Schwarzenegger gør det også sådan

Måske ved du allerede, at vores (eget) væksthormon er vanvittig afgørende for huden, når det gælder om at være frisk, mæt og spændstig. Træning – endelig moderat og altså ikke triatlon, maraton og den slags pinsler – er blandt de tre vigtigste punkter, der påvirker væksthormonet. Men. Selvom jeg har løbet dagligt (3 km) i en del år, så forhindrer det ikke overarme, mave og rumpe i at drage sydpå. Og jeg vil så pokkers gerne kunne hoppe i en kjole á la dem på billedet. Derfor er jeg nu blevet sådan en, der tjekker ind i et træningscenter for første gang i mit liv. Og det er en kæmpeoplevelse. For sikke en broget flok mennesker. Inkl. mig selv, der ligner en mindre klog, når jeg går rundt med mit nødvendige træningsark for at kunne orientere mig blandt maskinerne og huske vægtjustering osv. Men de andre er nu heller ikke for skarpe – eksempelvis er der ham, der ikke kan holde munden lukket, men partout skal træne med lyd på. Og nej, det er ikke lyde, du vil ønske gengivet.

Nåmen jeg er blevet lovet resultater i løbet af to måneder, hvis programmet løbes igennem hver anden dag (det tager 25 minutter). Er du mere træningsvant end mig, så ved du, at man tager sæt af 10. Det gør alle åbenbart. Også Arnold Schwarzenegger. For mig er det nu bare winwin at gøre noget for kroppen, der også går i huden. Og så motiverer kjolerne her mig til at fortsætte i det mærkelige fællesskab blandt de svedende. Og stønnende.

SNUP TIPPET: De to andre ting, der påvirker væksthormonet er søvn og sukker. Nok søvn har indlysende nok en positiv effekt. For høje blodsukkerudsving har en dræbende effekt på væksthormonet.

FOTO: Chanel AW2014

24/03/2014
6 kompliment-magneter der er til at betale
26/03/2014
Se hvad der pisser Oprah af

Kommentarer

 • @ Tina – Du har ret. For mig er varigheden vigtig. Kan overskue motion, når det er i 30-minutters-afdelingen.

  @ Christina – WELL SAID. Jeg glemmer aldrig en periode hvor min lille niece på dengang bare 5 år var på noget rigtig barskt medicin og tog voldsomt på i vægt. Jeg husker, hvordan alle gloede uhæmmet. Især hvis vi gav hende en is (de tænkte sikkert, hvorfor hjælper de voksne hende ikke med at slanke sig). Den periode mindede mig om, at der kan være så mange grunde, omverdenen ikke kender til.

  Stor hilsen Anette

  31/03/2014
 • christina

  Nogen er jo bare tynde af genetiske årsager ligesom nogen er tykke af af samme grund vi helidigvis skabt forskelligt ….nogen har viljen andre har ikke men vi har alle hver vores historie …så det synd og skam at bedømme mennesker på deres vægt / str :-/ nogen gangen har jeg det godt og masse af overskud så jeg slank og veltrænet andre gange er jeg “den lille tykke ” det afhænger helt af om jeg får sovet og hvilken medecin jeg får eller om jeg måske tumler med lavt selvværd ….vi har alle hver vores ting i rygsækken og nogle dage en den for tung at løbe med andre er den ikke 😉 HUSK DET ♥ WE ALL HAVE A STORRY!!!

  31/03/2014
 • Tina Irene Povlsen

  Moderat træning er fint… For meget motion har også sine bagsider… – Zumbabølgen er fin, og så er det befriende sjovt samtidig med at det er god motion for alle kroppens lemmer. – For mig skal motion være en kombi af at ha’ det sjov, gi’ den gode følelse bagefter, samt gi’ mig et kick over at jeg gør en indsats for den krop som skal holde mange år endnu – Og det er totally WinWin 🙂

  26/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helle – Hvis det er IPL, så er det det samme laser. Det kan være prisen er så rimelig, hvis der er tale om et meget afgrænset område med bare et par ‘skud’ måske.

  Stor hilsen Anette

  26/03/2014
 • Helle

  Angående det med karsprængninger på næsen, så talte jeg med Beauté Pacifique-damerne i deres fredagsklinik i Hadsund om hvordan man behandler det, og hvad det vil koste. De sagde også laser (som de selv udfører), men at det kun koster 400 kr. pr. behandling. Man bør dog forvente minimum to behandlinger for at fjerne dem helt.
  Jeg ved ikke om det er den samme type laser som du foreslår Anette, men det er da en lidt anden pris. 🙂

  26/03/2014
 • All right, all right @ Anette J og @ Charlotte K – godt vi ikke altid er enige.

  @ Pernille Sparsø – Åhhh øvøvøv. Nældefeber kan man desværre få af de mindste ting. Jeg skriver til dig.

  Stor hilsen Anette

  26/03/2014
 • CharlotteK

  Rhianna ser da fantastisk ud, Anette – det synes jeg da helt sikkert:-)
  Men Keira ligner altså den oversavede dame i det outfit!

  26/03/2014
 • Pernille Sparsø

  3timers Fitness Zumba om ugen svarer til at løbe 30 km, og så er det en fest!
  Ole Henkriksens tip med isvand i ansigtet mod søvnige øjne tager jeg til mig efter jeg desværre må opgive at brug eye patches fra SkynIceland. Ligner een som har fået nældefeber efter brug. Øv…for jeg troede de kun indeholdt hudvenlige ting..

  26/03/2014
 • Anette J

  @ Anette – det er helt ok at være bramfri. Jeg vil bare tilføje, at jeg aldrig kunne finde på at skrive, at en person “er for tyk” – grunden til at jeg skriver, at hun “er for tynd”, er, at jeg har svært ved at forestille mig, at det at være så tynd er sundt/resultatet af en sund livsstil.

