Kan man bruge negleolie forkert?

I mandags var de hårdt prøvede negle på programmet i Go’ Morgen Danmark, hvor negleolie blev fremhævet som en reel hverdags-hjælp, fordi oliemolekylerne (når det er en god negleolie) er små nok til, at de rent faktisk kan trænge ned i neglen og sikre, at den fugtforsegles og ikke knækker som en tør gren. Personligt viger jeg aldrig langt fra min egen, fordi den gør en betydelig og synlig forskel for neglene.

Efterfølgende har jeg til min undren set, at Herôme (der laver en fremragende negleolie, som jeg igen fremhævede her på Beautyspace i går sammen med CND og Kure Bazaar) kalder tippet for ubrugeligt.

Gid Herôme på deres FB-side i stedet havde glædet sig over pointen om, hvor vigtigt det er at huske negleolien. Hver dag. Fordi det er det, der hjælper. Og det er vel værd at glæde sig over som negleolieproducent. Uanset om man har det ene eller det andet rygmærke på.

SÅDAN BRUGER DU NEGLEOLIE RIGTIGT: Som tidligere nævnt på Go’ Morgen Danmark smører du negleolie på neglen ved neglebåndet og masserer ind, også på tippen af neglen, så der kommer lidt ind under. Tiden er altid vanvittig knap på skærmen, og jeg ville ønske, at vi kunne nå at dykke endnu mere ned i neglepleje. Hvilket vi så gjorde på beautyspace i går. Og netop det med tippen af neglen er nævnt tidligere på Go’ Morgen. Her får du et par ord fra den internationalt anerkendte negleekspert og underviser Mette Steenberg (tilknyttet CND, hvis negleolie ikke var den, der blev vist i mandags), som siger: “Succeskriteriet med negleolie ligger i at huske at bruge den to gange dagligt. Minimum. Olie absorberes langsomt i en negl, og derfor giver sjat-behandling i ny og næ ringe effekt. Negleolie masseres ind i neglen og den omkringliggende hud for at give fugt. Da den nye negl dannes og vokser indefra matrix (ved neglefolden), bør negleolie bruges på hele neglen. Du kan også lægge en dråbe under negletippen for at være endnu mere grundig, men det alene vil ikke give neglen mulighed for at optage nok olie.”

DE 10 SOL-BEAUTYBOKS-VINDERE: Hvis du ikke allerede har fulgt med blandt de gode erfaringer her, når det gælder solbeskyttelsescreme, så tror jeg, at du vil finde det interessant. De 10, der er blevet tilfældigt udtrukket er heldige Bettina S Jørgensen, Anna A. N., Nanna Smed, Birgitte B, Bodil Pedersen, Christina Kragh, Ditte H, Rie Viola, Louise Sletting Jensen og Ulla-Mai Komi. Tillykke. Vil I sende jeres postadresser til mig på open-mind@mail.dk ? Så har i solboksene i slutningen af næste uge.

@beautyspace på INSTAGRAM

28/04/2020
De 3 ting fra TV2 med her-og-nu virkning
Som du klarer derhjemme
30/04/2020
På hudlægens ordre
Hvad der for 250 kroner hjælper min søvn

Kommentarer

 • Britt

  Har nu brugt Heromes negleolie siden torsdag og den gør en tydelig forskel fra andre jeg har prøvet. Troede ikke det ville være så Tydeligt! Tak for tippet, havde aldrig selv troet at der var forskel.

  17/05/2020
 • Josephine S. Hejselbæk

  Ej ej ej ej hvor er det pinligt for dem., og når man så læser Lise Grosmann’s blog indlæg, om man i hvert fald ikke skal hive ud i fingerblommen og at de heller ej ved hvad deres produkt indeholder .. Ej hvor flovt

  30/04/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Annika, ja …pudsig er nok et meget rammende ord. Der er heldigvis plads til alle.

  @ ZS, hvis du oplever, at de virker, så er det jo det, de gør for dig. Hvad jeg ved, er, at de smager dejligt. Der er kun spirende dokumentation i forhold til at vi skulle kunne spise/drikke os til en hyaluronsyreeffekt. Men spændende.

  @ Tina, jeg synes, de laver nogle rigtig fine af slagsen her:

  https://www.sinnerup.dk/makeup-spejle.aspx

  @ Britt, dejligt i forhold til negleolien. Du vil blive glad, er jeg sikker på. Og du har helt ret. Jeg tager det helt med ro i forhold til Herôme. Og jeg synes stadig, at de laver virkelig god negleolie. Naturligvis.

  @ Pernille S, TAK fordi du deler din gode erfaring. Den er værdigfuld herinde.

  @ Rie Viola, lad den stå ved siden af tandbørsten. Twice a day.

  @ ZS, tak for din kommentar. Jeg er ikke ekspert i ansigtsyoga, men det er både Daniela Fraser fra Complete Me og de dygtige behandlere hos Amazing Space. Du motionerer også ansigtet med lavfrekvent strøm (microcurrent waves).

  Stor hilsen Anette

  30/04/2020
 • ZS

  Først og fremmest undskyld for dobbelt kommentar vedr. hyaluroshots – kunne ikke se på mobilen, at den var på kommet på…

  Jeg har også et andet spørgsmål – takket være dig er jeg langt bedre til de relevante hudplejeingredienser end ekspedienterne i Matas og endda rådgiverne jeg har mødt fra Beaute Pacifique. Af hjertet tak for det! Alt, hvad jeg har lært af dig handler om, hvordan vi forbedrer vores hud ved at smøre noget på. Men, jeg hører derude, at der er rigtig mange muskler i ansigtet, som vi jo ikke får motioneret ved at smøre creme på, og at FaceYoga væsentligt kan forbedre vores udseende og hudkvalitet. Samtidig har jeg hørt, at man skal gøre det korrekt, for ellers kan man risikere at skabe uvelkomne rynker ;0)) Og, det vil vi jo helst ikke. Har du nogle anbefalinger/erfaringer omkring, hvor effektfuld Face Yoga er, og hvem tør man at kaste sig ud med? Der findes en masse programmer man kan købe på nettet.

