fbpx

Send din bodylotion til syn

OrganicPharmacy

Jeg har en svaghed for The Organic Pharmacy. For før nogen overhovedet begyndte at stave til holistisk tilgang, interesserede ophavskvinden sig her for at komme hele vejen rundt. Og er du i London, så lov mig at kigge forbi hendes første skønhedsapotek, som ligger på Kings Road, hvor der udover hudpleje også er seriøs vejledning at hente i homøopati. Noget, der ændrede livet for Margo Marrone (og for mine børn, da de havde problemer med ørerne).

Jeg købte No Scent Hand & Body Cream med hjem, fordi blandingen af gode fedtstoffer (kokosolie, jojoba og sheasmør) sammen med fugtmagneten glycerin og hudkærlig aloe vera er et hit. Og så har Tom Fords træningsoverhoved netop fortalt mig, at mr. Ford selv foretrækker og anbefaler duft på helt bar, men fugtmættet, hud, og altid piftet dér, hvor du gerne vil duftes til: Så ud af badet, på med en duftneutral creme, så duft og endelig tøjet til sidst. Så altså ikke som the final touch, men before dressing. Både Tom Ford og The Organic Pharmacy fås også herhjemme.

Hvordan bærer du duft? Hudlæger følger ikke altid Tom Fords anbefaling – og det må og vil være en personlig sag, men jeg vil rigtig gerne vide, hvad du gør.

SNUP GAVE & TIP: Om ikke så længe bliver der åbnet op for en særlig mulighed på BEAUTYSPACE. Så hook op her, hvis du ikke allerede er på listen.

PS: Skal jeg være ærlig, så kan badeserier af og til være for ringe, når det gælder nærende og fugtmættende indhold. Ofte bliver det en alt for parfumeret og ligegyldig smøre. Vær derfor opmærksom på indholdet, hvis du køber duftmatchende bodylotion. Og når det er sagt, så blander jeg ofte tingene, og får på den måde en meget personlig duft. Eksempelvis en kropsolie med æteriske olier toppet med  yndlingsduften.

12/10/2015
Ellen Hillingsø ved, hvad der skal til
15/10/2015
VIND hele herligheden

Kommentarer

 • Ann jeps

  Skøøønt

  15/10/2015
 • I gør mig klogere.1000 tak for at dele vaner og erfaringer på duft-fronten. Det har SÅ meget værdi for mig.

  TAK.

  Stor hilsen Anette

  14/10/2015
 • Jeg har skruet ret langt ned for parfumen i hverdagen, både i vaskepulver, bodyshampoo, bodylotion og deodorant. Til gengæld bruger jeg diskret pift af mine elskede Guerlain parfumer på indersiden af albueleddet. Har lige skiftet fra mit udvalg af de lette Aqua Allegoria sommerparfumer til den tungere l’Instant, om jeg skal være lidt forsigtig med, fordi den er tungere 🙂

  14/10/2015
 • Rikke

  Jeg bruger helt almindelig babyolie til huden, og kommer parfume på hals inden jeg tager tøj på. Ellers sidder parfumen jo bare på tøjet, og jeg har hørt noget om at puls/varme for blodet gør noget godt for dufte. Og så en smule i håret, bare så det også dufter godt!

  14/10/2015
 • Rie Dyrnes

  Bruger bodylotion med svag duft. Biotherm og Clarins. Og er begyndt at bruge Ole H body olie i badet, efter din anbefaling. Så skønt… Perfume kommer i håret og på håndled :O)

  13/10/2015
 • Mette Sloth Eriksen

  Jeg bruger den skønne Carrot Butter Cleanser, den er dejlig, selv til kombineret hud. Velduftende og virksomme produkter de har 🙂 Min duft kommer på håndleddet og evt. et lille pift i håret.

  13/10/2015
 • Anette J

  @ Sidse Pipi. Tak for tippet – jeg enig med dig i, at Lip&Eye cremen er god. Men helt ærligt, så synes jeg ikke, at det er i orden, at emballagen går i stykker. Produkterne hører til i den dyrere ende, så The Organic Pharmacy burde have styr på beholderne.

  13/10/2015
 • Mariann Lange

  Er fan af Rudolph care bodyoil blandet med bodylotion af samme mærke. Parfume kommer jeg som regel på tøjet!

  13/10/2015
 • Sisi

  Jeg er slet ikke fan af duftende bodylotions, så når jeg endelig bruger lotion (er lidt for slem til ikke at få det gjort), er det den helt neutrale udgave. Duft sprayer jeg på efter tøj, enten som en sky som jeg så går ind under, ellers meget små pift på håndled og skuldrene. Det er nok mest fordi det er en vane at gøre det sådan..

  13/10/2015
 • Karoline Lundberg

  Uhhh…. Duft er en farlig ting!

