • Ditte H

  Yeah!! Fed uge i vente på beauty-bloggen!!

  16/02/2015
 • DorteD

  Ja, lidt god læsning vil være dejligt;o)

  16/02/2015
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Uha, det lover godt! Spændende 🙂

  16/02/2015
 • Anette

  Hej Anette
  Jeg er ivrig følger af din blog og var også med i København, hvor jeg kort snakkede med dig til sidst omkring de her strøm-tingester 🙂 I øvrigt en glimrende aften, der sagtens kunne have varet dobbelt så lang tid for lidt mere fordybelse både fra dig og Kenneth.

  Du får sikkert mange mails i løbet af dagen og jeg har fuld forståelse for, hvis du ikke svarer personligt, men nu prøver jeg dig alligevel, da jeg synes du er sindssygt troværdig i din tilgang til skønhed og dét at passe på sig selv og sin hud.

  Jeg er selv meget interesseret i emnet og har vel altid været det siden jeg fik lov til at låne min mors læbestift og klæde mig ud som fin dame 🙂

  Jeg ved, at dette emne jo afhænger meget af hvad man tror på, og hardcore forskning er jo én ting, som er til at tage at føle på, men vores mentale tilstand og måden man ellers behandler sig selv på, hvad man tror på og siger til sig selv, har jo også en kæmpe effekt. Jeg synes at emnet skønhed er specielt interessant i forbindelse med den helende proces efter sygdom, stress, depression osv. hvor det “at tillade” at tage sig godt af sig selv – ikke kun med motion og rigtig kost, men også på skønhedsfronten med cremer og makeup – i sig selv har en helende og generel livsforbedrende effekt efter sådanne forløb.

  Jeg har længe gerne ville lære noget mere grundlæggende om hudens opbygning, og hvad der har effekt og hvad der ingen har, men synes det er en jungle. Jeg er dog stødt på Holistisk Hudterapeut uddannelsen v/ Tanja Eskildsen, og det ser ret interessant ud, da det ser ud til at gå skridtet videre end en traditionel kosmetologuddannelse. Jeg vil høre dig, om du har nogen kendskab til denne uddannelse, og håber du vil give mig din mening omkring denne?

  Jeg ønsker egentlig at få mere viden fra begge verdener – den helt hard-core fakta-verden omkring hvad der har en effekt på huden, og så den mere bløde indgangsvinkel – dog uden at det bliver for urte-navlepiller-alternativt-agtigt, hvis du forstår hvad jeg mener. Urte-papirerne skal også være i orden.

  Jeg vil på forhånd takke dig for din tid, og håber at høre fra dig.

  16/02/2015
 • Christina Hansen

  Jaaa! RITAAAA!!
  eg glæder mig SÅ meget til at følge med!

  Det kan kun blive en fantastisk uge. ♥♡♥

  16/02/2015
 • Hvor er det sejt! Glæder mig til at følge med…:)

  16/02/2015
 • Glæder mig specielt til onsdag – sej dame!

  16/02/2015