Sandheden om is-rullen fra Go’ Morgen Danmark

Kulde01Kulde06Kulde09Kulde10

Der kom mange spørgsmål til is-rullerne fra Go’ Morgen i går. Så koldt og godt: Hansderma-rullen koster under 200 kr. (findes bl.a. på Amazon). Is på den måde er behageligt og forfriskende, og vi ved også, at kulde på den korte bane reducerer inflammation og hævelser. Men. Derudover er der ingen videnskabelig opbakning i forhold til hudforbedring. Lovprisningerne får myte-god næring af bl.a. en Linda Evangelista, der altid havde en skål isterninger stående til ansigtsdyp før en foto-optagelse. Eller en Nicole Kidman, der også lovpriser iskoldt vand, senest i Vogue. Så Hansderma, der markedsfører sig som et alternativ til isterninger, er glade i øjeblikket. Tror jeg.

Min anbefaling strækker sig dog ikke til længere end til at være lunken. Og én ting er sikkert, nej to ting: kulde mod huden skal ikke overdrives, og jo, det øger blodcirkulationen, når varmen vender tilbage. Ellers handlede det om glød i går. Den glød, der, de cool steder i LA (som Cap Beauty og Blue Mercury) bliver talt om nonstop. Bare se Bloomingdales, der har indrettet et nyt koncept døbt Glowhaus med intet mindre end 800 valgmuligheder.

Kulde29Kulde12Kulde25

At få glansen frem kræver bugt med nogle af de største lyseslukkere, som vi uundgåeligt møder, jo ældre vi bliver:

 • Porer. Jeg er SÅ begejstret over denne her fra Ecooking, fordi den indeholder salicylsyre, som er det bedste, når det gælder evnen til at suse ned i en pore for at rense og slibe og dermed give hudorme og bumser kamp til stregen. Her sammen med beroligende zink og glattende peptider. For de ambitiøse, så supplér med den her. Det føles, som om huden sluger en mintpastil. Bagefter er alt blød, godt og mere klart.
 • Pigment-pletter. Comfort-Zones peel pads er så fine, fordi de med glykolsyre indeholder det kapow, der skal til for at lysne solpletter – blandet med masser af beroligende niacinamid. Bruges et par gange om ugen (husk håndryggen) eller som kur hver anden dag i en måned. Hvis du tåler det.
 • Fugtmætning er afgørende for at få glansen frem. Jeg er glad for det koncentrerede serum her fra Bobbi Brown, som med lige dele fugtbinding, fugtforsegling og glattende peptider går lige på. Det ER drøjt, men flasken ER også 14 ml lille.
 • Stop fugttyven. Radiatorvarme er hudens værste fugttyv. Sørg derfor for at kunne supplere den – fugten – i løbet af dagen. Hundedyre er de gode ansigtsmists fra M2, men hvad de færreste ved, er, at det nærmere er serum på spray (hold derfor flasken tæt på ansigtet, så indholdet ikke fordufter). Fire pump dagligt, morgen og aften, får flasken til at holde i fire måneder. Fif: Hvis du er fristet, men skræmt af beløbet, så afprøv den uden beregning i eksempelvis en uge ude i byen.

Kulde33Kulde32

BUDGETLØSNINGEN til mere glød: Et billigt basistrick er at tage en vaskeklud eller svamp med under bruseren og give sig selv dét, der hedder en mekanisk eksfoliering. Ved at køre en vaskeklud rundt i ansigtet vil sløve overfladeceller tage flugten. De kan nemlig give et lidt støvet look og dermed spænde ben for hudens glans.

NB: Og jo, det er en fejl, at der står rensende serum på rulleteksterne.

@beautyspace på Instagram

10/11/2017
Vil du være La Mer-anmelder?
Vil du med på anmelderholdet? Så er chancer der nu
15/11/2017
9 ud af 10 brands begår den her brøler
Og mit bud er, at du har oplevet det alt for mange gange

Kommentarer

 • Charlotte svendsen

  Kære Anette.
  Jeg så dig i netop dette indslag , og blev efterflg opmærksom på at du brugte akneserum fra ecook. Du brugte den til et andet formål end akne nemlig glød.
  Hvor ofte må man bruge den og har den en langtidseffekt ? Jeg er 46 år. Mange hilsner Charlotte Svendsen

  21/11/2017
 • 1000 tak for spm. Jeg vender tilbage senest fredag morgen. Stor hilsen Anette

  16/11/2017
 • Eva

  Hvad er det for noget m din godnat-hylde? Hvornår har man kunne købe den? Det må være en ex boks der er udgivet ??

  15/11/2017
 • Som nævnt overvejer jeg at lægge min jaderulle i køleskabet, men ved ikke om det i virkeligheden er ligegyldigt. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  15/11/2017
 • Kristina K

  Ok, troede der var mælkesyrebakterier i alle deres produkter 🙂 Tak for svar!

  15/11/2017
 • Anne Finco

  Kære Anette
  Jeg har hørt dit foredrag på Møllekroen, i Odense. Jeg fik”din trekant” med hjem.
  Jeg læser dagligt dine mail….
  Men jeg synes altså det er lidt svært at finde rundt i alt det med serum, fugt undertrøjer og så videre, og hvilken rækkefølge produkterne skal bruges i???

