Sådan kan en mave så også se ud….

Jeg har egentlig aldrig tænkt noget om David Beckham. Hverken for eller imod. Alligevel spidser jeg ører, når Ole Henriksen støder på ham over aftensmaden – altså Beckham – i de fashionable og sene LA-timer. Ligesom jeg har slugt ordene i juli-udgaven af britisk ELLE, fordi penneføreren, Alice Wignall, er for sjov. Hun får ham til at indrømme de sætninger, han har lært udenad, så han kan klare at sidde ved siden af eksempelvis Anna Wintour under de internationale modeuger. Og så skriver hende Wignall, hvad hun tænker, så man som læser lige når et arrrjj-det-sagde-hun-ikke-til-ham, inden den efterfølgende sætning forsikrer, at det bare var tale om tankespind. At Beckham er (den første mandlige) cover-model i britisk ELLEs 27-årige historie skyldes OL.

SKYND DIG at se videoen som Lotte B har lagt ud under en af kommentarerne herunder….uha altså.

Nåmen den mave ville klæde mig godt her på tærsklen til bikini-juli. Nogen der har tips?

NB: Ligner Beckham i øvrigt ikke Dylan fra Beverly 90210 slemt meget på det nederste billede?

26/06/2012
Derfor virker det
28/06/2012
Derfor vil du have den nød

Kommentarer

 • Nipuni Julie

  Ej hvor pudsigt du netop skriver Dylan. Jeg havde ikke læst indlægget færdigt da jeg tænkte – DYLAN MCKAY! Men DAVID BECKHAM, manden som altid ser fantastisk ud (og ligeledes gør hans kone og børn!). De har gode gener i den familie må man konstatere. Jeg har egentlig aldrig været fascineret af mænd med tatoveringer, har faktisk fundet det frastødende, men på det seneste er jeg faktisk blevet knap så skeptisk overfor det. Og Mr. Beckham er bestemt ingen undtagelse.

  01/07/2012
 • Ditte H.

  Århh pis os’!! Jeg har absolut aldrig været fan af ham Beckham, men NU hvor du viser hans sygelige spændstige sixpack, så sidder jeg nu her over morgenmaden og savler ned i maden, som en anden tumpe …. Pis os’, siger jeg bare … Det var ikke pænt gjort, Anette 😉 Nu vil jeg altid spidse ører og kigge ekstra efter, når jeg hører eller ser hans navn …..

  Rigtig god weekend!

  29/06/2012
 • Ej manner – og nu kommer han så ikke med til OL…(OK – måske ikke den store overraskelse). Havde ellers håbet på at han i det mindste fik wild card til at stå og se lækker ud på sidelinien.

  28/06/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  Har haft DEN BEDSTE morgen med de sjoveste kommentarer og den lækreste video (tak Lotte B). Også tak for mave-tips (Tille, Dorte D, Marie R (haha) og Mikkel) – og jow, Linda…den mave ville klæ’ mig. Og så er jeg enig i det med smilerynkerne (Anette J) – og Kira B: heller ikke hos mig. Men jeg må nu alligevel indrømme at billederne i britisk ELLE er gode og han er sjov i det interview (har en stor svaghed for humor).

  Stor hilsen Anette

  28/06/2012
 • Marie Rasmussen

  Personligt syntes jeg at der burde være fuldt lidt servietter med til dagens indlæg … mums + lidt savl hi hi hi …

  Super video 🙂 Tak !

  Gode råd til maven … hold sommerferie i DK, så skal maven slet ikke frem …. Det kalder jeg quick win 🙂

  27/06/2012
 • Kira B.

  jeg er overhoved ikke med på det der med Beckham (og jo han ligner totalt Dylan). Han er en flot mand og personligt ville jeg finde ham langt mere interessant hvis han var stum (hans stemme er alt for lys og han ligner en mand der ikke bestemmer særlig meget i sit liv – ej heller tager særlig meget ansvar). Men jo hvis hantier stille så ser det helt okay ud 😉

  27/06/2012
 • Kender ikke powerplate men kan varmt anbefale kropsøvelsen “planken”. Den styrker mave, ryg, arme og ben. Og så kan man faktisk holde den ud uden at brække sig af overanstrengelse 😉

  27/06/2012
 • Linda Juul Petersen

  Jeg synes nu, du ville se mærkelig ud med sådan en mave……

  27/06/2012
 • Dorte Daugaard

  Ikke at jeg på nogen måde kan prale af at have et vaskebræt (og slet ikke her i 5. Måned af graviditeten) 🙂 men kan anbefale bodyrock.tv og zuzana light på fb og/eller youtube. De har gode, intensive, korte, megahårde øvelser, der kan hjælpe godt på vej 🙂

  27/06/2012
 • Anette J

  Mhhhh… det er en god video! Han har virkeligt i et lækkert smil og nogle dejlige smilerynker. I like.