  30/04/2020
 • Rie Viola

  Jubiiiiii jeg vandt. Sender straks min adresse.
  Tusind tak :O)
  Jeg prøver at huske negle olien, men det bliver sjældent 2 gange om dagen. Hver gang jeg ser eller høre fra dig, kommer jeg i tanke om det :O)

  29/04/2020
 • Pernille S

  CND negleolie og Rescue Rxx er essientelle negleorodukter hos mig. Jeg har en neglefej på en enkel negl. Hvis jeg glemmer at påføre ovenstående, flækker neglen. Spiser dagligt stærk B-Combin for at styrke hår og negle.

  Tillykke til de heldige vindere af solprodukter. Jeg er nu ikke utilfreds med regnen som endelig er kommet 😉
  Kh Pernille S

  29/04/2020
 • Britt

  Jeg var simpelt ikke klar over den pointe omkring størrelsen på molekyler i negleolie! Anede ikke at det overhovedet kunne være et issue. Tak og ud og købe olie.
  At du får “tæsk” via en eller anden social platform synes jeg er uretfærdigt men også at du skal tage med et skuldertræk; dine indspark er den mest No Shit oplysning man kan få i Danmark. Du er faktisk den eneste jeg stoler på…

  Knus

  29/04/2020
 • ZS

  Jeg kunne ikke leve uden negleolie, og tak for tippet til at putte olie på toppen af neglen:-)

  Jeg har opdaget Hyaluronshots fra Skin Care. Jeg tager A-vit piller mod rosacea, som gør min hud frygtelig tør og kræver mange lag gode ting flere gange om dagen for at holde huden i nogen lunde form. Har du en mening om disse Hyaluronshots? Kunne de hjælpe med at fugte indefra?

  29/04/2020
 • Tina

  Negleolie og håndcreme er vigtigt i disse stunder med så megen håndvask og sprit.
  Fik også set dig tale herom i tv.
  Har et spørgsmål, måske du kan lave et lille indlæg herom eller blot give mig et godt råd –
  I dag gik mit makeup spejl i stykker. Jeg kan ikke undvære det, da mit syn er dårligt, er ret så langsynet.
  Kan du anbefale et rigtig godt, ikke for dyrt makeupspejl, gerne med lys og gerne ekstra godt for sådan en “gammel svagt seende kone” som jeg 🙂
  Hilsner og pas godt på dig i denne corona tid 🙂

  29/04/2020
 • ZS

  Negleolie kunne jeg ikke leve uden, så det er super relevant at blive ved med at nævne den. Og, så har jeg lært et tip om at smøre den på tippen også – tak:-)

  Jeg har opdaget Hyaluronshots fra Skin Care. Jeg er på A-vit pillerne mod rosacea, der gør min hud ekstremt tør, og jeg smører mange lag af alt muligt på huden flere gange om dagen for at holde huden i nogen lunde form. Har du nogen erfaring med/viden om Hyaluronshots, og hvorvidt de rent faktisk ville kunne hjælpe med at fugte indefra?

  29/04/2020
 • Annika

  Hi hi ja Herome er en kilde til underholdning med deres måde at agere på, på sociale medier. Det er som om strategien er “vi skriver når vi har noget vi er sure over”. Super gode produkter, men pudsig kommunikation 🙂

  29/04/2020
 • Christina Kragh

  Jeg er fan af CND negle olie og har brugt den flittigt her under karantæne perioden… men den smukke fra KURE må jeg helt sikkert prøve næste gang jeg har lige købt kure neglelak i farven Venyl! Sååå pæn .
  Tak tak tak glæder mig til at modtage min gave… har haft en rigtig øv dag i dag så det var helt rørende haha at læse jeg var blandt de heldige vindere stort kram

  29/04/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Christina Kragh, du vil holde af den, det er jeg sikker på. Dejligt at det andet falder på et godt sted. Stor hilsen Anette

   29/04/2020
 • Louise

  Jeg er faktisk ganske overbevist om at Herôme kunne gavne mine negle på flere punkter, men jeg har helt bevidst valgt det brand fra for mange år siden – udelukkende på baggrund af deres piv-elendige kommunikation og fremtoning på Facebook. De virker for mig så usympatiske – og det her hjælper ikke ligefrem deres sag. De kunne drage så meget positiv nytte af dine ord, men i stedet vælger de – igen – den negative vinkel.

  Tusind tak for dine altid nyttige tips!

  29/04/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Louise, ja det er mystisk. Du er ikke den eneste, der har skrevet sådan til mig. Stor hilsen og 1000 tak fordi du læser med, Anette

   29/04/2020
 • Nanna Smed

  Jubii, det var da lækkert ☺️ Sender fluks min adresse.

  Jeg er desværre ret dårlig til at huske at bruge negleolie – tænker måske at jeg skal have den stående fremme et snedigt sted, så jeg bliver mindet om at bruge den…

  29/04/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Nanna, hurra, du skal stille den ved siden af tandbørsten. Stor hilsen Anette

   29/04/2020
 • Ulla-Mai Komi

  Årh tusind tak ❤️

  29/04/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Ulla-Mai, tak fordi du læser med. Stor hilsen Anette

   29/04/2020