Sej kvinde

Ny dansk øko-serie fra Charlotte Munksgaard, som også er kvinden bag hotbeautystuff.dk

Ny dansk øko-serie fra Charlotte Munksgaard, som også er kvinden bag hotbeautystuff.dk

Jeg drages af seje kvinder, der følger hjertet. Ikke bare i kærlighed, men også når det gælder jobbet. Sådan en er Charlotte. I mange år kørte hun med karriereklatten – først i Københavns Lufthavn og derefter hos Elizabeth Arden – lige indtil den dag, hvor det bare ikke gav samme mening mere. Hun blev bidt af økologi og støvsugede alle internationale markeder for ingredienser og fiffige produktopskrifter samtidig med, at hun skabte det velbesøgte hot spot hotbeautystuff.dk (som dog ikke udelukkende er et økologisk site). Men NU – faktisk i denne uge – er hun aktuel med sin helt egen øko-serie. Uden dikkedarer, uden kunstige indholdsstoffer af nogen art og samtidig bare delikat på den lækre måde, der også klæder badeværelseshylden. Endelig – og vel vigtigst – gør produkterne også en positiv forskel (eksempelvis på mine tørre vinterarme hvor hendes all over balm pt. holder huden blød og fugtmæt på 8. time). Alt sammen til priser mellem 125 – 220 kr.

SNUP TENDENSEN: Er du til arganolie, tang, sheasmør, tranebærolie og vitaminbomber, så vil din hud sandsynligvis falde for ORGANIC M.A.K.E. Læs mere om produkterne på her og her

17/02/2010
MAC’uppens vindere
19/02/2010
Lidt Madonna er de fleste vel?

Kommentarer

 • Pia

  Jubii hvor lækkert! Vil SÅ gerne prøve de nye spændende cremer.

  18/02/2010
 • Tina

  Åh jeg er nødt til at spørge hvordan de nye produkter dufter. Vil gerne være økologisk – men synes altså nogle gange øko-produkter enten ikke dufter af noget eller for kedeligt.

  18/02/2010
 • Det gik vist lidt stærkt i mit sidste indlæg. Høje skulle selvfølgelig have været holde 😉 Beklager. Jeg glemte også helt at rose de SU-venlige priser.

  18/02/2010
 • Tinna

  Det lyder jo helt fantastisk og til fornuftige priser, det må da prøves 🙂

  18/02/2010
 • Nipuni Julie

  Glæder mig til at prøve produkterne 😉

  18/02/2010
 • Britta

  Det er supersejt gået af Charlotte, der må ligge et kæmpearbejde bag før vi andre kan nyde frugterne af hendes store indsats. Det er ikke nemt at finde produkter i den kaliber i dagens Danmark og så til priser vi kan overkomme – herligt 🙂 Til lykke Charlotte

  18/02/2010
 • Jette Rasmussen

  Yes, yes, yes – jeg elsker bare økologiske plejeprodukter! Hurra for de som satser i den retning. Jeg skal helt afgjort afprøve disse produkter! Og så er prisen tilmed helt i top – eller i bund er det vel nærmere :o)

  18/02/2010
 • MÅ lige dele med Jer, at Linda (fra Simpel Dagbog-bloggen) er blevet øko-ven-blogger på urtekram.dk, hvor I kan nyde hendes altid ærlige, lækre og samtidig jordnære tanker og tips.

  18/02/2010
 • Ja – og så dagdrømmer jeg lige videre. For jeg tror på at tang har en masse godt i sig til gravide og drømmer især om en maske, som man kan ligge på maven og som forebygger strækmærker. Jeg tror på at tang er vejen til den drøm…(og hermed en indirekte opfodring til Charlotte ;-))

  18/02/2010
 • @Linda:Ja, Charlotte er sej, for trods forhindringerne med at gå solo, virker hun aldrig til at have tvivlet.
  @Lotte: Jeg er også helt tosset med tang. Det fine ved Organic M.A.K.E. er, at det ikke bare er tang. Men rød Palimia tang (som blødgør og nærer), Diuamotous tang (som kan ekfoliere) og Laminaria tang (som er den brune, der kan rense. Nu skal du bare overbevise hende Charlotte om, at hun må lave en tang-lak ;o)

  18/02/2010
 • Charlotte lyder som en sej kvinde med ben i næsen og en vigtig mission. Jeg vil høje øje med det nye mærke og straks zappe ind på webshoppen og lade mig forføre.

  17/02/2010
 • Jeg er så vild med tang. Det er undervurderet. Så fedt at Charlotte har kastet sig ud i at bruge det. Og i det hele taget fedt at hun har lavet en øko-range, som faktisk er billig og dermed til at komme i nærheden af (- godt gået Charlotte – jeg antager at du læser med her!!! Jeg skal helt klart prøve nogle af dine produkter!! Tillykke!!!).

  17/02/2010
 • Charlotte

  Hej Anette

  Tak for din fine ord. Ja, så nåede jeg så langt med Organic M.A.K.E. Fed følelse at være nået hertil.
  Knus Charlotte

  17/02/2010

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.