Andreas makeup til Zulu Awards

Der var som altid (når det gælder et TV-job) ret lidt af ret meget. Selvfølgelig kan vi alle få øje på den sorte eyeliner (i øvrigt Makeup For Evers liquid Liner), men der er også en del mere i spil. Jeg fangede makeupartist extraordinaire Nicci Welsh, som med sit team styrede backstage. Og hun kunne Andrea-opskriften:

Foundation: MAC Pro Airbrush. Highlighter: MAC Hush Créme Color Base (se effekten på det øverste foto). Kinder: MAC blush i farven peaches og øjne: Nars Eye Primer og MAC Mascara Extended Play.

Og nu kommer vi til brynene, hvor du måske husker et par tips fra forleden – men se lige her. De Rudolphske bryn kunne godt stå på side 1 i lærebogen om brow power. Der er hentet farvefylds-hjælp fra Anastasia Beverly Hills: Brow Shadow i farven taupe.

Frisuren har vi set før, for den er ekstremt klædelig i Andreas tilfælde. Når hun selv kaster sig ud i at skrabe håret tilbage, er det med hjælp fra hendes egen Body Balm. I hænderne på Nicci Welsch blev det lidt anderledes med Maximista fra Oribe – en all round styling lotion, som altid er i fru Welsh’s taske, fordi den både giver kontrol, volumen og holder babyhår væk fra hårlinjen, som hun, altså Welsh, siger. Og så afsluttende lak.

SNUP TIPPET: Sammen med min gode blogkollega Sara Rostrup (tjek hende ud, hvis du ikke allerede kender hende) har vi skudt en Instagram-konkurrence i gang, hvor tre heldige (og et par trøstevindere) kan løbe af sted med den samlede trio herunder.  Jeg er vild med Instagram, fordi det er verdens bedste online diasshow (som vært, Simon Talbot, forklarede mediet for Meyerheim i aftes). Du er med ved at ta’ et det-glæder-jeg-mest-til-forårs-hurra-foto og hashtagge det #beautyforår og tagge @beautyspace, @sarayoublush og @rudolphcare, så vi kan finde vinderne, der offentliggøres både her på bloggen og hos Sara den 7/4. Hvis du endnu ikke er på Instagram, så find en der er og som kan lege dig.

@beautyspace på Insta, hvor du finder konkurrencen...happy hunt.

03/04/2014
Derfor er jeg nummer to
07/04/2014
Kosmetologens værste spørgsmål

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Hansen – jeg er sikker på, at du har heldet med dig igen inden alt for længe. I hver fald stor tak for din deltagelse.

  @ Anna – Supergodt spørgsmål. Jeg vil anbefale en fugtmættende produkt – eksempelvis Nilens Jords serum eller Lings Dual Moisture Emulsion. Tak for info med MIRACLE CREAM.

  Stor hilsen Anette

  08/04/2014
 • Eva B

  @ Anette Tusind tak for svar:)

  07/04/2014
 • Anna

  Hej Anette,
  Dette er egentlig et spørgsmål til indlægget for nogle dage siden om at fugtmætte huden, inden man putter sin creme på – håber det er okay at jeg stiller det her: Jeg er så “heldig” at have en kombi af rødmende og tør hud, samt grov porestruktur og tendens til urenheder – så når jeg nu gerne vil bruge Cliniques milde clarifying lotion som skintonic fordi den har en god effekt på porerne, hvad ville så give mening at putte ovenpå inden creme? Jeg har i et par dage testet Garniers Miracle Creme, og dermed gik det op for mig hvor LÆKKER jeg ville se ud med lidt pænere hud 🙂 Så er pludselig temmelig motiveret for at gøre en indsats på hudfronten…På forhånd mange tak!

  06/04/2014
 • Louise

  Smuk kvinde!

  05/04/2014
 • Christina Hansen

  Eej, det nære profil-billede, altså! Hvor er det vildt!
  Hvad skal jeg sige? Jeg er mundlam.
  Perfect perfect perfect – med petfekt på.

