Sat i bås med Madonna, Freya Dalsjø og L’oréals app

julebog

Skriveriet med Superhud var ikke uden problemer. Især blev jeg fanget af en tærende tvivl. Om alting. Om hele bogen. Heldigvis samlede enderne sig. Men når folk i dag siger ihhh og åhhh, og hvor er det dejligt for dig, så tro på, at æren ikke er min alene. Langt fra faktisk. For havde det ikke været for dem, der læste strengt med undervejs, havde det ikke være for to redaktører (som jeg tæt på elsker), havde det ikke været for et forlag, der på salgs- og pressefronten har båret bogen frem, som var den deres kæreste eje, havde det ikke være for AD’eren og fotografen, havde det ikke været for tre hudlægers kloge indblanding, havde det ikke været for blogland og pressen… så var det aldrig endt med, at køen i dag stadig er 84 personer lang på Københavns biblioteker. Med første ledige udlånsdato den 22. marts (trods 35 indkøbte bøger). Selvfølgelig skal indholdet følge med (jeg er hverken komplet idiot eller ramt af falsk beskedenhed). Faktum er bare, at der bag siderne også er så mange andres hænde og hjerner. At det går godt (for det tør jeg godt sige højt nu), giver også overskud til at grine med, når folk joker om hud og hud-bøger. For det gør de i Jylland. Lamme jokes som eksempelvis bare udtalen af huiiiii.

Og så det med båsen. Superhud er netop kåret som Årets Beauty Bog i landets største magasin Skøn. På en fornem side med Årets Designer, Årets App og nåja, Årets Modebommert Madonna.

SNUP TIPPET: Måske er den en julegaveidé, måske vil du hellere have Narciso Rodriguez, den fineste te, den gode smøre, de bløde hænder eller den matchende chokolade – undskyld, jeg kunne ikke la’ være med Summerbird-planden. For engang havde jeg verdens ondeste chef (på en anden avis), som uddelte daglig mavepine og altid fnyste af mig med påstanden om, at kvinder var ovre det med, at ting skulle matche. Og ja, det er vi. Men noget må godt matche – som chokoladen. Det øverste foto er et sneak peak på Lancômes forårspalette – ret fin, synes jeg.

VANDT DU: Tillykke til Uslu Airlines & Lakrids-vinderne: Anette Waaben, Christina Kragh, Tripola, Marianne P, HeLene, Louise O, Christina Elisabeth, Lone Olsen, Stina Lou og Jette Vinther. Skriv fluks din adresse til open-mind@mail.dk, og der vil komme gevinster fra både Uslu Airline og Lakrids.

 

09/12/2015
Større øjne, tak
11/12/2015
Forbudt, bare fordi Anette ikke ka’ li’ ordet?

Kommentarer

 • Lise Hansen

  Fik lige din ny bog i julegave af min søde veninde.. Glæder mig til at se og læse i den

  16/12/2015
 • Pernille Sparsø

  Stort tillykke med kåringen som Årete Beautybog. SÅ velfortjent;-) Kh Pernille

  11/12/2015
 • CharlotteK

  TILLYKKE!!! Det er da bare så godt gået! Og uden dig havde der ikke været en bog, Anette!!!!!

  11/12/2015
 • 1000 tak for jeres ord. De gør en kæmpe forskel for mig. Tak. KH Anette

  11/12/2015
 • Anette J

  Tillykke, Anette

  11/12/2015
 • Rie Dyrnes

  Stort tillykke, må sige det er fortjent :O)

  11/12/2015
 • Marie Rasmussen

  Til mit held matcher begge dine bøger min boghylde. Og skulle der en dag komme flere til samlingen, finder jeg også plads den/dem

  10/12/2015
 • Christina kragh

  uiee jeg vandt også og jeg elsker chokolade meeeen ville da hellere ha vundet en kop tår kaf med dig Anette 😉 husk mig når du rammer fyn næste gang kram

  10/12/2015
 • Lone H

  Elsker dine billeder jeg bliver altid i så godt humør af den. Super med alt den ros det er velfortjent. Er blevet så klog af at læse den prøver nu at huske det hele og er langsomt begyndt at skifte ud i det jeg bruger.

  10/12/2015
 • Dorthe

  Det er bestemt med god grund, at beautybiblen hitter – for jo, du kan godt tage æren for den, Anette. Også selvom, du så ydmygt er bevidst om alle de kompetente folk omkring dig.
  Well done! Og tak for en fremragende værtindegave – de tre jeg indtil videre har givet er vilde med den. 🙂

  10/12/2015
 • Lisbeth M.

  Kære Anette
  Det rørte mig det du skrev om chefer, som istedet for at motivere og inspirere vælger at nedgøre sine ansatte. Den type chef er der nok flere der har været så uheldige, at rende ind i. Meeen, der er da retfærdighed til, når den begavede og talentfulde (dig) er den der griner sidst!! Jeg har begge dine bøger og er glad for hver en side du har skrevet 🙂

  10/12/2015
 • Christina B. Petersen

  STORT TILLYKKE ANETTE, så velfortjent:-)))
  “Superhud” har gjort en forskel for mig og jeg er dig taknemmelig
  Vh. Christina

  10/12/2015
 • Kajsa

  Tillykke ! Vel fortjent ! Men bliv endelig ved med at sprede ‘budskabet’.
  Var til fødselsdag med 30 damer -da min gave til veninden: din bog Superhud gik fra hånd til hånd ..var der ikke nogen der kendte bogen!

  10/12/2015
 • Anette Waaben

  Jubiiiiii..jeg har vundet.

  10/12/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Viola – Ja, både HeLene og du har været heldige på det seneste.

  @ HeLene – Tillykke.

  @ Cecilia – dejligt.

  @ Stina Lou – tillykke.

  Stor hilsen Anette

  10/12/2015
 • HeLene heldet har virkelig været med dig på det sidste mht. at vinde konkurrencer 😉

  Ha’ en god torsdag alle der læser med på bloggen! 🙂

  10/12/2015
 • HeLene

  Yiiipiiieee!

  10/12/2015
 • Cecilia

  Den er på min ønskeliste 😉
  Om jeg får den eller ej, gør ikke så meget, for den skal en dag hjem og stå på min hylde, sammen med din første bog.

  10/12/2015
 • Stina Lou

  Hurraaaaaaa!!! 🙂

  10/12/2015