fbpx

Sex & The City fest på flaske

Carrie on skriver Women's Wear Daily om den nye duft fra Sarah Jessica Parker

Carrie on skriver Women's Wear Daily om den nye duft fra Sarah Jessica Parker

Siden 2005 har vi haft mulighed for at dufte til Sarah Jessica Parker på flaske, men nu får hun selskab af sig selv i rollen som Carrie Bradshaw i duften døbt SJP – NYC. Premieren er planlagt til at falde sammen med filmen Sex & The City 2, som har premiere til maj (se mere på www.sexandthecitymovie.org). Udover et fashionabelt koncept var idéen at lave noget sjovt, har Sarah Jessica Parker luftet til Women’s Wear Daily. Selve duften er blomstret – som i meget blomstret med rose, gardenia og mimosa tilsat et tvist af jordbær. Og det er en ny cocktail for SJP, som har udtalt, at hun normalt ikke er begejstret for blomstrede dufte, fordi hun hverken føler sig tilstrækkelig sofistikeret eller moden til at bære dem. Things change åbenbart – også for en filmstjerne.

SNUP TIPPET: Jeg jubler generelt ikke over celebrity-dufte, fordi de på mig virker så beregnende, så midlertidige, så letkøbte og derfor ender som ligegyldige. Men jeg har en svaghed for Sarah Jessica Parker, fordi jeg ved, at hun er involveret i processen fra A til Z – og er du bare en lillebitte smule i tvivl, så skynd dig at få fat i den fantastiske bog THE PERFECT SCENT af forfatter og duftanmelder for The New York Times, Chandler Burr. I bogen kommer han helt ind under huden på SJP…og jeg lover, at det er mere spændende og troværdigt, end hvad alverdens sladderspalter tilsammen kan diske op med.

Burr møder SJP

Burr møder SJP

15/10/2009
Vesterhavs-BEAUTY
19/10/2009
Skrubskøn – med risiko for at tabe ansigt

Kommentarer

  • Lone

    Hvornår kommer den nye fra SJP til Danmark? Jeg var faktisk ikke så vild med LOVELY – så måske er denne bedre for mig :o)

    17/10/2009