Sidespring du ikke fortryder

Forleden skrev Salli sådan her til mig: ”Jeg farver ALTID selv mit hår. I den samme farve. Fra det samme brand. Og det har jeg gjort i årevis, for så ved jeg, at det ikke går galt, og jeg ved, hvad jeg får”.

Desværre, Salli. På kort sigt måske. Men på den lange bane udsætter du dig for en risiko ved i årevis at bruge de samme produkter. Igen og igen. Det samme gælder parfume. Sørg for at have en duftgarderobe, så der er noget at skifte mellem. For fakta er, at jo mere du gør brug af de samme ting, herunder parfumestoffer, solfiltre, hårfarvestoffer etc., jo højere bliver allergirisikoen.

Derfor: Dyrk de sidespring.

SNUP TENDENSEN: Kender du det med, at også makeuppen (altså måden den lægges på) har det med at lande i de samme streger. År efter år. Uden sidespring. Hvis ja, så tjek lige Chanels flyvevinger af en eyeliner her fra efterår&vinter 2014/15, og varm dig ved tanken om, at det hotteste er at lave sin egen fortolkning (som jo eksempelvis kunne være brun eller sort). Jeg øver mig i hvert fald. Men ikke hvad angår læberne, for de skal have præcis den farve på billederne allerede fra nu af: Rouge Allure Charmeuse nr. 142.

NB; Opdaterer med lidt pinseguf på @Beautyspace / Instagram

05/06/2014
Et sjældent syn
10/06/2014
Jamen det er jo ingen alder, Anette

Kommentarer

 • @Cecilia – Den farve kommer desværre slet ikke til Danmark, men jeg skal være sammen med Chanel på mandag i Paris, og så vil jeg spørge ind til hvor og hvornår. Du hører fra mig.

  13/06/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle jeres ord. Bliver så glad, at I ved det. Glad fordi I deler jeres erfaring og på den måde folder emnet/stoffet/inspirationen ud.

  Konkrete svar:

  @ Cecilia – Du får svar torsdag. Den ER også fin.

  @ Ditte H – Det lyder rigtig fornuftigt, hvad du har, og mht. Tromborgs nye linje, så ved jeg, at det er muligt at få en lille prøve i Magasin (Kgs. Nytorv) før evt. køb. Du så indlægget mht. ingredienser ikke? Med mindre, at du har vanvittig sart hud, så vil du holde af kombinationen af enten A-vitamin eller frugtsyrer+EGF (du husker ‘opskriften’ og så din serum paradoxe om dagen under solcremen (fx. Tromborgs Deluxe SPF20 til ansigtet)

  @ Christina – BEIGE fås helt sikkert i lufthavnen. Jeg sidder desværre ikke på min pind, og har ikke adgang til priserne herfra – men kontakt evt. E. Sæther A/S i Farum for nærmeste forhandler og pris info.

  @ Nina – ;o) Ja, jeg synes du skal lade MC få selskab af andre end bare MC.

  @ Gigi – Underligt. Prøv at tage fat i Maybelline (kundeservice under L’Oréal A/S i Glostrup)

  KH fra Anette

  10/06/2014
 • Cecilia

  Kære Anette.

  Kan du hjælpe med, hvornår Chanels læbestift kommer i butikkerne, eftersom jeg ikke kan finde den, når jeg googler på den, andet end at den er limited edition. Og det er en læbestift, jeg bliver nødt til at eje, hvilket er for første gang, at jeg har det sådan.

  Kh. Cecilia

  10/06/2014
 • Ditte H.

  Godmorgen!
  Jeg er VILD med både øjenmakeup og læbestift!!! Bum!!
  Anette, jeg fik jo læst dit indlæg og set, jvad der står på din på din cremehylde p.t. 🙂 Hvad er din mening om Tromborg – er det alle pengene værd? Den creme du tester, den er p…. dyr, ik’? Tromborg vs Clarins, hvad er din mening om det? Jeg æælsker jo mærker og nyder at have en komplet serie stående på min hylde, meen er da blevet påvirket af dig og har tilføjet Beauty Pacific serum …
  Ha’ nu en rigtig dejlig dag!!

  10/06/2014
 • Mette Emilie

  Smuk farve på læberne og endnu et dejligt indlæg.

  08/06/2014
 • Åh, hvor smukke læber… Jeg har slet ikke den trofasthed overfor nogle produkter. Der er selvfølgelig dem, jeg altid vender tilbage til, men dyrker sidespring i stor stil 😉
  God pinse søde Anette…

  07/06/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres dejlige kommentarer. Jeg er tilbage efter pinse med svar og lidt andet godt.

