Salli bad om akut hjælp

paipai

Hjælp til ønskesedlen – konkret hjælp – fordi Sallis søde venner og familie elsker koboltblå strikhalstørklæder, blomstrede nylonstrømper og plasticbælter med perlepynt, som hun skrev i en mail. Salli vil gerne gøre indtryk på dem i en anden retning og bad om et par bud, som jeg vil danse en ekstra gang om træet for. Det vil jeg for Pais hybenkerneolie, som er fin og ret ligetil – består ikke af andet end E-vitamin og hybenkerneolien, der er fuldfed på A-vitamin og omegasfedtyrer. Prisen er rimelig, ligesom indpakningen i år er ekstra pæn. Og så er der Aesop, hvor jeg er vild med deres friske, eksfolierende håndrens – en slags grynet vaskegel med kokos, grape og vétiver (god til hænder indsmurt i andefedt eller sildesalat). Concentra Body Balm er fin også til hænderne, og så dufter den af alle julens appelsiner. Hvis jeg er på gave med nogen, hvor budgettet ikke er et problem, så vil jeg ønske mig Armani Privé Sable Fumé – problemet er dog, at den er umulig at få fat på (jeg har et tomt rør, som jeg dufter til dagligt, for den er ganske enkelt i særklasse). Der er selvfølgelig den nye Rouge Malachite, som kommer efter nytår – måske er det en idé med et gavekort til den. Hvis den dufter bare halvt så godt, som den er smuk.

aesop

ArmaniPrive

SNUP TIPPET: Måske kan Salli også nå at vinde et par julegaver. Og endelig er der oplevelserne på min ønskeliste, hvor Danielas Själ-treat gør godt (Complete Spiritual som den er døbt, og pt. tror jeg der er 50 pct. rabat).

INGEN PENGE? Hvis det kniber med pengene, og det er dig, der skal give en gave, så lav et personligt kort med en opfordring til en 40 minutters duftkonsultation hos Tom Ford. Gør gaven personlig ved at forudbestille tiden. Det koster ikke en krone, og oplevelsen er fin.

07/12/2015
Maries tip til julens vipper
09/12/2015
Større øjne, tak

Kommentarer

 • @Trine – Åhhhh undskyld, det er mig, der klokker rundt i ordene. AHA (=frugtsyrer) UNDER A-vit. Fx. Ole H’s Invigorating Night Gel under en Avitcreme fra Environ, BP eller Verso. Stor hilsen Anette

  12/12/2015
 • Trine

  Hej igen!
  Tror du misforstod. Spørgsmålet gik på om man kan bruge AHA-serum under A-vitamincreme?
  God weekend.
  Hilsen Trine

  11/12/2015
 • @ Camilla – I så fald en hybenkerneolie.

  @ Trine – Frugtsyrer under AHA er en fin kombi. Frugtsyrerne fungerer som ‘døråbnere’. Hold dog øje med hvor meget du kan tåle.

  Stor hilsen Anette

  11/12/2015
 • camilla

  Vil du mene jeg skal blive ved at købe Pai olien til 300k eller bare finde en god øko og koldpresset til billigere penge?

  10/12/2015
 • Trine

  Kære Anette!
  Tak for skøn blog og lækre pakker. Er kilde til megen inspiration og selvforkælelse. Mit arbejde som jordemoder gør, at jeg ikke altid få min nattesøvn, men prøver at kompensere med dagssøvn, sund kost, frisk luft, motion og dejlige beauty-produkter.
  Nu til mit spørgsmål; Har læst begge dine bøger, men må ha´ misset noget, da jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg eksempelvis kan bruge en aha-serum under min A-vitamincreme om natten, eller er der ingredienser i de 2 produkter som IKKE harmonerer? Måske er det bedre at bruge en ansigtsolie ovenpå en aha-serum i stedet.
  Kender du i øvrigt aha-serum fra Pudderdåserne og i givet fald, hvad synes du om den?
  God jul her fra Smilets By

  09/12/2015
 • @ Stephanie – 1000 tak fordi du deler. Sikke en fin rutine du har. Og ohhhh boy om jeg kender til HD-studiets nødvendige overspringshandlinger (derfor tog det mig så mange år at gøre HD færdig at jeg slet ikke tør sige HVOR mange år ;o).

  @ Henrik Boysen – Rigtigt fint alternativ mht. olien. Stor tak.