  27/06/2012
 • Er sikker på at der stadig er mange der sukker over Dylan! Mig selv inklusiv.. 😉 Han er altså hot stuff og slår til hver en tid David..

  Mit mest geniale tip til maven er at droppe brød, pasta mm. Lidt rugbrød må man godt, men ikke mere end 15g.. Jeg prøvede vægtkonsulenterne på et tidspunkt og uden at være fanatisk kom jeg af med oppustetheden, den lille topmave og følelsen af at bukserne altid strammer!

  27/06/2012
 • CharlotteK

  Lotte: Tak for linket:-)
  Jeg har nu fået tørret savlet fra min kollega og jeg af skrivebordet igen 🙂
  Han er da virkelig MUMS!!!

  27/06/2012
 • Mette MArie

  Ro i trussen piger !!

  Meeen åhhhja de to er bestemt definationen af EYE CANDY!!!!

  27/06/2012
 • Hvis man ikke kan få nok af billederne, så er der faktisk nogle øjeblikke i denne her optagelse, hvor man bider sig selv i læben i ren “mums-følelse”…

  http://www.elleuk.com/elle-tv/cover-stars/elle-magazine/the-david-beckham-shoot

  Det med maven…prøv at droppe al kornprodukter i 2 uger. Ikke for altid, men som quick win

  27/06/2012
 • Mikkel H

  Powerplate er intet mindre end fænomenalt! Dog lidt dyrt i kanten. Og så synes jeg en ugentlig core-træning med fokus på mave og lænd gør underværker. Og svømning!

  27/06/2012
 • Det med mavetræningen hører jeg gerne mere om.
  Og det nederste billede er meget Dylan-agtigt med den frisure… det kan vi lide 🙂

  27/06/2012
 • Må jeg også anbefale at nyde de 3 minutter og 14 sekunder, som følger med coveret http://www.elleuk.com/elle-tv/cover-stars/elle-magazine/the-david-beckham-shoot

  Til flad mave vil jeg sige at fjerne kornprodukter. Ikke for altid, men som quick win. Synes at det virker ret hurtigt.

  27/06/2012
 • Lotte

  fan-fucking-tastisk :o)
  90210 forever

  27/06/2012
 • CharlotteK

  Han er da for lækker! Når der er reklamer for hans boxere i fjernsynet, står alting også stille hjemme ved mig. Så får ungerne besked på at tie stille og manden bliver ignoreret, og så stirrer mor her med savl i mundvigene på fjernsynet:-)
  Gad også godt at have sådan en fin mave (måske bare lige lidt mere feminin;-)) – hvad er powerplate i øvrigt? Det har jeg ikke hørt om før…

  27/06/2012
 • Heidi

  NB – jo han gør!
  Han er lækker.
  Den med maven er svær – jeg træner en del, og spiser sundt, men er stadig løs i det, men jeg er jo heller ikke helt ny længere 🙂

  27/06/2012
 • Metteline

  NammeNam 😀
  Og jo – han ligner Dylan fra 90210. Og det er et kompliment. Dylan (Luke Perry) lignede jo en 90er-udgave af James Dean, og det gør Beckham egenlig også lidt på det billede (altså James D, dog ikke i 90er-udgaven..), så It’ s all good 😀
  Maver har jeg ingen tips til – jeg gætter på, det ville hjælpe lidt at undlade at spise slik.. Men det kan jeg ikke, så mig og min mave, vi er ikke gode rollemodeller, desværre 😉

  27/06/2012
 • han.er.altså.FOR.lækker!!!

  27/06/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marianne P – glæd dig til den ELLE-artikel…er skrevet så spøjst. Vil tjekke powerplate ud. Tak.

  @ Con9 – ak ja. Jeg ville gerne have LA som adresse nummer 2. Og jo, den gode Ole må have mavefif. Jeg ved, han napper 150 armbøjninger dagligt, men maven har jeg ingen detaljer på 😉

  Stor hilsen Anette

  27/06/2012
 • “når Ole Henriksen støder på ham over aftensmaden”.. uhadada, hvem der bare boede i det fashionable LA? 😉 Kunne du ikke overtale Ole til at hive nogle mave-fif ud af den gode Mr. Beckham? Jo, det kan da egentlig godt være, der er en vis lighed til Dylan – i hvert fald ser de pivfrække ud, begge to! 🙂

  27/06/2012
 • Har kun kigget billeder indtil videre (savle, savle) men skal også få læst artiklen… mit bedste bud til en god mave, Anette, er Powerplate…min mave er ved at være rigtig god:-)

  27/06/2012