  07/06/2014
 • Lene Jespersen

  Smuk farve læbestift, minder om den jeg fik lagt på læberne på YSL stand i Magasin 🙂

  07/06/2014
 • Pernille Sparsø

  Lækker læbestift 🙂

  07/06/2014
 • christina

  Hej anette ang parfume er jeg ik nem at friste for det første kan jeg ik li ret mange dufte på mig selv for det andet er der mange dufte man slet ik kan dufte på mig :-/ …dog er jeg ret fristet af den chanel beige du anbefalede forleden men ku forstå i magasing odense den kun fås i kbh og at den koster 2000 kr ???? Er det korrekt og ved du om jeg evt kan få den i lufthavnen i kbh (min kæreste flyver ret ofte ) jeg selv er helt skudt i tom ford parfumer og ja de ligger desværre også i den prisklasse og kan ikke fås i danmark :-/ god pinse ♥

  07/06/2014
 • Jette V

  Hvad Marie siger 🙂

  har lige købt Bioderma Eau Micellaire i Paris – elsker den allerede :)!

  06/06/2014
 • Marie Rasmussen

  Jeg har aldrig været så utro, som efter jeg lærte dig at kende Anette 🙂
  Du frister jo løbende med nye produkter …. Og er der nogen der er nem at friste, så er det mig 🙂
  Tænker jeg fortsætter med sidespring i stor stil 😉

  06/06/2014
 • Anne

  Jeg har hørt Ole Henriksen sige det samme for nogle år tilbage, at det er godt at tage en pause med et andet hudplejemærke end det man plejer at bruge, en gang imellem. Det gjorde han selv!

  Dén læbestift må jeg ind og tjekke! Smuk!

  06/06/2014
 • Tanya

  Min egen oplevelse er også at huden ligesom bliver træt eller måske snarere mæt af et bestemt produkt når jeg har været i gang i et stykke tid. I starten ser jeg virkelig en effekt, men så efter en måneds tid er det ikke så imponerende mere. Derfor har jeg faktisk også en to-tre forskellige cremer i gang på en gang, og skifter så som mit humør nu er til det.
  Fantastiske øjne! Tænk at have modet! Nå, i dag skal jeg til frisør for første gang i et år, og satser også på at gøre noget (halv)modigt der 🙂

  06/06/2014
 • CharlotteK

  Ej, hvor ser det da bare super godt ud – det må prøves! Altså med lidt mere forsigtige farver til at starte med, forstås:-)

  06/06/2014
 • Nina

  Hej Anette
  Jeg har et spørgsmål, du skriver “Men på den lange bane udsætter du dig for en risiko ved i årevis at bruge de samme produkter. Igen og igen. Det samme gælder parfume. Sørg for at have en duftgarderobe, så der er noget at skifte mellem.” Gælder det også for mærker? Jeg tænker, at mærker nok oftes “genbruger” ingredienserne i diverse parfumer. Så skal jeg inkludere et nyt mærke i min ellers meget Marc Jacobs tunge duftgarderobe (elsker det ord – nu del af mit ordforråd!)
  Tak 🙂

  06/06/2014
 • Anette har givet grønt lys for sidespring! Ja, det var det jeg læste, skat, beklager. 😉 Hihi! 🙂 Men det er jeg faktisk glad for, for jeg har flere veninder (og min svigerinde), som forarget siger: “Ja, jeg er jo tro mod xxx”. Det er jeg ikke, jeg ELSKER at prøve noget nyt. Fantastisk pinse til dig, smukke.

  06/06/2014
 • Det ser frækt ud med de røde vinger! 😉
  Apropos læbestift: på tabletversionen viste du os forleden Maybellines Nude Lust.. er den fra en ny kollektion? Jeg googlede swatches af den og synes den ser rigtig fin ud, men den er ingen steder at finde i min afkrog af Jydeland! Det “sjove” er, at butikkerne har den kollektion, som jeg mener, den hører til, men de kører alle konsekvent med TO læbestiftfarver – nichts weiter! Me no understand? :/

  06/06/2014
 • Mette Guldberg

  Og jeg har oplevet det med mascara. Jeg har lidt småsarte øjne og efter at have brugt samme mærke igennem længere tid begyndte mine øjne at klø og løbe i vand. Så skiftede jeg mærke og konstaterede det samme igen. Nu skifter jeg mellem en række gode mærker og er ikke helt så generet.

  06/06/2014
 • Helle Andersen

  Nemlig, i årevis brugte jeg hver eneste dag den samme eyeliner hver eneste dag, indtil den pludselig gav mig små sår på øjenlåget.

  06/06/2014

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.