Skønhedstendenser # 2

Forbered dig på en ren salvelsestid...

Forbered dig på en ren salvelsestid...

Her kommer anden portion af de 10 skønhedstendenser – udpeget af juryen i Danish Beauty Award – som jeg synes, du skal holde øje med i 2010:

• Ren salvelse
Vi søger den ultimative smøre. Den, som gerne både må balsamere sjælen og samtidig på multitaskende vis hele læber, blødgøre tørre albuer og samle flyvske hårspidser.

• Close to home
Det lokale haler ind på det globale, når der er ekstra tryghed og tilgængelighed forbundet med at være tæt på – noget, danske skønhedsbrands vil nyde godt af…og der er mange af dem. Tænk bare på Marianne Tromborg, Dennis Knudsen, Elisabeth Gierus, Allison, DesignerMudder, osv. osv.

• Sansetrip
Mange skønhedsprodukter satser på at pirre flere sanser på en gang – som at påvirke vores indre humørbarometer, men også tilfredsstille behov for eksempelvis funktionalitet med facetter som indbygget lys, spejl og roll-ons med udglatningseffekt.

SNUP TENDENSEN: Jeg er vild med produkter, hvor emballagen udgør en del af selve funktionen. Som eksempelvis Garniers kølende kafferulle til huden omkring øjnene. Den lille Eye Roll-on koster 80 kr. og er blevet uundværlig for mig, fordi den ruller hævelser og mørke rande væk. Kan i øvrigt ikke stå for noget, der har med kaffe at gøre. For koffein hjælper på det meste. Det gør den altså (smil).

En kafferulle til huden omkring øjnene er genial til hud, der kan finde på at gå i sort

En kafferulle til huden omkring øjnene er genial til hud, der kan finde på at gå i sort

27/01/2010
Skønhedstendenser #1
29/01/2010
Knaser din hud?

Kommentarer

 • susanne

  Hej Annette
  kender du et produkt som hedder
  NUXE ? Det produkt jeg har her og har prøvet (fået det via Elle tror jeg ) det er et multi usage dry oil produkt (med spray )
  Det er simpelthen så lækkert at jeg kunne græde. Jeg glemmer nemlig let at smøre mig ind i bodylotion/cremer dete produkt er bare så skønt, som sagt sprayer man det bare på hele kroppen, ansigt, hår og alt 🙂 Man er blød som en baby numse:) PRØV DET

  29/01/2010
 • susanne schultz

  Super produkt
  it is a must have
  køber idag i Matas
  lader jer vide om det virker 🙂

  29/01/2010
 • Mette Vang Johnsen

  Det lyder godt nok spændende, hvor kan man købe sådan en?

  29/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Hej Mette – du kan købe kafferullen i Matas, i Bilka og Føtex. Lad mig vide om du synes, den virker for dig også ;o) Stor hilsen Anette

   29/01/2010
 • Jeg må straks i gang med kaffegrums og andre kaffedimsedutter 🙂 Anede ikke, man kunne, så igen tak for inspiration, Anette.

  28/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Hej Linda …det er også lidt specielt og ikke altid en handy løsning ;o) 1000 tak for dine kommentarer.

   28/01/2010
 • JOAN

  lyder bare SÅ spændende

  28/01/2010
 • Pia

  jeg er ingen kaffesøster – men elsker duften af kaffe (underligt nok) Dufter kafferullen af kaffe?

  28/01/2010
 • Louise

  Enig med Mette b – it works!

  28/01/2010
 • Jep! Kaffe holder! Prøvede lige at nuldre kaffegrums igår og fik bløøøde hænder 🙂

  28/01/2010

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.