Sig vi ses i Aarhus – UDSOLGT, læs under NB

Den 18. november holder jeg foredrag hos Naturskøn i Aarhus sammen med dygtige Kenneth Adelhardt. Vi har tænkt os at gi’ dig opskriften på tre ting:

 • Hvad der virker, når det gælder hudpleje
 • Hvordan du bruger de sidste nye skønhedstendenser (en af dem vil allerede kunne ses, når du går hjem)
 • Makeup der kaster komplimenter af sig – masser af komplimenter

Sjovt. Ærligt. Og uden slinger – der er ultra få pladser (for real – det er ikke noget, jeg bare skriver), billetprisen er 100 kr. inkl. goodiebag. Du får fat i en plads hos Naturskøn lige HER (ring eller afhent i butikken).

Det var alt.

NB: 3. november; Jeg har netop fået en besked fra Danmark om, at foredraget allerede er udsolgt. Ring til Naturskøn, som måske (måske ikke) arbejder med, at der arrangeres en ekstra aften. KH Anette

FOTO: helloanne.com

31/10/2014
Hej, det er mig, Marie!
03/11/2014
Hud-strygejernet

Kommentarer

 • Charlotte Newbie..;)

  Hej Hallo, kan jeg så lære noget nyt her…skin tonic uden alkohol er god nok?…fungerer skin tonic uden alkohol som mist?…jeg har nemlig en fra Beauty Pacific…der er bl.a glycerin i…men kan ikke gennemskue de andre ingredienser..direkte spørgsmål kan jeg bruge den alkoholfrie skin tonic fra BP som mist…? Tak fordi du holder til newbies…jeg knokler virkelig med det…;)

  05/11/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte Madsen – Forvirringen opstår fordi producenterne ofte kalder de samme ting noget forskelligt og noget forskelligt for det samme. Rønsbøls tonic/mist er uden alkohol og har gode fugtmagneter i sig.

  Stor hilsen Anette

  05/11/2014
 • Mette Kjærsgaard Eriksen

  Aij, er der ikke flere billetter 🙁 Ringede derind for at få lagt 2 tilside i lørdags, men fik at vide at der var masser af billetter, så jeg kunne bare komme ind først på ugen. Har arrangeret barnepige osv., men kunne først komme derind i morgen.

  03/11/2014
 • Lene Jespersen

  Glemte, vi ses i Århus

  03/11/2014
 • Lene Jespersen

  YES… Jeg nåede det, fik den allersidste billet

  03/11/2014
 • Charlotte Madsen

  Hedder Rønsbøls fugtmist mon skin tonic…? Jeg kan nemlig slet ikke finde en mist i det mærke…troede vi var holdt op med skin tonic….jeg bliver så forvirret…

  02/11/2014
 • lene

  OMG, det ville jeg så gerne, men er fast placeret i hovedstaden… Hav en skøn aften og hyg jer!

  02/11/2014
 • Mette Kjærsgaard Eriksen

  Ja da!!

  02/11/2014
 • Ville ønske at jeg kunne sige, vi ses !

  Jeg ser frem til den dag kommer!:-)

  01/11/2014
 • Tanya

  Så skønt! Laver I ikke noget tilsvarende i København? God fornøjelse 🙂

  01/11/2014
 • Øv, det ville jeg gerne have været med til. Jeg er dog desværre i Berlin på det tidspunkt (det glæder jeg mig nu også til). Men det bliver da sikkert en god dag 🙂

  01/11/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Katrine – Prøv at tjekke prisen på Rønsbøls fugtspray. Den har gode ingredienser i sig.

  Stor hilsen Anette

  01/11/2014
 • Katrine W

  Hej Anette,

  Lige et spørgsmål ude af kontekst – har du en idé til en billgere face mist der kan erstatte Rodulph Care’s? Plejer at bruge renseskum fra samme mærke, og derefter face mist, men synes den er en smule dyr.

  Du ønskes en rigtig god lørdag! Mvh Katrine

  01/11/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.