Så lidt makeup, så meget pænere

RalphLaureen

Når jeg skal på – om det er skærm eller foredrag – så gør det for mig en kæmpe mental forskel forinden at synke ned i en times ingenting. Hvor en anden tager sig af det ydre, mens jeg stille får styr på zen og ord. Det er lige så godt som massage, og jo, der er så andre områder, hvor jeg må spare.

Lisa skrev og ville vide, hvad der specifikt var brugt i mandags. ’Så hit med indholdet i din taske’, sagde jeg til Johanne – og her er, hvad det dygtige menneske brugte på mig:

• BB-cream fra Shiseido (selvfølgelig ovenpå ren, fugtmættet hud)
• Primer fra Laura Mercier (Radience Foundation Primer)
• Glød fra Vita Liberata (Bronzing Mineral Powder)
• Concealer fra Sensai (den med børsten)
• Highlighter på det øverste af kindben og næseryg fra MAC (Mineralize Skinfinish i farven ’soft and gentle’)
• Blush fra Nars i farven ’day dream’
• Øjenskyggepalette med nude og brune nuancer fra Marc Jacobs (‘The Lolita’)
• Eyeliner fra L’óreal Paris (Tushliner) plus mascara fra Maybeline (Lash Sensation)

Øhh okay, det var så 8 makeup-produkter, og måske ikke så lidt alligevel (men den time skal jo ligesom gå med noget). Faktum er, at der bliver brugt utrolig lidt af alting, for hvem vil se for makeuppet ud? Hvad der gør den mest opgraderende forskel for mig, er lineren lagt på øverste øjenlåg og antydningen af highlight de høje steder i ansigtet. Begge dele er let at gøre selv.

GØR SOM STINE, SILLE OG LISA, der skrev (lettere irriterede) over at være kommet hjem fra fire ugers ferie (hvem har fire ugers ferie?), og derfor var gået glip af VIP-pakken. Der er sat til side til de ferieramte.

@beautyspace på Instagram

30/07/2015
Glem hævelser omkring øjnene. Det her er større
03/08/2015
Min hemmelighed

Kommentarer

 • Annika

  Hej !

  Kan du fortælle lidt om BB creamen i “olie-pakken”
  Altså Opuntia Anti-ageing BB cream, kan slet ikke finde nogle anmeldelser om den på nettet, kun en enkelt hvor den bliver rost til skyerne, men tænkte om du selv havde afprøvet denne BB cream ?

  Hilsen Annika 🙂

  21/08/2015
 • HeLene

  @Lena Andersen Igens

  Rønsbøls ansigtstonic mist har været rekommanderet i kommentarfeltet og vist nok af Anette selv mange gange, så den er det nok du husker men ikke kan finde.
  Jeg har selv også haft held med SARD ansigtsmist (med glycrin og sukkerstoffer som holder på fugten), som forfugter inden serum. Den er også i den budgetvenlige ende og findes i Magasin og på en del apoteker.
  Clinique har også lige kommet med en lidt geleagtig forfugter i en blå flaske som er meget lækker og som jeg tror koster 175 kr for en ret stor flaske, den har jeg kun prøvet et par dage endnu, men så langt virker den fint som forfugter og har en skøn konsistens, dog uden spray. Den har mange fede ingredienser, til med noget probiotika (søde bakterier) faktisk.

  Ellers er det glycerin og aloe vera og hyaloron man kan kikke efter i ingrediens listen på en forfugtende produkt, efter hvad jeg forstået.

  Mht vaskeklude har Anette tit snakket om de billige i stak fra IKEA, de med hank i forskellige farver, men lignende har jeg også fundet i Netto som spotvare og på Rema 1000. Det er almindelige hvide, ikke så tykke bomulds frotté vaskeklude vi taler om her, så det kan også fungere at klippe et gammel, lidt tyndere håndklæde i firkanter hvis det kniber. Det er noget med at de der vaskeklude bliver bedre jo flere gange man vasket dem, da de suger mere og bliver smidigere at rense med =)
  Håber det hjælper!

  04/08/2015
 • Lena Andersen Igens

  Kære Annette – Jeg har forsøgt at finde flg. i dine blogs men kan ikke finde det:
  Du anbefaler man sprayer en god ansigtsvand på huden, og med det samme en ansigtscreme, som gør man kan holde på fugten i løbet af dagen og du har anbefalet ”en billig udgave” af denne ansigtsvand, hvis man har lavbudget – I mit hoved var det Rønsfeld eller sådan noget men jeg kan simpelthen ikke finde det. Vil være meget taknemmelig hvis du vil skrive det til mig , så på et billede engang du også har haft den med på tv

  Ligeledes taler du om en vaskeklud du bruger – er det en speciel en?
  Mvh Lena Andersen

  04/08/2015
 • @ Lone – Først primer, og så BB-cream (jeg svinger lidt mellem de to lyseste fra Shiseido, når det gælder Johanns brug).

