Se, hvad der vælter nettet

01020304050607080910

Det var ikke lige kønt på Go’ Morgen Danmark i går. For vi lavede spøjs ansigtsgymnastik. Tendensmæssigt sker der pt. en modreaktion på quickfix – en tendens, der går på, hvordan vi kan holde os friske og smækre ved hjælp af eget materiale (altså det lange, seje træk). Lige fra at opgradere niveauet af ens naturlige væksthormon til om skrap ansigtstræning mon kan få huden i bedre form. Det nye i New York er, at man kan melde sig til hardcore intervaltræning for ansigtet – og damerne bag er stærke i troen, når det gælder virkning. Der er flere øvelser her, hvis du har lyst. Og helt kort, men vigtigt:

 • Vi ved (med videnskaben i ryggen), at træning generelt sætter gang i netop de sunde stofskifteprocesser, der opbygger hud og knogler. Hvad ansigtstræning isoleret giver må komme an på en prøve.
 • Jeg er stor fan af Caudalies druevand, fordi det uden at irritere er smækfyldt af de sukkerkæder (polysakkarider), der virker fugtforstærkende på huden. Og sprayen er nem at pifte op med i løbet af dagen (jeg ønsker mig den i en taske-mini).
 • Bland-selv-beauty bliver kun større, og jeg tror, det var dr. Murad, der engang understregede, at vi jo sjældent bare har én hududfordring. De fleste arbejder på mere en én ting. Derfor havde jeg Kiehl’s hudkærlige squalane-base med i går. Den er smart, fordi der kan tilsættes to indsatsområder, fx A-vitamin og poreminimerende salicylsyre. Produktet fås hos Magasin Kgs. Nytorv.
 • Og SÅ er der mærket The Ordinary, som, du skal vide, eksisterer. Priskærligt, tjekket og på nippet til at vælte nettet. Gæt selv hvorfor.

SNUP KLIPPET: Hvis du har lyst og tid, er hele klippet her.

16/10/2016
Chanels vandfarver
19/10/2016
Viskelæder til sløring af rynker

Kommentarer

 • Mai

  Hej Anette,

  Jeg kan se, at The Ordinary laver tre forskellige slags vitamin c, hvilken en mener du er mest effektiv?

  Og vil du anbefale deres retinoid 2% eller deres retinol 1%? 🙂

  15/11/2016
 • Anne-Marie

  Kære Anette.
  Jeg takker for en altid fremragende og velskrevet blog. Jeg blev dog lidt i tvivl om jeg kan kombinere min elskede BHA fra Paula’s Choice med min nyindkøbte Niacinamide 10 % fra The Ordinary og i så fald i hvilken rækkefølge? Kan A-vitamin tilføjes til sidst? Vil det mon være en for hård cocktail for huden?

  12/11/2016
 • Lena H

  Hyaluronsyre, niacinamid og retinol der er til at betale på en SU! Tak for tippet, Anette, det er da et mærke der skal udforskes mere 🙂

  22/10/2016
 • Elisa Skovdal

  I klippet nævner du at der ligger flere øvelser på TV2’s hjemmeside. Kan du hjælpe med et link ? Kan ikke finde det selv. Tak

  22/10/2016
 • ND

  Hejsa,

  Hvor fedt med The Ordinary! Har lige bestilt deres 10% Niacinamide formular. Min nuværende aften rutine består af rens, 2% bha og derefter Avenes triacneal creme. Vil man kunne tilføje Niacinamide cremen efter brugen af 2% bha syren?
  Jeg har desuden læst gode anmeldelser af Pixi 20% glycolic pads, så dem har jeg bestilt og tænker at bruge et par gange om ugen om aftenen. Vil det være for meget at bruge Niacinamide de aftenener jeg bruger glicolic pads (den vaskes af igen)?

  Tusind tak for din skønne blog og hjælp!

  21/10/2016
 • Inge

  Jeg tror ikke, jeg kan overskue det der bland selv koncept… Men jeg kan rigtig godt li, at det ikke er fyldt med unødige ting. God dag herfra

  19/10/2016
 • @ Anne G – Victoria Health sender til DK.

  @ Ann Jeps – Squalane-basen blandes med et retinol (A-vit) koncentrat, som du får sammen med basen (plus du kan vælge et koncentrat mere). Bruges som serum. Hvis du har en A-vit creme, der udtørrer, så fugtmæt med en god ansigtsmist fx. fra Ling + noget fugtmættende serum, fx. fra Nilens Jord.

  @ Sanne – Det er bare straight forward ingredienser med dokumentationen i orden.

  @ Mette – Ja, Victoriahealth.com

  @ Anette J – Hurra for bland-selv

  @ Mormormestiletter – 1000 tak og ikke mindst et kæmpestort tak for din deling på din blog.

  Stor hilsen Anette

  19/10/2016
 • Dorthe

  Åh ja, interval-dimensionen er naturligvis ny. 🙂
  Min mutti på 69 år laver 50 gange dagligt to ansigtsøvelser: Øvelsen med at skubbe hagen frem, så huden på halsen bliver udstrækt og øvelsen med at “strække ansigtet” ved at åbne munden og øjnene så man laver en grimasse. 🙂
  Om det netop er dét som er årsagen til, at hun næsten ingen rynker har, tvivler jeg på – men ellers er hun flittig med solcremen, serum og en god dag- og natcreme samt nænsom peeling.

  19/10/2016
 • Kirsten V

  Hvor har jeg nydt udsendelsen og bloggen selvfølgelig også, som hver dag. 🙂 Mange tak.

