Sig mig hvordan de gør

Guuud, vi har delt elsker.

Sådan lød det fra en tidligere redaktør, da hun til et pressemøde hørte, at jeg kom direkte fra skønhedsbossen Elisabeth Sandager. Hende, der fra Paris styrer Helena Rubinstein, alene har opdraget sine to døtre (begge ægtemænd døde tragisk) og arbejdsmæssigt er kendt for at farve bundlinjer kulsorte. Det, der slog mig – også dengang med vandmandstippet under øjnene – er damens afslappede coolness. Bevares, der er charme og dyrt tøj i spil. Men lidt som med Halle Berry dominerer en misundelsesværdig hvilen-i-sig-selv. Hvordan gør de? I don’t know. Men det er helt sikkert noget, der kræver mere end en god creme.  Til gengæld er det tiltrækkende. På alle, tror jeg. Lige fra ovennævnte elskere til skrivedamer. Måske fordi jeg selv er den befippede type med tøjtråde, der altid løber og bluser, der er vasket forkert.

Så midt i al den pletfri lækkerhed lød det første spørgsmål til Elisabeth Sandager i interviewet til Børsen: Hvor er du ikke perfekt? Svaret lød:

Jeg er heldigvis ikke perfekt, og selvom jeg har det svært med uorden og retter på alt, der står skævt – til mine døtres store irritation, så er der områder, jeg ikke prioriterer. Som køkkenet, hvor det for mig ikke giver mening at stå i timevis og tilberede mad, der er væk på fem minutter. Jeg slækker også på email-fronten. Førhen sad jeg hver aften mellem kl. 22 og midnat og sorterede og besvarede – selv hvor jeg bare var i cc. Det er slut. Nu må folk skrive urgent i emnelinjen, hvis de vil nå mig.

SNUP TIPPET: Jeg ved ikke, om det kan læres. Den der osen af afslappet lækkerhed i tale og look uden (for Guds skyld uden) at ende i selvfedme. Tror måske, at en af ingredienserne er passion. Og passion for hudpleje har Elisabeth Sandager i en grad, så hun talte sig varm i både konsistenser og ingredienser.

Tror du, at det kan læres? Hit gerne med tips…

02/07/2014
På piller for hudens skyld
03/07/2014
Giv mig din duft

Kommentarer

 • @ Sanne – hahahha, nej, det kan jeg ikke. Det var bare den bemærkning der faldt (sådan ud i luften), da en tidligere redaktør hørte om interviewet.

  @ Charlotte K – d’Angleterre !

  @ Anja Kis – Det har du ret i.

  @ Christistina Klok – Åh, 1000 tak. Hvor er du sød.

  Stor hilsen Anette

  05/07/2014
 • Gider du lige uddybe det der med elskeren??? 😉

  04/07/2014
 • CharlotteK

  Meget flot dame! og megalækkert hotelværelse…?

  04/07/2014
 • Anja Kis Svendsen

  Jeg tror det kommer af bevidst at anerkende sig selv og bruge sine potentialer, vide at alle begår fejl, men det er ok, hvis bare man lærer af det.
  F.eks. har Tini Owild det også, det der udefinerbare med at udsttåle at man har det godt.

  03/07/2014
 • Jeg har ingen tips, men elsker bare dine ord – dag efter dag. Du tryller med dem.
  Arbejdsmæssigt forestiller jeg mig,at du har det som en fisk i vandet – og det er vel også en kilde til øget skønhed…

  03/07/2014