Shiiiiit, det er mandag og NU går vi altså i luften. For realz, yo!

Okay. Så hej…igen. Jeg er Marie og jeg er en forfængelig skønhedsjunkie (så er det I samstemmigt skal råbe: Hej Marie!!). Jeg er som sagt Anettes ferieafløser i den her uge og jeg håber ikke I vil savne hende alt for meget. Åh, mand. Jeg er kvalmende angst for at I vil hade mig, og jeg sagde da også kun ja til den her lille tjans, så Ole Henriksen og jeg kan blive venner. Heeeeej Ooooole!!! Uh-uuuuh. Det er mig, Maria (mmn, jeg bad engang Anette om at få Ole til at skrive en autograf til mig. Han skrev Maria. Med a! Jeg tilgav ham med det samme, selvom jeg normalt hader når folk kikser mit navn op).

Nå, hvor kom vi fra?

Jeg er forfængelig, ja. Mere end hvad godt er. Jeg var en af de der kiksede typer, som hellere ville sove med makeup på, og ligne en panda om morgenen, end at vise mig for min kæreste uden makeup, de første mange måneder jeg kendte ham. Og når jeg siger måneder, så mener jeg år!! Men det var egentlig også mest fordi…du ved..nåmn, han er altså virkelig pæn! Men jeg er også en af dem som nærmest undskylder over for postbuddet, hvis jeg åbner døren uden at have redt håret. Og jeg er klart en af dem, som aldrig går udenfor en dør, hvis ikke jeg har gjort mig smuk først. Det er latterligt pinligt at være så fikseret på sit eget ydre. Jeg ved det. Og for ligesom at kompensere lidt, går jeg derfor også MEGET op i politik og miljø og menneskerettigheder og..æh, den slags…ahem.

Jeg har bare altid været forfængelig. Altid. Jeg nægtede f.eks. engang at gå i børnehave, fordi jeg dagen forinden, havde plukket en fin buket blomster til Andreas..min lil’ børnehavekæreste. Så vidt jeg husker, vidste han ikke rigtig hvad han skulle gøre af buketten og smed den bare på jorden. Viste sig at han var den kloge af os, for det var bjørneklo og dagen efter lignede jeg en krabbe i hovedet. Hvis en krabbe vel at mærke har blærer i hele krydderen. Afsted skal du altså, sagde min mor – men bare rolig, fortsatte hun, ingen vil lægge mærke til det. Jeg vidste hun løj. Og da jeg kom i børnehave stod der da også en kødrand af lorteunger omkring mig, som grinede og pegede, og sagde ting som: ‘Hvad sker der med dit hoved?’. Aldrig glemt det. Havde lyst til at grave mig ned.

Så..sådan er jeg. Vil helst være perfekt. Og det er jeg ikke. Men man kan da prøve. Så det er dét det skal handle om i den her uge. Ting jeg synes hjælper med at gøre mig lidt smukkere. Jeg vil prøve at finde ting som ikke er specielt dyre, fordi…der findes en million ting der er dyre. Og lad mig bare være ærlig, jeg har ved grød købt mig fattig i ting der er dyre. Og hvis jeg skal være endnu ærligere, så synes jeg ikke altid de dyre ting er de bedste. Ikke for mig ihvertfald. Det er altsammen produkter jeg er blevet tippet og/eller har læst om, så måske du allerede kender til dem…og det er jo så bare ærgerligt. Eller godt? For det må vel så betyde at du allerede er læxikassen, ikk’?

Aaaanyways….

Det kommer ikke til at handle så meget om makeup i denne uge, selvom jeg kunne snakke i dagevis om makeup. Jeg elsker makeup! Jeg mener…mascara! Hallo!! Verdens bedste opfindelse eller hvad? Men nej, i denne uge gælder det mest om dét med at holde huden ung og glat og pæn. Fordi..altså, jeg ved ikke med dig, men personligt er jeg skrækslagen for at blive gammel. Nok mest fordi jeg er skrækslagen for at dø, men det er en helt anden snak, som jeg nok burde tage op med en psykolog og ikke belemre dig med. Rynker skræmmer mig bare. Ja, det er ederrådme bare overfladisk, ikke desto mindre….hey, hvad kan jeg gøre? Andet end at læse Anettes bog. Som virkelig fik mig til at indse at botox og fillers IKKE er løsningen. Har du læst den? Hver gang jeg bliver sindssyg og tror jeg har brug for botox, så læser jeg i Anettes bog. Mest fjollede er faktisk, at jeg altid bliver skudt til at være omkring 8-10 år yngre end jeg egentlig er. Og det siger jeg ikke kun for at være en irri, selvfed blærerøv, men mere for at sige at jeg slet ikke har brug for botox. Men hvad jeg HAR brug for, er alle de gode ting som jeg vil skrive om i denne uge. Sikker på det er deres skyld. Eller generne. Man ved det ikke. Men nok om mig. Hvordan har DU det?

