Se hvad der pisser Oprah af

Ja, undskyld udtrykket. Men nyd HER en kort dialog mellem Oprah og Cameron Diaz. Du har sikkert længe vidst dét, der også er en del af nerven i min bog. Nemlig at antiage som begreb bløder. Og nej, det betyder ikke, at vi skal la’ stå til. Slet ikke. Men vi står midt i det, jeg kalder en no bullshit-tid. Det betyder sandhedssøgning på alle hylder – også hudplejens. Både trendrapporter sammen med store og små undersøgelser viser, at kvinder irriteres over det forældede antiage-begreb (goddag til nye begreber som age confidence og pro age). Læg også mærke til, hvordan der er lettet på Photoshop-knappen i mange reklamer.

SNUP TIPPET: Dét de fleste gerne bare vil vide, er, hvad der virker hudforbedrende. Og det er det – uden flødebolleord – jeg har skrevet en bog om. Watch out, for HER ser du, hvad de andre siger om den. Og SÅ lover jeg, at egen-reklamen slutter for i dag.

VIND….der lander en Tromborg-konkurrence lige om lidt i dag. Bloglovin’ informerer om hvornår.

GRATIS HUDTRICK-GUIDE: Hvis du er ny på Beautyspace, så lad mig forære dig en brugbar (og underholdende i al beskedenhed) guide til flottere hud. Den bliver sendt automatisk, når du hooker op HER.

@Beautyspace på Instagram med blå negle i dag

25/03/2014
Schwarzenegger gør det også sådan
26/03/2014
VIND!

Kommentarer

 • Christina Hansen

  Tak! Squalane – serum fra Ling er noteret. Ang Tata Harper, så faldt jeg selv over produkterne i nyhedsbrevet fra Pureshop i Grønnegade Kbh. De tibyder forøvrigt en gratis hudanalyse både generelt, men også d. 2.maj, hvor de har en event. De er SÅ søde, så for dem, der har mulighed for at lægge vejen forbi, er dette en god service.
  God søndag til alle! Sikke solen skinner og fuglene synger. Nyd dagen i fulde drag – den er en time kortere end ellers. ♥♡♥

  30/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Hansen – gode, gode spørgsmål. Det med hvordan man vælger, tror jeg bliver et selvstændigt blogindlæg. Kender desværre ikke Tata Harper, men vil tjekke det ud. Og ja, det var SÅ fint at møde Mrs. Ling – jeg er fan af hendes squalane-serumolie.

  Stor hilsen Anette

  29/03/2014
 • Christina Hansen

  Hej Anette
  Jeg vil spørge, om du har prøvet det eksklusive amerikanske mærke “Tata Harper” og om du evt kan anbefale et af produkterne. Det skulle jo være både luksuriøst og meget aktivt anti-ageing.

  Mens vi er ved det luksuriøse: Spørg lige, om jeg er misundelig på dit møde idag med selveste hud-guru dr Ling Chan, skaberen af Ling Skin Care. Jeg kan forstå, hun lancerer en ny økologisk kropsserie “SOL”. Men jeg vil spørge, om du har et yndlings – produkt fra Ling til ansigtet?

  Der er så mange mærker og det er svært at vælge
  Environ
  Ling
  Bioeffect osv osv Hvordan vælger man?
  Har egentlig også brug for et råd til en vaske gele, som testen på Skintypesolutions anbefaler mig. Jeg kender nemlig ingen af de mærker, som bliver foreslået.
  Det var 3-4 spørgsmål i rap og du svarer bare, når du får tid. Det er jo ikke hver dag, vi får så fint besøg. De kunne da godt have sat flag på busserne i disse dage for mrs Ling. 🙂 ♥♡♥

  27/03/2014
 • ENIG !

  Jeg glæder mig MEGET til at læse din bog, som ligger og venter på mig i DK. 🙂

  27/03/2014
 • Jeg tror på mit held denne gang. For øvrigt er jeg hammer glad for din bog, som jeg lige sådan slår op i, når der er noget jeg ikke kan huse hvordan virker 🙂 En god dag til dig.

  27/03/2014
 • Den bog er en af mine bedste (og fair-pris) investeringer 🙂

  Kram og kærlighed til din store viden

  //K

  26/03/2014
 • Virkelig fedt klip! Jeg giver dig helt ret i det du skriver – det er den perfekte tilgang at have til det 🙂

  26/03/2014
 • Tina Irene Povlsen

  Waugh – Love it – Og det gør jeg skisme også din egenreklame, som på ingen måde er for meget… Hudbiblen kan ikke få for megen omtale. En der misser den, er en for meget, og mere end synd…

  26/03/2014
 • jane weiss

  Jeg ville ikke bruge deo med aluminium, som er blevet sat i forbindelse med kræft, især brystkræft. Sanex har lavet en zero natural mineral alum. Den er helt uden det stads.
  Tak for en skøn bog Anette

  26/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina – du kan bl.a. blive klogere her:

  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/03/03/03171930.htm

  Stor hilsen Anette

  26/03/2014
 • christina

  Aluminium …er det farligt ? Og hvordan spotter man det ?

  26/03/2014
 • @LineSally – kan du ikke maile mig INCI-oversigten på mail (indholdsfortegnelse) => open-mind@mail.dk, så kigger jeg på det.

  Stor hilsen Anette

  26/03/2014
 • LineSally

  Det pisser mig af,at det af og til er så svært og kompliceret at gøre DET RIGTIGE! Har lige fundet ud af,at min elskede deo,Tromborg Herbal deoderant, er proppet med det meget omtalte ALUMINIUM.
  Hvad ville du gøre og hvad har du hørt,kære Anette?

  26/03/2014
 • @ Kira – Jeg synes godt vi kan hjælpe naturen på vej (ikke med alt, men med visse metoder), men jeg er træt af al den rynkefokus. De får alt for meget opmærksom.

  @ Pernille – Skarp og skrap, det er en god cocktail vil jeg mene.

  @ Birgitte B – Nøj, hvor bliver jeg glad.

  @ Sanne – Det er et minefeldt, det du der nævner, og jeg tror det kræver et nyt indlæg. Snart. Jeg er jo faktisk FOR alt hvad der er hudforbedrende, men ikke ansigtsforandrende.

  @ Rikke B – ;o)

  Stor hilsen Anette

  26/03/2014
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Soooo true 😀

  26/03/2014
 • Og tænk hvis Hollywood virkelig mener det! Tænk hvis de virkelig begyndte at ældes med ynde, så vi rent faktisk havde nogle naturlige forbilleder … med minikken i behold. Jeg glæder mig. 🙂

  26/03/2014
 • Er så glad for at den bog har fast plads på min hylde.
  Faktisk bruger jeg den til opslagsværk nogle gange, selv om jeg har læst den cover til cover 😉

  26/03/2014
 • Pernille Sparsø

  Min mand synes jeg er blevet mere skrap med alderen. Jeg vælger at kalde det no-bullshit-tid!

  26/03/2014
 • Kira Bjørnestad

  Elsker klippet! Elsker no-Bullshit-tendensen – skønt at vi skal arbejde med det vi har og ikke på at være noget vi ikke er. Go Nature Go natural!!!

  26/03/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.