Se hvad jeg ikke gør. Men som MAC med held dækker over

Sådan skrev hende her, da jeg bad om at få hendes hudplejerutiner. Anna Skyggebjerg – bestsellerforfatter til bogen Introvert – mødte jeg for første gang på Bogforum forrige søndag. Udover følelsen af at have kendt hende altid, var det umuligt ikke at lægge mærke til den fine fine hud.

‘Hvad gør du’?, ville jeg vide.

‘Ha’, svarede hun. ‘Jeg skal sende dig en mail med alt det, jeg ikke gør. Men som MAC så fint dækker over’.

Og mailen fra Anna skal du se:

‘Jeg gør kun lidt, men er gengæld konsekvent. Jeg renser hud om aftenen, men bruger kun koldt vand om morgenen. Så er der dagcreme, natcreme og ALTID øjencreme, som ikke har hjulpet en døjt mod rynker og poser, men faktisk har sikret, at huden er fugtmættet og ikke er så pergamentagtig. I øjeblikket bruger jeg Shiseido Future Solution LX Extra Rich Cleansing Foam (helt vildt blødt skum), Clarins Extra Firming Night, Shiseido Benefiance Nutriperfect Day Crème og Shiseidos Benefiance Nutriperfect Eye Serum om øjnene.

Jeg kan godt overtales til at skifte hudplejeprodukter, men jeg kan aldrig nogensinde overtales til at skifte de MAC-produkter ud, som hver eneste dag noget så elegant dækker over alt det, jeg ikke får gjort for min hud – og som især skjuler mine lidt for røde kinder.

Måske er det vigtigste, jeg gør for min hud i virkeligheden det, jeg IKKE gør: Nul alkohol, nul røg, nul sol. På hudkontoen drømmer jeg om, at få råd til serum og Imedeen, for jeg har oplevet, at begge dele gør en reel forskel’.

SNUP TIPPET: Annas MAC produkter er Select Cover-up NW20 (mod rødmen) og derefter pudderen Mac Light. Derudover har hun nu den genetiske fordel, at hun som ung led af  uren og fedtet hud, og den hudtype vil altid se friskere ud, når man er fyldt 25. Tør hud kommer derimod hurtigere til at minde om et rivejern. Med hensyn til hudplejende anti-rødme tips, så vender jeg tilbage med et indlæg.

Følg @Beautyspace på Instagram ** Bloglovin’ ** Eller haps bloggen direkte til din indbakke ** Og nix weiter

21/11/2013
Hun ville ha’ elsket ham
22/11/2013
SÅ kom der bryn på damen

Kommentarer

 • @ Sabine – Jeg synes så til gengæld, at der er tale om drøje sager, som kan holde længe. Eller hvad tænker du?

  @ Mads – Du har ret. Det vil jeg bestemt overveje.

  Stor hilsen Anette

  27/11/2013
 • Mads

  Det dér med Imedeen får mig til at tænke på, at det kunne være vildt fedt, hvis du på et tidspunkt lavede et nyt/opsummerende indlæg om kosttilskud (til huden) 🙂
  Vi ved jo, at c-vitamin og fiskeolie er vigtige, men er der andre essentielle tilskud? Der findes også de her Evelle-tabletter og andre skøndhedskapsler – nytter de noget, eller er det kun Imedeen, der dur? 🙂

  27/11/2013
 • Godaften igen 🙂

  Tak for endnu et rigtig god indlæg. Jeg er selv helt tosset med alle Mac’s produkter – min ønskeliste indholder næsten ikke andet end det. Jeg har selv en hel del af deres produkter, men jeg må indrømme at jeg synes det er en tand for dyrt – men man får vel hvad man betaler for.

  Hilsen Sabine 🙂

  27/11/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jette V – 1000 tak fordi du deler.

  @ Sissel – Imedeen slipper jeg heller ikke.

  @ Louise T – Det er noteret.

  @ Nina & Anne – Nemlig. Det ER en kæmpefordel (ulempen er så porer, der ofte kan ses).

  @ M – Dejligt at din hud er blevet fri for akne. Det er en skøn fornemmelse. Fordi den fedtede hud helt enkelt indeholder mere fedstof ‘tørhedskrepper’ den ikke på samme måde, som en tør hudtype vil gøre hurtigere. Det vil du få glæde af senere, men lige nu har du jo ung-ung-ung hud ;o)

  Stor hilsen Anette

  25/11/2013
 • M

  Det du lige nævner med fedtet/uren hud i de unge år vil se friskere ud på den anden side af de 25…. Hvorfor er det lige det? 🙂 Er selv 23 og har døjet fedtet og uren hud siden starten af teenageårene (er dog stort set kommet af med den urene hud nu efter Roaccutan kur) så det er da ikke dårligt at vide der skulle være en fordel senere hen, ved denne hudtype 🙂 Tak for den bedste beauty blog Anette!