  19/10/2016
 • Du er bare for god, Anette! Jeg er og bliver din største fan og har sågar skrevet om din blog på min blog;-)

  18/10/2016
 • Anette J

  Apropos bland-selv-beauty: jeg sidder lige nu med en lermaske i ansigtet lavet af rosa ler (fra helsekostforretning) og vand. Den opfrisker huden, og jeg har ikke før prøvet noget, der virker så effektivt mod uren hud på næsen. Jeg tager en fugtmaske på bagefter, så jeg ikke bliver alt for stram i betrækket.

  18/10/2016
 • Mette

  Og så fandt jeg vidst svaret, da jeg læste kommentarerne 🙂

  18/10/2016
 • Mette

  Læste for første gang om The Ordinary den anden dag og nu nævner du det også. Det lyder som noget jeg skal have fingrene i, men hvor køber man det?

  18/10/2016
 • @ Micha – Det er netop kernen i det hele. At der er tale om ‘enkelt-ingredienser’, simple, men veldokumenterede, hvor The Abnormal Beautysite netop har en spændende vifte af også mere finurlige, hightech produkter. Og ja Victoriahealth.com er de eneste, der sender til DK.

  Stor hilsen Anette

  18/10/2016
 • Micha

  Har selv brugt produkter fra The Ordinary i lidt over en måned nu, og er svært glad for dem. Ligesom reten af Deciems mærker; Hylamide, NIOD og Hand Chemestry. Det er så dejligt med no-bullshit hudpleje. Og hvor NIOD bliver meget “scientific” skærer The Ordinary bare helt ind til benet – hvis man da har lidt kendskab til de ingredienser man har brug for, i seriens simple(ordinære) produkter. Priserne er fantastiske og som en anden læser skriver kan man købe dem på Victoria Health. Der har de tilmed også en guide til hvornår på dagen og i hvilken rækkefølge man kan anvende produkterne! Thumbs up!

  18/10/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Cecilia – Klippet har jeg lagt ud under SNUP KLIPPET nederst. Stor hilsen Anette

  18/10/2016
 • Cecilia

  Øv ville ønske jeg fik set dagens udsendelse. Især pga. sidstnævnte mærke.
  Hørte om det første gang hos Wayne Goss (britisk makeupartist på youtube) og kort efter hos Caroline Hirons. Skal helt sikkert prøve mærket næste gang når jeg læber tør for produkter. Når det er så billigt undrer det mig over, hvorfor jeg ikke købte det allerede da jeg høre om det haha 🙂
  Hvis nogle skulle være i tvivl kan det købes via dette link, og de sender internationalt https://www.victoriahealth.com/brand/The-Ordinary/1053

  18/10/2016
 • @ Birgitte Fønns – Det kan jeg sagtens følge dig i. Det var blot for at vise, hvad jeg så i NYC. Man kan sagtens lave øvelsen bare med en flad knytnæve under hagen – og som jeg skriver, så er der flere holdninger til det med ansigtsgymnastik. Her var tanken udelukkende at vise det nye med interval-træning.

  Stor hilsen Anette

  18/10/2016
 • Birgitte Fønss

  Lækre produkter, men Anette, jeg var ved at få kaffen galt i halsen, da jeg så dig med det redskab vi i Pilates kalder en Miracle Ring. Det er den vi bruger mellem ben og arme for at træne og tone musklerne.
  At vi nu skal til også at bruge den til hovedet/ansigtet lyder lidt – sorry – søgt!!!

  18/10/2016
 • Glæder mig til at høre mere om Ordinary, for det er det garanteret ikke – ordinært, altså. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  18/10/2016
 • Ann Jeps

  Mener du at man kan bruge Kiehl’s hudkærlige squalane-base med enhver A-vitamin creme og opnå samme effekt + ekstra fugt? Ville være dejligt, da jeg synes a-vitminet er meget udtørrende!

  18/10/2016
 • Anne G

  Jeg vil gerne høre hvor Julie har købt The Ordinary henne? Jeg læste om brandet første gang i sommers på en udenlandsk beautyblog, men jeg har ikke fundet et sted hvor jeg kan købe det og få det sendt til Danmark. Jeg har selv brugt bandet Hylamide i nogle måneder. Det er vist det samme moderselskab der står bag både The Ordinary og Hylamide.

  18/10/2016
 • @ Maria L – Nej, det var også nyt for mig med hulahop-ringe til ansigtet.

  Stor hilsen Anette

  18/10/2016
 • Maria L

  Den store ring i klippet bruger jeg selv, en billig én fra Aldi, men den bliver altså brugt på armmusklerne og inderlår. Jeg vidste sørme ikke, at den var så alsidig 🙂

  18/10/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Julie – jeg lægger klippet på senere i dag, så snart jeg har det. Hvor havde du hørt om THE ORDINARY?

  @ Dorthe – du er sød, men det er alligevel lidt anderledes med det intervaltræning. Hvad er det præcist din mor gør? Det vil vi gerne vide.

  Stor hilsen Anette

  18/10/2016
 • Julie

  Jeg vil så gerne se det klip, for jeg har selv købt og anvendt the ordinary i nogle uger. Men jeg der sker ikke noget når jeg klikker på link i Bloglovin eller åbner i safari. Øv

  18/10/2016
 • Dorthe

  Tænk at NYC først nu er nået til den viden, som du har formidlet i årevis, Anette. 🙂
  Komisk ser det ud, men det virker jo rent faktisk – min mor er flittig til at lave ansigtsgymnastikken, og selvom hun snart er 70 år, har hun stort set ingen rynker.

  18/10/2016