  At smøre mig ind i Rudolph Skin Care er det eneste måde, hvorpå jeg nogensinde kommer i nærheden af den slags lækkerhed. Så jeg håber selvfølgelig på, at posen bliver rystet godt og grundigt og der bliver rørt rundt i beautygryden med forårshurrafotos. Acai-lækkerier, Please come my way:-)

  HURRA for sjov på instagram og I tre seje damer Anette, Andrea og Sara.♥♥♥

  05/04/2014
 • @ Pernille – sødt af dig, meeeen tror ikke vi hører i samme kategori, A og mig. På pænhedsfronten.

  @ Nicci – tak fordi du deler tips ud. Du sidder vist i New York lige nu og blogger den…

  @ Lise-P – Det er jo muligt for 350 kr. mener jeg at booke en MAC makeupartist i 1 time. Beløbet får man tilbage hvis man køber noget – og gør man ikke, er taksten vel egentlig fair for en times mig-treat.

  @ Marie R – Så lærte jeg lige et nyt ord. Øko-drenge-agtig. Du er for sjov.

  Stor hilsen Anette

  05/04/2014
 • @Eva B leppene var MAC Plushglass “Wildly Lush” 🙂

  @Lisa P Jeg bruger MAC, fordi det giver de resultater, jeg har brug for, og der er så meget at vælge imellem 🙂
   

  En glad weekend til jer alle.

  05/04/2014
 • Hvor er hun bare smuk – måske jeg snart skulle bevæge mig ud i det der MAC univers altså sådan for alvor 🙂

  04/04/2014
 • Marie Rasmussen

  Jeg syntes Andrea ser helt fantastisk ud. Ofte har hun det lidt nøgne look, og det bliver lige lovlig øko-drenge-agtigt efter min smag. Men det er jo i det hele taget ikke nogen skam at hun har udseendet til både meget og lidt make up.
  Rigtig god weekend 🙂

  04/04/2014
 • Pernille Sparsø

  To smukke kvinder. Andrea og dig Anette 😉 Ha en dejlig weeken!

  04/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Eva B – du har da ret…hvad med læberne. Jeg øjner en svag nude cremet sag, men spørger Nicci fluks. Godt med vågne læsere.

  Stor hilsen Anette

  04/04/2014
 • Eva B

  Hej Anette

  Hvad med læberne? 🙂

  04/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Chanette J – jeg ville vælge en hel enkel og fugtmættende serum som den fra eksempelvis Nilens Jord.

  @ Dorthe – Ja, vi sjæler stort fra mændene i øjeblikket og smoking fungerer så smukt. Herligt at du er med på Instagram.

  @ Henriette – I lige måde til dig, og ja – hun gør det godt.

  Stor hilsen Anette

  04/04/2014
 • Henriette

  Jeg er helt vild med Andreas produkter, og synes i øvrigt, at hun er en flot og sej kvinde!!
  Ha en fantastisk weekend, Anette!!

  04/04/2014
 • Dorthe

  Thanks for sharing! Dejlige beauty-tips til den røde løber – eller fredagens bytur. 🙂 Og så flot hun er den kære Andrea, elsker virkelig smoking – også til kvinder.
  Ha’ en dejlig weekend – vi ses på instagram. Herlig konkurrence. 🙂

  04/04/2014
 • Chanette J

  Hej Anette,

  Det er så helt uden for kategori dette her, men vil høre om du kan hjælpe mig med at finde en god serum, da jeg er faret vild i beauty junglen. Har brugt aqualia thermal fra vichy, og den er ok, men føler jeg mangler lidt mere pleje.

  Har pt. kigget på dem fra Ling og den fra Bioeffect, men hvad tror du vil være godt til mig? Måske et tredje mærke? Det er lidt surt at købe en der ikke fungerer, eller som gør ondt under brug.
  Jeg er 24, og min hud er kombineret, tør på kinderne (deraf rød) og sensitiv.

  Glæder mig til at høre fra dig og de bud du end må have:)

  04/04/2014