fbpx

Selvfølgelig får Jessie det hele serveret. Men det troede hun ikke…

Nu er det vel ikke noget med, at jeg skal sidde og rense ansigt og lægge makeup?”, skrev Jessie til mig. Hun har meldt sig til BeautyspaceLIVE og blev pludselig nervøs for, om hun på workshop-manér selv skulle sidde og fedte med alt muligt.

’Nej for pokker. Du får det hele serveret’, skrev jeg fluks til hende. For når dørene lukkes bag Jessie, skal hun bare læne sig tilbage og tage i mod. Suge til sig. Der er taget hånd om alt, så hun bare kan:

 • snuppe de vigtigste beauty-trends, undre sig over koboltblå og dobbeltblush, hapse de mere sociolog-dybe hvorfor-er-det-nu-smart fænomener og blive klogere på, hvorfor det er klogt at skønheden i egen hånd…(og jo, det er noget med strøm).
 • glæde sig over at der bliver serveret mad-lækkerier.
 • fik jeg sagt Lakrids by Johan Bülow? Og kage…
 • opleve hudlægerne Peter Bjerring og Erik Obiz, som får alle til at spidse ører, når de tipper om farvel til tør hud, færre rynker (hvis du går op i den slags) og nul pigmentpletter.
 • tage makeup-artist Kenneth Adelhardts ord og tips med hjem. Eneste problem med den mand er bare, at INGEN kan få nok af ham – mere om det senere.

HVORFOR kun fire timer? Vi ville gerne have haft en time mere, skrev Rie og Metteline efter sidste BeautyspaceLive. Men hey, udover at være a-menneske med stort A, mener jeg, at fire timer den perfekte tidsgrænse, når det handler om at tage imod, nyde og suge til sig.

SNUP TIPPET: Tilmelding til BeautyspaceLIVE forgår her, hvis du – som Jessie – vil have det hele serveret med fuld forkælelse. Få den beauty-viden, du kan omsætte derhjemme. Den, der kan sparke døre op. Konkret går du ikke tomhændet hjem. Din investering er kr. 1070 – og pengene får du (udover de fire timers beauty-kursus) direkte igen i goodiebagen til en værdi af kr. 1400. Med mindre altså, at du ikke åbner herlighederne….

THE GOODS NEWS er, at Sky Lounge, STAY CPH i København har lovet at trylle 12 ekstra pladser frem. Skyderiet i Aarhus gør næsten det samme – der bliver 9 ekstra pladser.

NB: Hold øje med weekendkonkurrencen på bloggen plus noget om sære sandheder…

10/05/2012
Var du også en af dem, der pjækkede i går?
12/05/2012
VIND!

Kommentarer

 • @Nanna – wow ja, jeg husker de bryn!
  @Birgitte – en blanding af gode forbindelser, søde sponsorer og held (og knofedt) er opskriften. Er glad for at du er glad!

  Stor hilsen Anette

  12/05/2012
 • Heidi

  Åh så er min billet i hus. Åh shit jeg nåede lige at blive nervøs for om der var udsolgt! Pyha. Glæder mig til at møde dig og lægerne og ham Kenneth. Har hørt så meget godt om arrangementet sidste år fra min veninde.

  12/05/2012
 • Birgitte

  Altså nu kan det godt være det er et dumt spørgsmål, men har jeg forstået det rigtigt at man betaler mindre end det beløb man får goodiebag for??? Nej det kan ikke passe, vel? Er jeg lige en tand for lyshåret eller?

  12/05/2012
 • Marie Rasmussen

  Ren Wellness!
  – GOD WEEKEND 🙂

  11/05/2012
 • Jubii! Min billet er også i hus 🙂 Glæder mig allerede som et lille barn. Og det er altså en god investering – jeg gik for eksempel hjem fra sidste BeautyspaceLive med et par helt nye, og meget flotte bryn 🙂 Og selvfølgelig en lækker goodiebag.

  11/05/2012
 • @ Tanya – herligt med dine DSC-erfaring. Vil dog sige, at serum er alt andet end fidus (selvfølgelig afhængig af hvilken serum) – men sagen er, at der hurtigt bliver fyldt op i en creme, fordi der skal være SPF og blødgørende ingredienser i. En serum indeholder flere aktivie ingredienser, men beskytter ikke som en creme.

  @ Rikke – og den vogn kan være nødvendig.

  Stor hilsen Anette

  11/05/2012
 • Rikke

  Ihh hvor lyder det fedt. Vil hoppe med på spare-op vognen…

  11/05/2012
 • Tanya

  Du lokker, gør du 🙂 (og der skal vist ikke meget mere overtalelse til!).
  @Dorte: jeg er blevet rigtig glad for Danish Skin Care, det er enkelt, let at bruge og ikke så mange dikkedarer. Og faktor i dagcremen. Jeg syntes især at deres Gel (husker ikke lige navnet) gav en god effekt – men må også sige at jeg oplever at serum også kan være godt, og det advarer Mads altså imod som fup og fidus. Jeg bruger nu en komb af DSC morgen og aften + en vidunderlig lille prøve på Active Serum fra isClinical (kun aften). Deeeejligt! 🙂

  11/05/2012
 • Dorte Daugaard

  Jeg er med i den gruppe, der sparer op til næste gang 🙂

  Vil forsøge at skifte noget af misundelsen, på dem, der skal med denne gang, ud med forventningsglæde til næste gang 🙂

  Noget helt andet: Anette, har du nogle kloge ord om Danish Skin Care?
  Jeg er interesseret i alt det gode, de lyder til at have – nul parfume mv., god mod problematisk (graviditets-) hud osv.
  Men vil da meget gerne høre, om du ved noget om det, før jeg begiver mig ud i en udskiftning?
  (Hvis du har tid og lyst selvfølgelig) 🙂

  11/05/2012
 • Metteline

  God fornøjelse til alle Jer, der skal med – I kan godt glæde Jer 😀 Desværre kan jeg ikke selv komme denne gang, men jeg misunder Jer, der kan!!

  11/05/2012
 • JÆZ, det ku’ være SÅ fedt, Anja! 😉

  11/05/2012
 • Jeg må (lige som Conni) også spare op fra nu af så jeg har pengene til næste gang – bankkontoen er slunken i forvejen og jeg har et par fødselsdage og et bryllup at skulle til.. men Conni og jeg må tage hinanden i hånden næste gang! 😉

  11/05/2012
 • Godt så. Billetten er købt. Jeg kommer. Jeg krammer.

  11/05/2012
 • Årh altså, hvor ville jeg SÅ gerne! Jeg begynder simpelthen at spare op nu, gør jeg, så jeg kan komme med en anden gang! Rigtig go’ tur til alle jer, der skal afsted! 🙂

  11/05/2012