  26/03/2014
 • 1000 tak for jeres kommentarer.

  Må jeg være bramfri…jeg er så træt af vores vurderinger om ‘for tynd’/’for tyk’. Jeg synes både Keira og Rhianna er skæppeskønne @ Anette J og @ Charlotte K.

  Jeg skal have tjekket Jillian Michaels ud @Maj-Britt (tak) og gå-gang skal ingen undervurdere værdien af @Sanne. Dårlig samvittighed øver jeg mig i at begrave @Christina Hansen (smil). @Birgitte B – det er motivationen, der mangler. Når den er kommer tiden. Sådan var det for mig @ Maria F – tak for søde ord. IPL-laser er det eneste effektive og en behandling koster ca. 2500 kr., men så er de også væk. Der er mange håndcremer med SPF lige fra Clinique til Oskia og The Bodyshop, hvis du går på jagt. @Helle – du har ret, og @Dorthe – jeg kommer i hvert fald. @ Marie R – det med fliserne, er det noget, du tager ud og gør også? Af fitness-hensyn selvfølgelig…
  @Kirsten V og @Ninia – 1000 tak.
  @Rikke – WOW, sådan en melding vil jeg også have.

  Stor hilsen Anette

  26/03/2014
 • Rikke

  Træning er fantastisk. Du bliver glad i låget og får pæn hud – ren win 🙂 Det bedste er, at man behøver ikke træne vildt og voldsomt for at få resultater. Forleden fik jeg lavet en bioanalyse og guess what; min krops alder er 15 år yngre end min dato på dåbsattesten. Jeg træner afgjort videre, 2 x styrketræning ugentligt og så husk 10.000 skridt om dagen! It Works 🙂

  26/03/2014
 • Keep up the good work. 🙂

  Man kan faktisk blive addicted. 😉

  26/03/2014
 • Marie Rasmussen

  I fitness centret hører man ikke mig puste og stønne – selv om jeg ofte har lyst! Men da jeg i weekenden skulle slæbe og stable over 100 fliser – da stønnede jeg. Det var flot vejr – men jeg tænker at både naboer og genboer valgte at blive indendøre 🙂 🙂 🙂

  Følger spændt dit svar til Maria Fournais Langschwager, da jeg har samme problem/udfordring.

  25/03/2014
 • ninia johannesen

  godt gået
  du er også smuk nok til de kjoler

  25/03/2014
 • Dorthe

  Så sejt Anette – så er du jo top-tunet til både Beauty Awards og ELLE Style Awards (hvor vi i øvrigt måske ses 🙂 ).

  25/03/2014
 • Helle

  Se positivt på “stønnerne” i centret, giver en god anledning til at trække på smilebåndet og det har i sig selv en forskønnende virkning 🙂

  25/03/2014
 • CharlotteK

  Ser godt ud på Rhianna, det kjolesnit, men på Keira ser det direkte sygt ud.
  Er også begyndt i træningscenter men dog kun på løbebånd. Kunne være jeg skulle overveje at begynde på vægtmaskinerne også?

  25/03/2014
 • Anette J

  Keira Knightly har et smukt ansigt, men hun er alt, alt for tynd.

  25/03/2014
 • Maria Fournais

  Hej Anette.
  Tak for en skøn, humoristisk blog. Hvor tit ser man Arnold Schwarzeneggers navn samme sted som Beauty? Fantastisk.
  Jeg har to spørgsmål.
  Jeg har problemer med blodsprængninger lige ved næsefløjene og jeg kan se på min mor at det kun bliver mere synligt med alderen… Har du nogen ideer til hvad der kan hjælpe med det? Andet end en god dækcreme…
  Næste spørgsmål er om der findes håndcremer med solfaktor på det danske marked? Kan se på nettet at der findes flere forskellige produkter i udlandet men har ikke kunnet finde det herhjemme.

  Mvh og med ønsket om en god dag.
  Maria Fournais Langschwager

  25/03/2014
 • Ville ønske at jeg havde tiden til det (eller er det energien der mangler?) 😉 men hjemmetræning kan være vejen frem for mig 🙂 ½liters colaflasker med vand eller sand skulle være fine håndvægte!

  25/03/2014
 • Christina Hansen

  Av! Den bider, den dårlige samvittighed. Drak cola igår, kom for sent i seng og nåede ikke til yoga i torsdags. Farvel væksthormon – Goddag tyngdekraft! 🙂
  Jeg må vist hellere op på hesten.
  God dag til alle beautyspacere ♥♡♥

  25/03/2014
 • Maj-Britt

  Weeeh sommer snart….:-). Løber selv og tænkte, at der måtte kombineres med styrketræning- prøvede hjemmetræning med hhv Arndal og Anne Bech- resultatet var eehm beskedent. Købte adgang til motionscenter og var der…. 3 gange på… 5 mdr… Men SÅ i efteråret opdagede jeg Jillian Michaels på youtube og hold nu op!! Hendes 20 minutters workouts hver 2. dag herhjemme og løb de andre, har givet mig mit LIVS form. “Love that crazy person” ;-))- overvejer et smut forbi hendes center i LA til sommer… Anette, har du måske et vidundertip til den lidt creppede hud på kroppen- a la smilerynker ved knæene 😉 alle olier er på plads ;-)- er det måske Imedeen?

  25/03/2014
 • Jeg ville også gå i gang i går med træningen, nu kan jeg ikke trække den længere. Men så kom søn på besøg, og så blev det ikke til noget. I stedet gik vi 5-6 km i den skønneste solnedgang. De der kjoler, de er virkelig fantastisk – ELSKER taljen. 🙂

  25/03/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.