Mens vi venter

Der bliver plads til to varme anbefalinger denne uge (hvis du læste med i går). Ikke kogalskabsagtigt, men bare godt selskab fra britiske Cowshed. Som jeg altid bliver i godt humør af. Lidt køer er der dog indblandet. For blandt alverdens skønhedsredaktører er Cowshed forlængst udråbt som vanedannende, naturlig kropspleje. Ikke så naturlig som lugten af de sortbrogede køer, der først beboede Barbingtong House – bygningen, der dannede ramme for den første Cowshed SPA i England. Men på grund af velvalgte planteolier tilsat opkvikkende eller afslappende ingredienser. Jeg ønsker mig en lun omgang på et Cowshed-spa, hvis nogen skulle være i tvivl.

SNUP TIPPET: Måske kommer der en hjemmespa-Cowshed-mulighed sidst på ugen. Det foregår via forlaget og bloggens beauty boost liste. Hvis du ikke allerede er på den, så hook op her. Jeg vil til gengæld sørge for en lind strøm af afsløringer (bare vent), VIP-bogpakke (der sparer dig for mindst et par julegaveindkøb), adventskonkurrencer (der måske sparer dig for endnu flere) og løsninger lige om lidt på:

 • Elektrisk vinterhår, som Søren Hedegaards top tips giver os fuld license to kill en gang for alle
 • Frisk, fugtmæt hud omkring øjnene (med kapow-effekt), og forklaringen på, hvorfor løsningen ikke er en øjencreme

December (tror jeg) vil overraske på Beautyspace. Og jeg håber, du vil være med. Når julemåneden er ovre, er du selvfølgelig velkommen til at  springe tilbage til følgeskab via Bloglovin’, eller hvordan du foretrækker at få Beautyspace serveret. Men fra i dag og måneden ud betaler det sig at være på listen her.

@beautyspace på Instagram

24/11/2014
Breaking news
26/11/2014
Det er gratis, og det virker

Kommentarer

 • UK

  Babington House 😉

  02/12/2014
 • @ Louise – God idé. Har skrevet det på bloglisten af gode emner.

  Og i andre kan bare vente jer. Om små 24 timer er julen i gang på bloggen.

  Stor hilsen Anette

  27/11/2014
 • Elisabeth

  Ohhh Anette. Håber ikke du tænker dårligt om mig hvis jeg så sandelig IKKE har tænkt mig at bruge hverken VIP bogpakke eller adventsgaver til andre end… Mig selv.

  Er lykkelig over jeg havde is i maven, undlod at købe øjecreme og afventede en tilkendegivelse fra dig vedrørende netop det. Tjuhej hvor jeg skal købe ind. Det må man nemlig godt. Især når man har fødselsdag 29.december.

  26/11/2014
 • Jette Berg

  Ser frem til masser af nye gode råd til at stå vinteren igennem!

  25/11/2014
 • lene

  venter med spænding

  25/11/2014
 • Helle Rick

  Spændende læsning også de små afsløring på Jo’s blog 😉 Glæder mig altid til december måned. Det kan være frygtelig koldt, men hyggen varmer 🙂

  25/11/2014
 • Anja

  Jeg glæder mig til december. Jeg nyder at læse din blog. Og drømme mig hen til de steder du viser billeder af.
  /Anja

  25/11/2014
 • Linda M Pedersen

  Yes.
  Tak Anette, Nu
  December måned lyder endnu bedre…♥♥♥

  25/11/2014
 • Pia K

  Kan næsten ikke vente på at det bliver december 🙂 Glæder mig til din altid skarpe pen, Anette – og de afsløringer du har i ærmet…

  25/11/2014
 • Rie

  Det lyder skønt. Lad bare december begynde 🙂

  25/11/2014
 • Louise

  Glæder mig så meget.
  Kan du ikke anbefale et par barrier beskyttende cremer mod vinterkulden og den store temperatur forskel huden oplever i disse måneder?

  25/11/2014
 • CharlotteK

  Ih, glæder mig til december. Og glæder mig til at høre/læse løsningen på frisk fugtmættet hud omkring øjnene!

  25/11/2014
 • Karen

  Lyder super godt, venter i spænding 🙂

  25/11/2014
 • Sus

  Glæder mig altid til december og endnu mere nu<3

  25/11/2014
 • Beauty-december, så bliver det ikke bedre! Glæder mig allerede. 🙂

  25/11/2014
 • Sissel

  Uh, den VIP pakke venter jeg spændt på 😉

  25/11/2014
 • Lene Jespersen

  Juhuuu.. Nu ELSKER jeg Beautyspace endnu mere 🙂 Glæder mig som et lille barn – Skøn solskins dag

  25/11/2014
 • Jeg købte for ikke så længe siden en massageolie fra Cowshed med sådan en varme-effekt. Den dufter SKØNT og er lækker at arbejde med. Mums for ét styks lækkert produkt 🙂

  25/11/2014