SÅ Aarhus. Der er billetter, og det er nu

12167079_10153670758089321_2045079500_n

SÅ er det på mandag. Om 5 dage. Og jeg skriver SÅ med stort, fordi jeg lovede at råbe højt, så snart det sidste udsolgte Aarhus-arrangement ville komme igen. Dengang gik 25 personer forgæves. Lyder jo helt tosset. Virkeligheden var da også, at der var få pladser.

Herligt er det derfor, at jeg har fået lov til at åbne ballet for dig som Beautyspacer hos Naturskøn på mandag den 30. novemer kl. 19.00. Der vil blive delt ud af latter, overraskelser, tricks, og hvad der virker på huden. Fra nu af. Og der er indkøbt forfriskninger, så vi kan hygge os. Og der er vist 20 procent på alt. Og det bedste måske: Makeupartist Kenneth Adelhardt kommer også og giver den gas – og det er ALDRIG kedeligt. Jeg håber, vi ses. Nej, jeg håber vildt meget, at vi ses.

AnetteKenneth15

SNUP TIPPET: Du får billet ved kassen hos Naturskøn, eller ved at ringe på tlf. 86 12 23 13 eller booke online her. PS: Vi trækker lod om et par af de julegaveønsker, som Kenneth og jeg ønsker os mest, og som jeg ved, at du også vil synes om. Hver til en værdi af 2000 kr.

23/11/2015
Sig mig, hvem kan vente?
26/11/2015
Nej TÆNK, det er dig, der dumper

Kommentarer

 • Så er der også købt billet til min mor og jeg. vi glæder os til på mandag

  26/11/2015
 • @ Katja – du får din egen blogpost i morgen, for det er præcis den her slags artikler, der kan gøre mig arrig. Så bare vent. Og hæng på.

  Stor hilsen Anette

  25/11/2015
 • Katja

  Hej Anette
  Jeg er først og fremmest lidt i tvivl om hvorvidt det er her jeg skal lægge dette lille indlæg. Men som forbruger bliver jeg meget i tvivl når jeg læser følgende artikel:
  http://jyllands-posten.dk/livsstil/forbrug/ECE8236794/Test-Ansigtscremer-dumper-p%C3%A5-stribe/

  Hvor en række, i mine øjne, meget lødige produkter direkte frarådes pga skadelig kemi.

  Har du en holdning til nogle af disse ingredienser, og er det anbefalinger som du kan/vil forholde dig til? Det vil være spændende at høre hvad du mener her.

  bedst hilsner Katja

  25/11/2015
 • @ Marie GA – Jeg glæder mig til at se dig! Stor hilsen Anette

  25/11/2015
 • Marie GA

  Så har min skønne søster og jeg også slået kløerne i to pladser – vi glæder os!

  24/11/2015
 • @ Birgit F.K – fantastisk. Vi ses. Jeg glæder mig.

  @ Pernille – Det kommer.

  Stor hilsen Anette

  24/11/2015
 • Birgit F.K.

  Så har min veninde og jeg booket!! Vi glæder os vildt meget til en super hyggelig og inspirerende aften! Ses!

  24/11/2015
 • Pernille Sparsø

  Bare det var i Kbh ….,men god fornøjelse 😉
  Skøn brevpresse på fotoet! Kh Pernille

  24/11/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.