  @ HeLene – Åhhh ja, Armanis hoteller. Jeg har prøvet det én enkelt nat at bo under hans tag, og det var en fin, helt strømlinet oplevelse. Også duftmæssigt.

  Stor hilsen Anette

  09/12/2015
 • @ Tanja Olesen – Jo, du finder alle Armanis dufte i Danmark, men den jeg elsker (Sable Fume) er en mangelvare world wide.

  @ Charlotte P – Dejligt.

  Stor hilsen Anette

  09/12/2015
 • Henrik Boysen

  Hej Anne.

  Har du prøvet ikke at bruge den fra Danish skin care så tit. Det er nemlig ikke alle som kan tåle at bruge den hver dag. Jeg bruger den med 2% BHA fra Paulas choice, men de gør det samme. Jeg kan kun bruge min to gange om ugen. Bruger jeg den mere en det overeksfoliere jeg min hud, og den bliver tør og irriteret.

  Ideen med eksfoliering, er at få huden til at arbejde så normalt så muligt. Derfor er det vigtigt at forstå hver hud eksfoliere forskelligt, nogle kan eksempelvis have brug for at eksfoliere 2 gange dagligt med et BHA produkt på 2 %, mens andre har en hud der er bedre til at fjerne de døde hudceller af sig selv. De mennesker behøves måske kun at bruge en mild fiber vaskeklud, eller et produkt med kemisk peeling i mindre styrke eller grad af brug.

  Fortsat god dag 🙂

  09/12/2015
 • Tanja Olesen

  Hej Anette. Kan Armani parfumen ikke fåes i DK?knus fra Tanja

  09/12/2015
 • Kirsten V

  Hvor holder jeg MEGET af din inspiration, råd, viden…..ALT på din blog. 🙂
  Et gavekort til Daniela Complete Me skal på min ønskeseddel. 🙂

  08/12/2015
 • Stephanie

  *hud

  08/12/2015
 • Stephanie

  Jeg har gennem lang tid haft problemer med uren hus – endda i en alder af 27 år! Efter jeg er begyndt at læse Anettes blog, har jeg fået meget inspiration til min hudpleje. Så her kommer mine rutiner:
  Jeg bruger DanishSkinCare (DSC) dag/nat creme + smooth og Beaute Pacifique super 3 booster plus én af deres cremer.

  Om natten bruger skiftevis smooth + natcreme og Beaute Pacifique super 3 booster. De dage hvor jeg om natten har brugt smooth + natcreme, bruger jeg en lidt federe creme (Beauté Pacifique Creme Soyeuse Hydratante all skintypes) som dagcreme, da jeg oplever, at dagcremen fra DSC ikke giver nok fugt. Den bruger jeg til gengæld de dage, hvor jeg har brugt Beaute Pacifique super 3 booster over natten.

  Husk at det ikke sker på en uge eller to – det kræver tålmodighed og nok nærmere et par måneder.
  De bedste december hilsner fra Stephanie

  PS. man kan vel altid finde en overspringshandling midt i eksamens læsning på HD studiet 🙂

  08/12/2015
 • kissjacob

  ,-)
  Jeg går ALL In på Tom Ford..
  Nu også PAI hybenkerneolie…

  TAK

  08/12/2015
 • Anne

  Kære Anette

  Jeg har prøvet den fra Danish Skincare efter du skrev om den første gang, men den udtørrede min hud fuldstændig 🙁

  08/12/2015
 • Christina kragh

  avst tryk fejl 😉

  08/12/2015
 • Christina kragh

  hej sveske jeg har tlladt mig at svare for dig i kommentarfeltet under avist haha så du må hellere rette hvis jeg har svaret forkert stort fynsk kram

  08/12/2015
 • Karoline L

  Jeg ønsker også hjælp 🙂

  Foundation-helvedet er løs og jeg har givet op. Fik jo kontaktallergi (formentlig Garnier) og har ikke kunne bruge deres bb-cream siden..
  Har købt en clinique (til 300,-!) og som ligger sig som en maske i ansigtet – og er lost på hvad jeg ellers skal købe…

  Har du et råd, eller skal man bare forsøge sig frem?

  Det skal se så naturligt ud som muligt!

  // Din største fan, K

  08/12/2015
 • Salli

  Tak for skønne tips <3

  Satser på at jeg slipper for måske især de blomstrede nylonstrømper 😛

  Pai olien er en af mine gamle favoritter, der pt. er afløst af en fra Rønsbøl – så snart den er tom er jeg klar til at vende tilbage.