  23/11/2013
 • M

  Det du lige nævner med fedtet/uren hud i de unge år vil se friskere ud på den anden side af de 25…. Hvorfor er det lige det? 🙂 Er selv 23 og har døjet fedtet og uren hud siden starten af teenageårene (er dog stort set kommet af med den urene hud nu efter Roaccutan kur) så det er da ikke dårligt at vide der skulle være en fordel senere hen, ved denne hudtype 🙂 Tak for den bedste beauty blog Anette!

  23/11/2013
 • Jeg vil se frem til de kommende anti-rødme tips. Jeg har desværre en hel del karsprængninger på kinderne, som jeg er så uendeligt træt af.
  Vil helt sikkert også tjekke de MAC produkter ud, som Anna anbefaler 🙂

  23/11/2013
 • Fantastisk flot hud hun har. Tror selv på at solen, rygning og for lidt vand er de store syndere.

  22/11/2013
 • Nina

  YES – endelig en fordel ved min fedtede hud! Den har jeg arvet fra min mor, og hun har en smuk hud med meget få rynker i dag. Jeg ville dog til hver tid bytte for tør hud…

  22/11/2013
 • Louise T.

  DET indlæg om tør og rødmende hud vil jeg SÅ meget glæde mig til!

  For selvom jeg troede, at min hud var i bedring, så har de sidste 14 dage med masser af arbejde, alt for lidt motion og nyligt omslag i vejret til frost gjort mine kinder alt for varme og alt for stramme igen :´( Og ikke engang Murad har kunne rette op på det denne gang…

  22/11/2013
 • Sissel

  Imedeen har altid 1. prioritet på mit beautybudget, så det kan jeg godt forstå, at Anna drømmer om 🙂

  22/11/2013
 • Jette V

  Jeg kan ihvertfald skrive under på 80/20 reglen – at det handler 80% om, hvad du putter i munden og 20% om, hvad du smører i hovedet. For mig har det store udslag været en kostomlægning til LCHF, dvs ingen sukker (som i: INGEN!), brød, pasta, raffinerede kulhydrater, men masser af det gode hudvenlige fedt, anti-inflammatoriske fødevarer og som kosttilskud især fiskeolie, C-vitamin og kæmpenatlysolie. På hudplejesiden er det Ole H’s lilla serie der hjælper – her om vinteren bruger jeg Black Currant Complexion Oil under Skin Insulator (om morgenen) og samme olie under Nurture Me (om aftenen). Det føles som at have en blød kashmir trøje på – og det er så fedt at være sluppet af med den der røde vinter-pergamenthud. Kombinationen af alt det fedt jeg får indenbords og den fugtmættende hudpleje betyder at mine rynker både er fedt- og fugtmættede (og derfor ikke så tydelige). Det skal så også samtidig siges at selvom jeg har fået min ungdoms ferskenhud igen, så er det er en meget fin balance. Rosacea kan ikke helbredes, kun holdes (meget) langt nede, og jeg skal ikke ret meget ud af mine normale rutiner før det begynder at blusse lidt igen. Det falder dog også ligeså hurtigt, når jeg er tilbage i de daglige rutiner… (håber ikke indlægget blev for langt – jeg kan snakke længe om det emne…. ;))

  22/11/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marie R – og FEDTMÆTTE mener jeg.

  22/11/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jette V – Du har jo afprøvet, hvordan man bliver rødme kvit. Del gerne hovedpunkterne, hvis du har tid og lyst – her i kommentarfeltet.

  @ Marie R – Din hudtype er du født med og den står ikke til at ændre. Men vær glad…tør hud har ingen synlig porer og du kan jo fugtmætte, så den har det godt eller?

  Stor hilsen Anette

  22/11/2013
 • Jette V

  Har også lige lært Anna(s blog) at kende for nylig – jeg fik mig en gevaldig aha-oplevelse da jeg læste om hendes bog Introvert, og glæder mig til at læse hele bogen. – Og er helt enig – MAC er bare det bedste :)! Glæder mig til indlægget om hudplejende anti-rødme tips.

  God weekend til jer alle 🙂

  22/11/2013
 • Marie Rasmussen

  Når man nu én gang er så “heldig” at have tør hud = rivejern, vil det så ikke ændre sig med tiden? Jeg har tør hud, og fugter i et væk, men min hud er stadig tør. Den føeles som om jeg har en stram maske på, hvis jeg ikke meget hurtigt efter brusebadet får div. produkter i ansigtet. Og det er uanset om det er sommer eller vinter …

  22/11/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.