Skønhedstendenser # 3

Lola hører til duftenes drama-darlings

Lola hører til duftenes drama-darlings

Ja, ja, ja…det er ikke fordi, jeg ikke kan tælle. Her kommer de sidste – ud af i alt 10 – beauty-tendenser for 2010, som dommerpanelet i Danish Beauty Award har ord på:

• Protection
Al form for beskyttelse vil appellere til os i endnu højere grad i 2010 – også på skønhedsfronten, hvor vi skyr alt fra solens stråler, stiv kuling og bakterier til den varmpåvirkning, som kan bringe hårlokker på kollisionsskurs.

• Crossing over
Hudpleje bliver makeup. Makeup bliver hudpleje. Blandt de stærkeste fænomener ses stadig complexion perfection, hvor vi vil se sund hud – gerne med hjælp fra foundations og layering-teknik.

• Drama darlings
Vi holder måske nok igen på flere fronter – bare ikke i duftafdelingen. Det er især designerne, der tager det tunge skyts frem og kæmper om vores gunst med værdig hjælp fra supermodeller, blærede flakoner og kapow-dufte, der opfordrer til at fyre den af.

• På vippen
Paryk til øjenvipperne, mascaraer, der giver kunstige vipper konkurrence, og vippeforlængende serummer. Barbie bliver aldrig alene om at ville have de lange øjenvipper.

SNUP TENDENSEN: Hold øje med en vis enarmet mascara, som snart kan købes på www.hotbeautystuff.dk . For hvis du troede, du havde set, hvad der var derude af roterende power-mascaraer, så er det måske værd at se med her. For med bare én hånd og et klik er mascarabørsten ude – iført den sorte volumen-smøre.

Mascaraer er ikke, hvad de har været. De bliver ved med at genopfinde sig selv.

Mascaraer er ikke, hvad de har været. De bliver ved med at genopfinde sig selv.

HVAD håber du 2010 vil bringe mere af på skønhedsfronten?

29/01/2010
Knaser din hud?
31/01/2010
Rulleri

Kommentarer

 • Britta

  1000 tak for gevinsten – den er ankommet og den er prøvet af her i formiddag efter anvisning fra Søren Hedegaard 🙂
  … jamen du skulle se mig – jeg ligner jo en million – det er superdejligt at have en brugsanvisning at gå frem efter – så ved man at man ikke gør noget forkert 🙂
  Hvis jeg f.eks. stod med det rispudder i hænderne ville jeg ikke ane hvad jeg skulle bruge det til – men det fungerer rigtig godt.
  Jeg skal også have prøvet dit hårsætnings-tip af – det var også beskrevet rigtig godt.

  30/01/2010
 • pia

  Blandselv duftgarderobe = små flasker parfume så man kan ha’ et udvalg. Jeg når altid at blive træt af en parfume før den er brugt!

  30/01/2010
 • JOAN

  Gør-det-hjemme-kit til lyse striber som man selv tør lave! Har aldrig hft modet!

  30/01/2010
 • Lone

  Økologiske dufte, der dufter fantastiske savner jeg…

  30/01/2010
 • Louise

  Synes stadig jeg mangler DEN ULTIMATIVE CREME…den som virkelig glatstryger mit ansigt ;o)

  30/01/2010
 • susanne schultz

  noget lækkert super fantastisk, helt nyt, anderledes til håret 🙂

  29/01/2010

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.