  Kram
  Salli

  08/12/2015
 • Pernille Sparsø

  Om det så kræver jeg danser baglæns om juletræet, vil Pai’s Hybenkerneolie ALTID være et højt ønske. Elsker den bare 🙂

  08/12/2015
 • @ Anne – jeg har set gode resultater med produktet, jeg anbefaler Liv. Stor hilsen Anette

  08/12/2015
 • @ Liv – det lyder som ophobninger, hvor noget der kan dybderene ned i porerne vil være en hjælp, som eksempelvis en tonic med salicylsyre – Danish Skincare har en ‘Skin Smoothing Treatment’ som jeg tror vil hjælpe dig. Alternativt vil jeg få en god kosmetiker til at se på huden og give dig en melding. Stor hilsen Anette

  08/12/2015
 • HeLene

  Hypnotiseret af de smukke billeder og broderiet-sikke en god ide!
  Føler mig meget inspireret til både gaver og indpakning.
  Og de Armani dufter er så fine, jeg er især glad for den med sort prop, som dufter af røgelse blandt andet. Er vist nok Armanis egen favoritduft og den han parfumerer sine hoteller med!!??
  Håber jeg en dag kan dufte til den du elsker!
  Varme julehilsner!

  08/12/2015
 • Anne

  Kære Anette

  Jeg lider af samme problemer som Liv, mine knopper er bare helt hvide (lidt som talgknopper). Jeg har prøvet ALT, og de bliver bare ved med at komme. De ligger så langt oppe i hudens overflade, at det kan være svært ikke at trykke dem, men så ender de med at blive til bumser i stedet. Jeg synes det er så svært at finde information om hudpleje der henvender sig til talgknopper eller hudorme, da det enten altid er tale om acne, tørhud, rødme osv.
  Kender du til produkter der kan redde mig fra de tilbagevendende talgknopper? 🙂
  Det er “all I want for Christmas” 😉

  God dag, og tak for en dejlig blog som læses flittigt.

  08/12/2015
 • Henrik Boysen

  Hej jeg har fundet denne hybenkerneolie fra life of floe.
  Den er koldpresset og har den røde farve med den der nødeagtige duft som rigtig koldpresset hybenerneolie har.
  Den indeholder også kun hybenkerneolie og vitamin E.
  Koster kun 70 kr med fragt og kan fås lige her.
  http://dk.iherb.com/Life-Flo-Health-Pure-Rosehip-Seed-Oil-Skin-Care-1-oz-30-ml/44211

  Har i øvrigt fået næsten topkarakter fra over 600 anmeldelser.

  Så skal man spare er denne måske en mulighed 🙂

  08/12/2015
 • Charlotte P

  Dine billeder er simpelthen en fryd for øjet og jeg får lyst til at købe det hele. Tak for dejlig dejlig og så fint indpakket A-vitamin/Imedeen-pakke.
  Kh, Charlotte

  08/12/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Cecilia – Det er jeg bange for, at den ikke kan. Hjælp lige på min hukommelse: Har du læst aknekapitlen i ‘Superhud’ og har du prøvet salicylsyre 2pct. ? Stor hilsen Anette

  08/12/2015
 • Cecilia

  Jeg har også hybenolien fra pai på min ønskeliste. Håber den kan hjælpe på min acne 😉

  08/12/2015
 • Liv

  Kære Anette

  Tak for en spændende og velskrevet blog. Du har før været så sød at svare mig på et hudpleje spørgsmål, så nu prøver jeg igen…

  Min 30 årige hud får mange små hudorme, der aldrig bliver til bumser, bare små knopper særligt på det bagerste af kinderne og i panden.

  Min hudpleje rutine er meget minimalistisk, jeg bruger bioderma og en konjac sponge om aftenen + en billig tysk naturkosmetik natcreme med hyalyronsyre + en billig tysk dagcreme for sensitiv hud.

  Er hudorme/småknopper tegn på for lidt fugt? For meget creme? Eller noget helt andet?

  Jeg kan se at det er meget stress/hormonelt styret, men tænker på om min hudpleje kunne bedre det?

  På forhånd tusind tak.

  Ps- jeg har kigget på din anbefalingsliste – ved bare ikke hvor jeg skal starte!

  08/12/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.