fbpx

Skal vi to ses om en uge? Eller vil du hellere være Mads Vangsøs date til Danish Beauty Award?

anetteogmads

Ja altså, du kan også vælge begge dele. Med den forskel dog, at mig er du sikker på. Mads Vangsø skal vindes. På næste torsdag den 12. maj – i Musikhuset i Århuset – er jeg så heldig at få lov til at tale om noget, jeg ææælsker. Nemlig beauty-tendenser og hvad der er om næste skønhedshjørne. Ved du f.eks., at vi kan få for meget af det grønne?  Og at Bonderøvens succes smitter af i din creme, OG at mange vil gøre hvad som helst, og jeg mener hvad-som-helst, for at se naturlig frisklækre ud. Pernille Aalund er hovedtaler (om primetime kvinder), der er tapas-anretning, goodiebag og ved du hvad? Det hele er GRATIS og kræver bare tilmelding her. Varighed ca. 1 time (ankomst/velkomst fra 17.00-17.30 og så foredrag fra 17.30-18.30).

SNUP TIPPET: Og så er der det med hr. Vangsø. Hvis du har lyst til at komme til Danish Beauty Award i morgen aften og har det OK med at være Mads Vangsøs date, kan du sende en mail til tc@radio100fm.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv. Du skal være en lykkelig gift kvinde (no hanky panky altså) og have en lang kjole, som du har lyst til at vise frem på den røde løber!

NB: Du kan stadig VINDE Ole Henriksen produkter på Beautyspace med et klik her.

NB2: Ovre hos Jo kan du sørme også vinde med et klik her.

 

04/05/2011
VIND en bid af fødselsdagsbarnet
07/05/2011
You’ll love it: Fra Ulla Henriksen til Ole Henriksen…

Kommentarer

 • Susanne

  Wee, det vil jeg da høre 🙂 Ses på torsdag, hvis det altså ikke er for sent.

  10/05/2011
 • Ann Cathrine

  Så er jeg tilmeldt!! Vi ses 🙂

  09/05/2011
 • anneli

  dig anytime 🙂

  kan dog ikke nogen af dagene pga job. øøøv!

  05/05/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg ville SÅ gerne med til Århus og også DBA2011. Men men men, jeg er ude at rejse. Håber virkelig der kommer sådan et event i Århus igen engang. Åååårh hvor ville jeg dog gerne med. Håber i andre får en formidabel aften.

  05/05/2011
 • Dorthe

  Gud hvor lyder det som et fabelagtigt arrangement, men desværre har jeg ikke mulighed for at nå Århus torsdag – øv. Ellers vildt lækkert initiativ, som også er tilgængeligt for jyderne. Skønt. Rigtig god fornøjelse til de heldige!

  05/05/2011
 • Årh, ærgerligt, jeg ikke kan komme med. Det lyder ellers voldsomt interessant og hyggeligt!

  05/05/2011
 • Gitte Salling

  Vi ses på torsdag 🙂

  05/05/2011
 • Birgitte

  Skal man virkelig kunne vise en vielsesattest? :O) På den står der jo ikke om man er lykkelig! HÆHÆ men det er jeg nu – og vil da deltage i konkurrencen (håber naboen har en lang kjole!)

  05/05/2011
 • Joan

  Det lyder næsten for godt til at være sandt. For Free? Really? Nammenam

  05/05/2011
 • Lene

  Juhuu hvor fedt. Vil da fluks bestille billetter til Århus!!!!

  05/05/2011
 • ah for fisen, jeg er i aftenvagt torsdag- øv også, det bliver bestemt en super oplevelse med spændende input- god fornøjelse

  05/05/2011
 • Metteline

  Uh, ville så gerne have set/hørt dig i Århus, Anette – men kan desværre ikke. Øv!
  Og selvom Mads og jeg bestemt ville være et flot par, så må jeg melde pas 😀 Håber, han får sig en smuk og dejlig date 🙂
  Jeg glæder mig til at høre hvem vinderne til DBA bliver..

  05/05/2011
 • Marianne

  Jahadaaa, jeg skal til Århus – goodiebag siger du? mums!! See you

  05/05/2011
 • bare jeg var i Århus næste torsdag!

  05/05/2011
 • Tinna

  Tror da lige jeg vil komme til Århus og lade mig inspirere …skal nemlig til et møde fredag morgen, såååå det arbejdes der lige på:)

  05/05/2011
 • Er det ok at sige æv fordi det ikke er dig i Kbh?

  05/05/2011
 • Elena Leah

  Uhh, det lyder fantastisk spændende.

  OBS: Jeg bor også i KBH, så ledte med lys og lygte og fandt heldigvis hurtigt de to andre links.

  Tillader mig lige at smide “hovedlinket op”
  http://www.elle.dk/Konkurrencer/Konkurrencer.aspx

  Vi ses! (:

  05/05/2011
 • Malene

  Hvad dato er det i København? Det kan jeg ikke finde ud af på hjemmesiden.

  05/05/2011
 • jeg ville æææælske at høre dig fortælle om beauty-tendenser, anette. og jeg ville elske at ha’ fornøjelsen af dba i morgen. smaddergo’ fornøjelse.

  05/05/2011
 • kira

  Det lyder som et lækkert arrangement, måske det næste kunne afholdes i København?

  05/05/2011