  Jeg sprøjter ALTID kun parfume på tøj og i håret – fandt i en tidlig alder ud af, at jeg var overfølsom over for f.eks. Skyllemiddel.
  Duft i cremer holder jeg mig også helst langt fra, med den undtagelse at jeg netop kom til at købe en body butter fra The body shop, som åbenbart er fyldt med diverse parfumestoffer og andre grimme ting 😮

  Er måske en smule paranoid hvad angår den slags 🙁

  13/10/2015
 • HeLene

  Jeg bruger parfume i perioder og op forskellige måder. Nok oftest et indfald hvor jeg sprayer det på lige når jeg skal gå. Men hvis tiden (og eftertanke/planering) er der så gør jeg gerne som du, med creme og duft efter på udvalgte steder. Især til en aften ude hvor man vil at det skal holde.
  Jeg kan også lide at bruge molekyle duften escential som basduft for alle andre dufter.
  Dejligt indlæg og jeg får helt lyst at vandre i butikker på Kings Rd..

  13/10/2015
 • Bruger ikke ret tit sæbe eller lign til kroppen i badet pga. sart hud. Bruger dog bodylotion/olie med lidt duft. Sjældent parfume, men når det kommer på, så er det ved et par diskrete pift ved albuen og brystkassen, gerne udenpå tøjet. Kh. Birgitte

  13/10/2015
 • Birgit A

  Bodylotion: Jeg sværger til Rømers All Round Creme, som er ret billig og fuld af skønne olier og med en svag duft af lavendel. Den holder min hud gennemfugtet, selv på lange radiatordage.
  Jeg bryder mig ikke om parfumeret deo og bodylotion, og jeg kommer kun min parfume i håret.

  13/10/2015
 • Pernille Juul

  barnelærdommen var jo altid der skulle duft på, der hvor pulsen slog. Jeg har dog som voksen altid brugt parfume uden på tøjet, for ikke at få det direkte ind i kroppen via huden – ved faktisk ikke om det er korrekt at det ikke sker hvis det sidder på tøjet. Duften holder ikke så længe på denne måde og det er svært at afgøre selv om man dufter af noget, men når jeg tager mit tøj over hovedet om aftenen, så kan jeg dufte at det dufter dejligt. Kh Pernille

  13/10/2015
 • Jeg gør lige som hr Ford, først en neutral bodylotion (og også deo), derefter duft. Ved at holde de to ting neutrale, kan jeg skifte mellem forskellige dufte som jeg vil. Jeg tror heller ikke så meget på dyre duftbodylotions, da jeg mener de indeholder alt for meget parfume til at jeg har lyst til at fedte hele kroppen ind i det, og ikke altid er specielt effective. Ardens Green Tea body lotion (den i den store bøtte) er dog en undtagelse, den ææælsker jeg. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  13/10/2015
 • Sidse Pipi

  Tip til Anette J. Stil din Lip&Eyecream på hovedet og tryk altid på enden af tuben, cremen er tyk, fed og dejlig og kan derfor drille lidt, men den er besværet værd, ALTID! og min egen favorit.

  Jeg har kun én duft og stiller mig ind under en sky af den hver dag inden jeg tager tøj på :-)))))

  13/10/2015
 • Christina kragh

  jeg har i en meget lang periode slet ikke brugt parfume ved ikke hvorfor måske det er hoormonelt men kunne simpelthen ikke klare dufte heller ikke på andre og jeg har ellers været rigtig glad for dufte ,nu er jeg begyndt at bruge en hår parfume jeg har købt ved frisøren og har et par gange været forbi magasin og pifte mig med tom ford Noir ekstrem som helt sikkert bliver mit næste køb magasin odense føre desværre ikke alle tom ford dufte øv ellers var jeg klart på Toback vanille og den patuli du har skrevet om ville jeg gerne dufte til men det er ikke mulig i magasin odense …men ellers er jeg ret glad for body creme med dufte det har været rigeligt for mig det sidste år

  13/10/2015
 • lovisen

  Bruger faktisk ikke ret tit dufte, har nogen på hylden, men de kommer sjældent på. Er nok bare mere til den diskrete duft fra badet og cremen.
  Og mht. cremer, de meget parfumerede gør oftest intet for den tørre hud. Jeg sværger til olier, og som noget nyt også Body Shops nye Hawaiian Kukui Creme, der er helt fantastisk i både duft og virkning…
  Er for øvrigt blevet kæmpe fan af både vaskeklud og den flydende fiskeolie.. Kluden giver effekt med det samme, olien er jeg allerede fan af, selvom jeg ikke har set resultater endnu.

  13/10/2015
 • Ann Q.

  Jeg plejer at tage parfume på som noget af det sidste inden jeg går ud af døren. Et mentalt signal til mig selv om at nu er jeg klar.
  Desværre har jeg det sidste års tid ikke kunne dufte andet end alkohol når jeg prøvede parfume. Så når det kommer til at være duft-neutral er jeg vist vildt trendy. Suk.

  13/10/2015
 • Anette Ninon

  Jeg er virkelig forsigtig med dufte, så jeg sprayer en gang imellem lidt Burberry Brit sheer på en serviet og dupper lidt på mit tøj.

  13/10/2015
 • Anette J

  Jeg er også stor fan af The Organic Pharmacys produkter. Masker, cremer, serum og deres carrot butter cleanser – det er sager, som jeg bliver ved med at vender tilbage til både sommer og vinter.
  Eneste minus er, at jeg flere gange har oplevet, at de små tuber, som de sælger øjencreme i, går stykker, før indholdet er brugt op. Så det det produkter køber jeg ikke mere.

  13/10/2015