Skønheden har en pris

Danish Beauty Award sætter pris på skønheden

Danish Beauty Award sætter pris på skønheden

Jeg er heldig at sidde i juryen i Danish Beauty Award – en prisuddeling, der bedømmer produkter (og ikke personer) i 26 kategorier. I går var dommerpanelet samlet for at skyde de mange – ofte seje og heftige, men også festlige – diskussioner i gange. Det går nemlig heftigt for sig, når 13 beauty-nørder snakker creme. OK, beauty-nørder er måske overdrevet, for panelet tæller også godtfolk som forbrugernes vagthund og en branding-guru.

I alt skal 350 produkter vendes og drejes. De skal vurderes på alt fra førstehåndsindtryk, duft, kommunikation & idé, skin feel og virkning til om der vitterlig er tale om noget nyt. I går gik opgaven også på at blive enige om Danish Beauty Awards 10 wild cards – altså de 10 skønheds-fænomener & tendenser, som det er værd at holde øje med i 2010. Heriblandt:

Hands on (fordi ansigtsbehandlinger til hænderne stadig mangler, og der derfor vil ske meget på DIY-området…gør-det-selv-løsninger)

Close to home (lokale beauty-løsninger hitter, fordi vi søger nærhed, tilgængelighed og tryghed)

Sexocology – den grønne bølge bliver sjovere, mere lækker og endnu mere effektiv.

SNUP TENDENSEN: Glæd dig til forbrugerafstemingen, hvor din stemme vægter i vurderingen af Danmarks bedste skønhedsprodukt. Se mere på Danish Beauty Award og følg bloggen, hvor jeg løbende vil lægge insider-fif og jury-kommentarer ud…OG udlodde billetter til eventen på Crowne Plaze i København den 22. april. Hvis du har et favoritprodukt, så læg endelig en kommentar under response.

Den 23. april bliver vinderne afsløret og kåret. Foto: Danish Beauty Award 2009

Den 22. april bliver vinderne afsløret og kåret. Foto: Danish Beauty Award 2009

Håber hun tager Thomas Helmig med i år. Foto: Danish Beauty Award 2009

Håber hun tager Thomas Helmig med i år. Foto: Danish Beauty Award 2009

13/01/2010
Sexet økologi
17/01/2010
Hår-guf

Kommentarer

 • Jeg glæder mig til at blive endnu mere opdateret med skønhedstendenser, da det er noget, jeg slet ikke har forstand på 🙂 Jeg vil huske at holde mere øje med Amazing Space – og selvfølgelig hvem der løber med priserne til DBA 2010.

  16/01/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  Tak for input Lotte – og ja, Amazing Space er værd at holde øje med ;o)

  15/01/2010
 • Jeg er blevet superfan af C Vitamin Cremen fra Amazing Space. Den er lækker i formen og effekten. Laura har gjort det genialt…og egentlig vil jeg nok også sætte mine penge på Amazing Space i nogle andre kategorier. Fantastisk sted!!

  15/01/2010
 • AD

  Danish Beauty Award finder sted den 22. april 2010.

  15/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Tak AD – datoen er rettet…forklaring følger i kulissen ;o)

   15/01/2010