fbpx

Send mig alle disse negle, tak

Hvis du nu ikke ved det, er det vel en slags forbrugeroplysningspligt, at Beautyspace tipper om, at negle selvfølgelig kan matche din cup cake, dine blå bryn eller dit leopardprikkede fodtøj…

Følelsen af at være tjekket helt ud til fingerspidserne skal nemlig aldrig undervurderes.  For fashionable negle signalerer overskud og styr på verden. I hvert fald en bid af den – og måske endda med afsmittende virkning på humørbarometret. Som når negleriet fra Minx lægger hånd på de mange Fashion Night Out events op til de internationale modeuger.  

Hvis det nu er ansigtet på manden i dit liv, der skal lande på fingerspiderserne, så er neglefolie måske løsningen. Du kender sandsynligvis allerede Minx neglefolie, som opvarmes, formes og lægges på neglen – alt sammen af en professionel neglestylist. Holdbarheden er cirka 5-10 dage, og du skal afsætte en halv time og mellem 250 til 350 kr. Tilhængere jubler stadig (og det gælder immervæk både Rihanna, Beyonce, Lady Gaga og Madonna), mens kritikere kalder det et freak-show.

Vil du Minx’es, så tjek sitet her ud.

SNUP TIPPET: Husk du kan få kaviar på klør fem i dag og i morgen hos Sephora. NB: Chanellakken nederst er én af de særproducerede herligheder til Vogue Fashion Night – døbt Provocation og ikke til at få fingre i herhjemme. Se mere på Beautyspace tabletten. 

12/09/2012
Hvad er du bange for?
14/09/2012
Hvad du med fordel kan undgå i din ansigtsvask

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Add on neglene er so cool… Men hvor ville jeg dog gerne ha’ fingrene i provocation fra Chanel. Den er simpelthen overlækker. Kan kun erklære mig enig i at lækker lak er et luksusstatement til billige penge,at det ser hamrende godt ud, og at signalering af overskud også ligger heri… 🙂

  15/09/2012
 • Jeg synes, Provocation er helt sindsygt smuk! Aldrig har jeg haft så meget behov for en lilla lak som nu.. Er btw ikke voldsomt fan af Caviar neglene.

  14/09/2012
 • Susie Kjærsgaard

  Tjae, hvis jeg har set rigtigt,på en prøve, hos Matas, så skulle den komme i julekollektionen fra Chanel, men de kan ikke huske navnet på den,i Matas, så det er kun farveprøven jeg har set og den ligner den MEGET

  14/09/2012
 • Louise

  Det ER et must med velplejede hænder og negle hvis man skal begå sig som dame 😉

  14/09/2012
 • Anette J

  Jeg springer neglefolien over – er ikke så vild med de forskellige mønstre. Men skal da have en af de nye lakker i metallic. Og ja tak til den lilla fra Chanel, hvis man bare kunne fingrene i den.

  13/09/2012
 • Minx neglefolie for the win! Leopard negle, det må jeg da ha!

  13/09/2012
 • er vildt med negle-add-on’s, for jeg er FAN af ikke at sidde flere timer før en lak er tør 🙂

  13/09/2012
 • Øj mand den anden nederste farve/lak er så smuk- hvad hedder den mon?

  13/09/2012
 • Susie Kjærsgaard

  Ser lækkert ud, men lange negle,det kniber med at holde dem det.Mener at have hørt/set at Chanel lakken skulle komme som julefarve, den ligner den meget.

  13/09/2012
 • Åh mand, ville ønske at jeg havde tid til alt det der neglesjov. Kan se på min kollega (med større børn) at hun har helt styr på det 😉

  13/09/2012
 • CharlotteK

  Jeg kan huske, at du engang har sagt at neglelak er en luksusstatement til billige penge, og det er så sandt som det er sagt. Det signalerer nemlig ganske rigtigt overskud og styr på verden og oveni ser det hammergodt ud. Ærgerligt at man ikke kan få den nederste fra Chanel – den er da for lækker!

  13/09/2012