  Lige nu har jeg:
  Beaute Pacifique cleansing Foam til rens
  is Clinical, active Serum (er ved at løbe tør) til nat
  Samt Beaute Pacifique Clinical Super 3 Booster (High potency vitamin-A Ester creme) også til nat

  Jeg er løbet helt tør for serum og dagcreme, hvad skal jeg købe ?.

  Min hud:
  Jeg er 61 år, har slap hud med tendens til fedtet midter parti, store (meget store) porre på næse og hage. Pigment forandringer og masser af rynker på overlæben.

  Var lidt tændt på den nye fra Vichy, men fik at vide på apoteket, at det var en “mist” som var en slags serum.

  Ja det var en lang smøre, men vil så gerne gøre noget godt for min hud.
  Men det skal bare være det rigtige

  Håber du kan hjælpe

  15/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille S – Mange tak fordi du kigger med. Og et stort ja, frugtsyrer (i det her tilfælde de peel pads, du nævner) kan sagtens bruges under din A-vit. Om aftenen, og bare et par gange om ugen den første uge, til du ser om huden er med på det (jeg tænker også i forhold til det du nævner med at være under kniven). Der er mange fine mists, fx Rønsbøls med masser af god niacinamid. Hvis du prøver M2 (tror du den er i Magasin), vil du se, hvorfor den er dyrere.

  @ Leafysmoothie – der er noget godt ved dem alle, undtagen den med guld og perler, som jeg ikke er fan af.

  @ Kristina K – Nej, jeg skriver Aurealia er dem, der er kendt for de gode mælkesyrekulturer. Du ser fuld INCI her:

  https://www.cultbeauty.co.uk/aurelia-probiotic-skincare-cell-repair-night-oil.html

  @ Sarah – Jo, hvorfor ikke?

  @ Josefine – Jeg tror helt klart, du i tillæg til det du gør, vil have glæde af en toner eller et tyndflydende serum med salicylsyre – og dem er der mange af. Ex det her fra Ecooking, men der er også Danish Skin Cares Power Treatment Lotion (den røde flaske), og den grå serie fra Mizon.

  @ Susanne D – Send mig en mail på open-mind@mail.dk, så kommer du lige på en vente-måske-dukker-der-en-op-liste ;o)

  Stor hilsen Anette

  15/11/2017
 • Susanne D

  SNØFT…. nåede ikke at få bestilt din godnat hylde i dag før den var udsolgt … sig endelig til hvis der dukker en ekstra boks op…;-)

  14/11/2017
 • Josefine

  Kære Anette,

  Først og fremmest: tak for dine altid gode råd.

  Jeg er en 24 årig ung kvinde med en kombineret og sart hudtype, der har lidt svært ved at finde en eksfolierende maske, der er effektiv mod hudorme og døde hudceller, men som ikke skaber hudirritation. Jeg har erfaring med, at jeg primært tåler mekaniske scrubs dårligt, men frugtenzymer godt. Pt. anvender jeg Glycolactic radiance renewal mask fra Ren, men jeg kunne godt tænke mig en variant med salicylsyre, som du nævner er god til at trænge ned i porerne og rense dem.

  Hvilke(n) anbefaler du til en ung, sart og kombineret hudtype?

  Tak på forhånd 🙂

  Mvh Josefine

  14/11/2017
 • Sarah

  Hej Anette

  Den der serum fra E-cooking, kan jeg vel ikke bruge når jeg også bruger The Ordrinary’s niacinamide 10 + zinc 1%, vel? 🙂

  14/11/2017
 • Kristina K

  Hej Annette,

  Jeg har lige lavet lidt research på olien fra Aurelia, som er med i beautyboksen, men kan ikke rigtig finde ud af om der er mælkesyrebakterier i den? Synes ikke jeg kan finde det i ingredienslisten…

  Mvh Kristina

  14/11/2017
 • Leafysmoothie

  Hvilken nano spray er din yndlings af de fire?
  Og fedt indlæg!!!

  14/11/2017
 • Pernille S

  Kære Anette. Elsker de mandage, hvor jeg har fri for job og derfor kan se dig på Go’ Morgen Danmark. Dejlig start på dagen. Tak for det!
  Oftest synes jeg at have styr på mit hudprogram; men så bliver jeg pludselig totalt forvirret, og ganske i tvivl om rækkefølgen på de af dig annoncerede produkter, i forhold til de gængse rutiner jeg har indarbejdet. 
  Helt konkret, har jeg brug for at vide hvor i rutinen jeg lægger brugen af Comfort Zone’s Peel Pads. Tænker det er om aftenen? Min tvivl går lidt på om jeg kan bruge denne måneds kur og så samtidigt bruge Environ AVST 2 som jeg anvender morgen og aften. Jeg spørger dig, fordi jeg af erfaring ved, at hvis jeg spørger det pågældende firma hvor jeg køber Environs produkter, så vil de anbefale jeg udelukkende anvender de produkter som de selv sælger.  
  Jeg vil rigtig gerne her i vinterhalvåret forsøge at mindske mine solpletter og booste min hud til at aktivere cellefornyelse
  med en intensiv kur. Jeg er desværre igen igen under kniven for de dumme solpletter, så jeg tænker det er på denne årstid jeg skal gøre en ekstra indsats! 
  Gennemgår du rækkefølgen af de produkter du anbefalede på morgen tv? Og til sidst;  måske du har et billigere alternativ til M2 Beaute’s Ultra Pure Solutions Nanospray, da den er liiige over mit budget? 
  Tak for alle dine skønne råd og inputs på bloggen. 

  Kh Pernille 

  14/11/2017