12/07/2014
Test test testis
15/07/2014
For et par år siden…

Kommentarer

 • Dorte asp

  Dejligt med et frisk pust og så fedt at du bare øser ud af alle dine tanker på godt og ondt. Jeg er vild med at du giver mig smil på læben, når jeg læser det du blogger. Jeg har været en trofast læser af denne blog meget længe, og jeg vil bestemt fortsætte mens du er afløser

  16/07/2014
 • Marie-Louise jønsson

  Velkommen til Marie 😉 ærgerligt det ikke handler om makeup. Jeg er en af dem med glat, blød og fast hud men med nogle “udbrud” pga. Hormonspiral så jeg vil RIGTIG gerne have nogle makeup “input”

  15/07/2014
 • liselotte feldt

  Hej Marie.
  jeg glæder mig til at følge dig!du er sjov og ligefrem tak for det. Det meste af mit liv har jeg haft det nogenlunde som dig, jeg er vild med skønhedsprodukter og Anettes skønne bog.

  Hilsen fra en 61 årig.
  Lotte

  15/07/2014
 • Tine W

  Hej MariE. God, sjov start 🙂 Glæder mig til mere.

  15/07/2014
 • Nadde

  Du snakker, øh skriver meget Marie!

  14/07/2014
 • Helle Lina Andersen

  Hej igen Marie
  Ja jeg har læst Anettes bog, faktisk igen og igen, og jeg min hud er blevet mindst 10 år smukkere siden jeg læste den første gang. Så ja man kan også gøre en del uden nødvendigvis at købe de aller dyreste produkter. Det der med forfængelighed kender jeg i den grad til, og jeg ser endda helst at man slet ikke kan se at jeg har gjort mig umage, men det lover jeg dig at jeg har. Bruger lang til på mine daglige rense og pleje rutiner. Får farvet bryn og vipper, så jeg kan se smuk ud “uden makeup”, selvbruner så min hud er smuk “uden makeup”. Glæder mig så meget til alle dine indlæg i løbet af ugen.

  14/07/2014
 • Maiken C.

  Hej Marie:-) Jeg er sikker på at du nok skal klare det helt perfekt – jeg vil i hvert fald følge med, når du skriver 🙂 Ha’ en skøn dag!
  Kærlig hilsen, Maiken

  14/07/2014
 • Helle Rick

  Halløj i æteren Marie. Kender også godt det der med at man pludselig hedder noget andet end det man er døbt. Folk hører/ser mit fulde navn og pludselig hedder jeg Rikke 🙂 Hmmm…Det er jeg blevet kaldt siden folkeskolen og stadig er der nye mennesker der synes Rikke passer på mig 🙂
  Glæder mig til at følge med og spændende bliver det helt sikker. Rigtig god ferie Anette (skulle du læse med) … hæ hæ

  14/07/2014
 • Holland elsker dig!! Eller, ja, jeg ved ikke helt hvad de siger, men må være noget i den retning.

  14/07/2014
 • Marie Rasmussen

  Hej Maria …. Øh Marianne ….
  Any way … Hej 🙂
  Det bliver en spændene uge. Ser frem til gode tip og trix. Bare hæng i …. God ferielæsning er nemlig ikke gået af mode, mig bekendt 😉

  14/07/2014
 • Eva

  Hej Marie
  Glæder mig til de billige tips – for yes, man har da brugt mange mange mange penge på lag muligt :-/

  14/07/2014
 • Anja Kis Svendsen

  Hej Marie
  Du har sikret mig et af verdens ældste skønheds tricks:
  Et stort, ægte smil.
  Du skriver godt, ser frem til mere.

  14/07/2014
 • Hej Marie velkommen. Gammel – det er lige hvad jeg er, men jeg er ikke bange for at dø, men det må godt vente lidt. Derimod har jeg rynker og ved du hvad? jeg bliver nødt til at elske dem, ellers er det meget op af bakke, men gør alligevel hvad jeg kan for at der ikke kommer flere . Har den god bog, læser den mange gange, det er en af mine bibler.

  14/07/2014
 • Pia hvenegaard

  Hej Marie
  Glæder mig til at følge dig mens Annette hygger og ferierer

  14/07/2014
 • Lis Marker

  Hej Marie

  14/07/2014
 • R.Wiberg

  Anette kan roligt holde ferie, når hun har en ferie-afløser som dig MariE

  14/07/2014
 • Mette Emilie

  Kan slet ik lade være at følge med. Det skal nok blive spændende :-)) glæder mig til at høre dine erfaringer i denne uundgåelig verden 🙂

  14/07/2014
 • Hej Marie – vinker 🙂
  Jeg blev helt forpustet på den gode måde- det skal nok blive sjovt det her 🙂

  14/07/2014
 • Lone

  Glæder mig

  14/07/2014
 • lise

  Jeg tror, det bliver et vildt ridt med dig ved beautytøjlerne…jippi yeah!

