Skønhedstendenser #1

Økokær boblebad fra EO (set hos showfashionhouse.com)

Økokær boblebad fra EO (set hos showfashionhouse.com)

Jeg bliver draget af hitlister (alverdens hitlister), udvalgte ting (der vitterlig virker) og aha-oplevelser og teknikker, der gør en forskel, jeg ikke havde drømt om (som da makeup-artist Søren Hedegaard delte sin step-by-step-guide til flot ansigtshud her). Hvis du har det bare lidt på samme måde, så glæd dig til de kommende nomineringer i Danish Beauty Award. Du kan også dykke ned i de 10 tendenser – i skønhedens tegn – som juryen netop har sat ord på. Her er de første tre, som vi tror, det er værd at holde ekstra øje med i 2010.

Hands on
Ansigtsbehandlingen til hænderne mangler stadig – derfor vil vi se et håndfast DIY-boom – altså gør-det-selv løsninger til hænderne med håndmasker, hånd-srubs, og handskebløde cremer.

Sexet økologi
Økologi og natur vil tage endnu et spring, og grøn skønhed vil kræse om det lækre, det finurlige, det sexede og frem for alt det tjekkede. Og så vil traditionelle skønhedsproducenter byde endnu mere ind med naturlige, økologiske og klimavenlige valgmuligheder, ligesom vi skal vænne os til begreber som grøn kemi og green cosmeceuticals..

Looking good for less
BIG er bedst i en tid, hvor vi holder pengepungen tættere til kroppen, og samtidig gerne vil spare på samfundets ressourcer. Store størrelser hitter derfor mere end nogensinde.

ELLE sætter spot på lækre hænder...og hvordan du får dem.

ELLE sætter spot på lækre hænder...og hvordan du får dem.

SNUP TENDENSEN: Jeg håber, du har lyst til at læse artiklen ’Hands up’ i det nye ELLE. Her finder du eksempelvis det suveræne og billige mormortrick til de blødeste hænder: gnid dem (hænderne altså) i vådt (afkølet) kaffegrums og skyl efter med lunkent vand. Resultatet er imponerende. Gode håndcremer kan selvfølgelig være lettere (og måske lidt pænere) at have med i tasken.

Måske ikke altid lige praktisk...men den brune kaffegrums giver bløde hænder

Måske ikke altid lige praktisk...men den brune kaffegrums giver bløde hænder

Har du et godt tip til handskebløde hænder?

26/01/2010
Endnu mere stram – men mest om hår
28/01/2010
Skønhedstendenser # 2

Kommentarer

 • Britta

  Ha ha … hvor er du sød Anette 🙂 men fif’et holder stadig og giver de skønneste bløde hænder 🙂 KH Britta

  30/01/2010
 • Faktisk er kaffetippet Brittas – som hænger trofast med på bloggen og som samtidig er min web-guru og en jeg efterhånden har kendt i mange år. Så mange, at jeg havde glemt, at det var HENDES fif. 1000 tak, Britta.

  30/01/2010
 • Nipuni Julie

  Bløde hænder kan også fåes ved at skrubbe hænderne i madolie og groft salt i ca. 5 minutter. Herefter skyllder man hænderne og smørre dem ind i en fed håndcreme 😉

  29/01/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Susanne: 250 kr. ;o) Men det er også en stor dunk…kh Anette

  28/01/2010
 • susanne schultz

  Hvad koster bobbel badet ?

  28/01/2010
 • Kære Anette. Super med DBA-tendenserne! 🙂
  Kender du i øvrigt Raz-Spa produkterne? Der kan du få Kaffepeeling. Det er som at gnide kaffegrums i ansigtet i bogstaveligste forstand. Se
  http://www.raz-spa.dk/produkter/produkter.html
  Kh Nina

  27/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Hej Nina – super med Raz-spa tippet (og nej, jeg kender hans kaffepeeling…endnu). kh Anette

   27/01/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  Dejlig med en der kan bekræfte kaffetricket. Og jo, der kommer helt sikkert en konkurrence i februar ;o) kh Anette

  27/01/2010
 • susanne schultz

  kommer der ikke snart nogle flere konkurancer ?

  27/01/2010
 • susanne

  Super med kaffe grums bruger det faktisk selv. og hvis man så tager en rigtig god drøj creme og så en plast pose på 5 min . Så har man været i hånd spa:)

  27/01/2010

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.