fbpx

Skønhedsmekanik, procenter og dagen-før-dagen

016

Hvis du savner action og mere effektivitet på badeværelset, så kig med her i det seneste nummer af Kosmetik (og hold øje med nytårsnummeret af ELLE). For halleluja hvor er beauty gadgets og skønhedsmekanik ikke til at ignorere. Fordi. 1) Hvem vil ikke gerne sætte strøm til skønhedsrutinerne og omsætte de professionelles løsninger til gør-det-selv? 2) Når noget får en ekstra dimension – fx en glattende massagerulle sammen med øjencremen – så stiger involveringen, fordi vi aktivt skal gøre mere end bare smøre på.

SNUP TENDENSEN: Hvis du alligevel har ønskelisten fremme, så overvej om en mini-ansigtssauna, en brummende pore-skrumper (fra Bliss) eller en laseragtig hårfjerner som vist på billedet skal lande under dit træ i år.

Dagen-før-1-december-gave: Hele julemåneden får Beautyspace-læsere 10 pct. rabat på dette skønne site. Skriv Beautyspace i rabatkoden, hvis du lader dig friste. Og for dig der ikke vil have penge op af lommen, flyder det med gratis inspiration fra dette fine nyhedsbrev.   

NB: No!No! kan blandt andet købes i Sephora, Boots og på Amazon. Og, og, og. Så er det i morgen, der er premiere på pakkekalenderen med daglige vinderchancer. Lige her.  På bloggen.

29/11/2010
Fede lappeløsninger
01/12/2010
VIND i deluxe pakkekalenderen på Beautyspace hele december. Hver dag…

Kommentarer

 • jonna møller

  Har aldrig prøvet at vinde…..sååå!

  03/12/2010
 • sanne

  Mon jeg er så heldig. Det vil være en god start på december:-)

  01/12/2010
 • Jess

  Det her er altså en super cool blog, og super sødt af dig, at du ordner det, så vi kan få rabatkoder 🙂

  01/12/2010
 • Birgitte

  Wow lækkert nyt layout! Hvor ser det godt ud! Fedt indlæg i dag også

  30/11/2010
 • Joan

  Uha så skal der shoppes! Tak for det!

  30/11/2010
 • Lene

  Vil da straks tjekke det site ud! Lyder som skønne julegaver til mig!

  30/11/2010
 • Kamilla

  Hold da ferie hvor fedt med rabat-koden. Så føler vi os da lige lidt VIP-agtige! Vil glæde mig som et lille barn til dec på beautyspace!

  30/11/2010
 • Nipuni Julie

  Flot nyt layout Anette – thumps up 🙂

  Jeg ser frem til din pakkekalender og til at se nærmere på sitet med 10 % rabat 😉 – Det bliver (ENDNU) en dyr måned.

  30/11/2010
 • Yes, beauty gadgets er vores nye legetøj. Det er nemlig ikke kun mænd, der samler på dimser og gadgets. Vi piger synes faktisk også, at det er sjovt. Og når cremen bliver ekstra effektiv ved at blive rullet på med en kølig roll-on, er det jo bare skønt, og måske lige dét, der gør, at det er netop det produkt vi vælger at købe :-).

  30/11/2010