  14/07/2014
 • Dorthe K

  Kære Marie,
  Hvor er jeg glad for at Anette har fået dig lokket tilbage i Blogland – har ofte undret mig over hvor du forsvandt hen efter først den lukkede blog og derefter Puff, gone she was:-)
  Genkender SÅ meget den med frygten for rynkerne og ikke at gå udenfor en dør uden at have gjort et eller andet – og som minimum noget med mascara! Og nu også snart noget med den Clarins foundation der! Glæder mig til en uge i dit selskab mens Anette nyder hængekøjetiden!
  Kh Dorthe

  14/07/2014
 • Louise L

  Haha, hvor er det godt skrevet :-D. Jeg blev en gang sendt i skole med et kæmpe hævet myggestiksramt øje. Jeg ville jo faktisk hellere løse 10 matematikopgaver HJEMME end at gå i skole med sådan et øje… Men der var ingen kære mor.

  Nå, men mine stress-bumser på hagen (resten af mit ansigt har det faktisk ok) og jeg glæder os til at følge med (også) i denne uge. 🙂

  14/07/2014
 • Sara

  Jeg synes du er et dejligt friskt pust, så jeg følger spændt med!
  .. og jeg håber meget, at du i løbet af ugen vil give dine bedste tips til uren hud, da jeg lider af on-and-of problemhud på 13. år og er ligeså forfængelig som dig = mange tidlige morgener med pudderkvasten før manden vågnede. Håber stadig jeg finder et vidunderprodukt, der kan forhindre flere break-outs, så hvis du kender det, så sig endelig til!
  Kh Sara

  14/07/2014
 • Gitte Salling

  Du er et skønt pust 🙂 Bliv ved med det!

  14/07/2014
 • Ahmen altså, Anette har sagt i Julia Lahmes blogbog, at man ikke må bande på hendes blog… så fyyyy… hehe… men jeg kan godt lide det… og dig 🙂
  Jeg har bogen derhjemme. Slår relativt ofte op i den og læser lidt, selv om jeg har læst den flere gange. Hun siger sgu en del kloge ting, hende Anette 😉

  14/07/2014
 • Det her bliver godt!

  14/07/2014
 • Christina Hansen

  Jeg tror sgu, jeg elsker dig ♥

  14/07/2014
 • Lene C

  Åh MariE – tak for dagens første smil. Kan godt huske den med Ole. Du skrev potato potato (potayto potaaato), ikk’.

  Kan bare mærke det bliver en god uge. Knus

  14/07/2014
 • Sus

  Jeg sidder og er lidt gnaven- har i to uger drukket grønne smoothies, ikke spist hvede og sukker og i det hele taget været ret sund…..og jeg har taget et kilo på og fået små bumser- det er sgu da ikke fair:-(

  14/07/2014
 • Tanya

  Hej Marie og velkommen til! Jeg er heller ikke begejstret for når folk staver mit navn forkert, så jeg lover ikke at snige et ekstra a ind i dit. Tip: svar folk med deres navn åbenlyst fejlstavet, så plejer det at trænge igennem. Ja, det er jo så også en (sær) form for forfængelighed 🙂
  Faktisk har jeg engang i en ny klasse præsenteret mig som Tanya med y, hvorefter en af de andre udbrød: Tynja?!

  14/07/2014
 • Maria

  Bedste oplevelse ever at sidde med et krus morgenkaffe, og så læse dine fantastiske ord. Elsker dig, mand. Bjørneklø-buket…lige til terapibriksen ! Så er der jo en helt naturlig forklaring på dit beauty-traume !

  14/07/2014
 • Rie

  Det tyder på at det bliver en dejlig uge med dig på bloggen :O)

  14/07/2014
 • Jeg har det aldeles fremragende. Lidt træt. Du ved, baby vågnede kl 4.40. Så.. kaffe må der altså lige til. Eller noget sundt vand, ikk?
  Ellers er jeg glad for at se dig igen. Been a while, hva?!

  14/07/2014
 • CharlotteJac

  Nåmm jeg vil glæde mig til at læse om det der hud noget.Er nok faldet lidt af beautyvognen de sidste mange år, men NU skal jeg ha udnyttet alle de tips du kommer med 🙂

  14/07/2014
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg følger spændt med 🙂 Jeg kan altså godt lide dig ;D

  Kh Rikke

  14/07/2014