  @ Louise L – Begge er en opgraderet version af farvet dagcreme. Og det er umuligt at lave en generel skildring, da nogle CC til forveksling kan, hvad en BB kan. CC står for Color correction, så nogle vil påstå at der er flere farvejusterende pigmenter i.

  Stor hilsen Anette

  04/08/2015
 • Christina kragh

  Jep så satser jeg på det event denne gang når fyn

  03/08/2015
 • Lone

  Lækre produkter! Den BB cream er i forskellige nuancer, ik? Ifald hvilken blev der brugt? Mange hilsener Lone

  02/08/2015
 • @ Christina Kragh – Resten? Er det det med fyldige runde kinder? Kenneth må få det på programmet til næste event.

  @ Pernille S – Bare Chemise fra CND Shellac (nude med en anelse varm pink i)

  Stor hilsen Anette

  02/08/2015
 • Pernille Sparsø

  …og på neglene? De og du var vildt flotte/flot!

  01/08/2015
 • Karoline L

  I er de bedste bloggere, altså! 🙂

  01/08/2015
 • Christina kragh

  Tak joe suser fluks op og køber den fru Poulsen vil måske svare på resten

  01/08/2015
 • @ Jo’s – Du skal ;o) blande dig. Tak.

  Stor hilsen Anette

  01/08/2015
 • Kære Anette.. Håber det er ok jeg blander mig i kommentarfeltet? 😉
  @christinakragh du kan bruge VL’s mineral bronzer til ALT.. øjenskygge, contouring, blush, solskinspudder eller bare i hele ansigtet 🙂 Den er en af mine yndlingsprodukter hjemme og professionelt 🙂
  Kh Jo

  01/08/2015
 • HeLene

  Hvor er I bare smukke, begge to!

  Og mange tak for kik i no-makuppet-make-up tasken. Det er jo perfekte produkter til en sensommer makeup hvor man bare bliver sig selv, og lidt bedre.
  Suger tipppene til mig og skriver produkter på min laaaange ønskeseddel!

  Har begyndt at highlighte, og, wow, det gør en forskel (og komplimenter!), og nej, det behøver slet ikke blive en discokugle, som jeg var lidt bange for.

  Altid en fornøjelse at følge med herinde og få brugbare ideer! God Weekend!

  01/08/2015
 • Louise L.

  Wow! Gad godt få snitterne i dén make-up taske :-). Lækre sager. Sådan bare lige fordi jeg kommer i tanke om det: hvad er nu forskellen på bb creme og cc creme? Og er det ene bedre end det andet? (Jeg har stået med begge dele i hænderne, men jeg blev altså ikke så klog af det).

  Tak for flere gode tips! 🙂

  01/08/2015
 • Christina kragh

  Den der Nars burde snart komme i en bog pakke for den kan ikke fås på Fyn. ..og så gad jeg godt tricket til de fyldige runde kinder og nej det har ikke noget med vægten at gøre haha har altså prøvet at veje godt 100 kg og jeg fik ikke fyldige runde kinder møzz og kram fra Fyn
  PS den der mineral glød fra vita liberata kan man god bare bruge den på kinder og pande? Troede den skulle i hele ansigtet?

  31/07/2015
 • Helle Andersen

  Så fint.

  31/07/2015
 • Smukke,søde og dygtige. 🙂 Nyder jeres blog. 🙂

  31/07/2015
 • @ Henriette – Ja, hun burde lave kurser i det. Hendes sans for underspillet opgradering er noget særligt.

  @ Tanya – 1000 tak.

  @ Anne – Altid bare Bobbi Browns farveløse, cremede gloss.

  Stor hilsen Anette

  31/07/2015
 • Tanya

  Perfekt makeup! Meget smuk og fugtmættet hud!

  31/07/2015
 • Anne

  … og på læberne? 🙂

  31/07/2015
 • Henriette

  Helt vild med dit naturlige lookMå besøge Johanne og lære lidt mere teknik

  31/07/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  Problemer med Surftown – vi arbejder på sagen. KH Anette

  31/07/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.