fbpx

Skønhedskrager og nykøbte ansigter

Grænser det ikke til mobberi at kalde dig en krage?, lød det fra min barnlige hjemmefront, da artiklen om en gratis bid af skønhedskagen – ikke kragen – lå til skue på sofabordet sidste forår. Siden er det blevet til mange kager. Faktisk hver uge, hvor de gode Feministaer bringer blog-uddrag fra Beautyspace. Og mere til. For de holder også cyberfest i blogland, hvor du kan være med lige her. Men pas på, for på no time er man suget ind i bog-anbefalinger, sunde fif og fristende yogaficering.

Udenfor cypberspace fangede en særlig artikel mig denne uge i The Body Issue, hvor journalist Tine Bendixen, som altid skriver lige ind i hjertet på mig, har mødt verdens mest plastikopererede kvinde, Cindy Jackson, 57 år ung. Gak-gak tænker du måske om kvinden, der holder et Mensa-medlemskab, dater drengerøve OG holder igen med Botox, fordi hun om nogen kender alle faldgruberne, når det gælder ommøblering af et ansigt. Jeg fangede Bendixen her til morgen og fik fire hurtige svar:

Hvad tænkte du, da du stod overfor Cindy Jackson?

At hun var imødekommende, venlig og afslappet klædt – uden meget makeup.

Smuk eller godt lavet?

Jeg vil sige smukt lavet. Hendes alder ville jeg aldrig have gættet – måske bare tænkt, at der var blevet løftet en anelse. Men sikke en flot hud – ikke for pudret, bare fugtmæt og tydeligvis virkelig fin.

Så  den med konen i muddergrøften faldt dig aldrig ind?

Nej, for hun er ikke endt med kattelooket, men har fra begyndelsen fulgt et klart mål – nemlig Leonardo da Vincis klassiske proportioner for skønhed.

Så ikke krampagtig i forsøget på at holde fast i noget, der svinder?

Næh – men jeg har jo ikke facitlisten til hende. Det er bare for nemt at skubbe hende over i Barbie-hjørnet. Hun er sin egen velsmurte business og alt, hvad hun gør, er velovervejet. Intet er for andres skyld.

Boy, hende ville jeg gerne møde!

VIND & SNUP TIPPET: Hele historien finder du i denne uges udgave af Femina og så er der jo stadig vinderchancer for cover up her. Apropos.

10/06/2012
VIND!
13/06/2012
Fra stenbuk til stenbuk plus de YSL-heldige

Kommentarer

 • Birgitte

  Lyder som spændende artikel – selvom jeg har svært ved at følge pointen i at gå alle de operationer igennem bare for at se yngre ud!

  12/06/2012
 • Pia

  Ja jeg sluger jo Feminas blogfif fra dig hver uge….

  12/06/2012
 • Joan

  Ja jeg har også læst artiklen – synes altså hun er forfærdelig! Synes hun løber fra noget…

  12/06/2012
 • Som mange af de skønne kvinder her i kommentarfeltet giver udtryk for, er jeg også temmelig skeptisk overfor så omfattende plastikkirurgi. Indrømmet – jeg har da et par småting, jeg gerne ville “rette op på”, men uanset hvordan jeg ellers har det med mit spejlbillede, kan jeg godt blive skræmt ved tanken om ikke at kunne kende MIG længere, hvis det blev for omfattende. Og man hører jo mange sige, at de bliver mere eller mindre afhængige af skidtet, såeh.. sikkert godt nok, at jeg ikke har råd til det hejs dér, haha!! 😉

  12/06/2012
 • Marie Rasmussen

  Så håber jeg bare SÅ MEGET at Femina ikke er udsolgt. Sidste uges udgave har været helt umulig for mig at få fat i … Og det er altså nedtur for en “Dulle-Blads-Narkoman” som mig 🙂

  12/06/2012
 • Kira B.

  uanset hvem cindy er og hendes grunde for at gøre det (det kommer nemlig ikke mig ved), så er kosmetisk operationer altså et paradox for mig – fantastisk at man kan, endda lidt lokkende og forførende at man kan fjerne alt det man har stirret sig sur eller irrieret på, men også meget skræmmende, for vi er jo dem vi er og lidt rynker giver vel kun karakter og personlighed? Har personligt ikke helt valgt endnu, de store operationer bliver det aldrig til…men non-kirurgi kunne jeg altså godt være forfalden til!

  12/06/2012
 • Jeg kender godt Cindy Jackson fra for år tilbage, men er stadig lidt lodden på det. For det er sgu kunstigt. Også hendes liv, for hun er jo ikke 22! Jeg har det sådan lidt “kom nu videre!”-agtigt.

  Jeg så i øvrigt “Burlesque” for et par uger siden på DVD, i den medvirker Cher jo, og det er virkelig mærkeligt. Nærmest uhyggeligt, som søde ægtemand bemærkede det. For indeni hende er der altså en gammel dame på 66!

  Jeg vælger stadig at tro på at jeg kan ældes med ynde. Krydser lige fingre. 😉

  12/06/2012
 • Anette W

  Hej Anette. Tak for din rigtig gode side.
  Dernæst har jeg et lille problem. Blev klippet kort og har næsten lært at sætte håret med OSIS-pudder. Men mit hår bliver helt mat af det. Hvad kan du foreslå som shine?
  Knus
  Anette W

  12/06/2012
 • Rie

  Mht Femina hvor er det skønt at de har lavet bladet til iPad! Troede ellers ALT ville være de første ….

  12/06/2012
 • Anette J

  Wow! Jeg er helt i tvivl om det er den samme person på begge billeder. Hun er flot, men ansigtet passer jo slet ikke til hendes alder. Gad godt vide om hun har fået en total makeover, eller det kun er i ansigtet.
  PS må vi ikke snart se nogle billeder af kvinder, der er smukke, men også står ved deres alder.

  12/06/2012
 • Stine

  Kære Anette. Tusind tak for en rigtig god blog – og ikke mindst alle de kloge og fantastiske skønhedsord!
  Nå nu kommer der altså lige et spørgsmål jeg håber du kan besvare, da jeg selv er kommet lidt i tvivl. Når man bruger en bb creme, skal man så komme concealer på inden eller efter ? 🙂 tusind tak. Stine

  12/06/2012
 • Hun er da pæn.. men ligemeget hvad folk siger, så kan man altså godt se når en person er blevet “nipped and tucked” – og det gælder også i denne forbindelse, selvom det er flot lavet.
  I alle tilfælde er det mindre appellerende for mig end hvis man kan se en rynke hist og her.. Hvorfor kan man ikke stå ved og acceptere sin alder mere, og hvorfor må ansigtet ikke have den mindste rynke som tegn på, at man har gennemlevet lidt af hvert?

  12/06/2012
 • susanne

  Må vist heller ibyen og købe Femina … hun er da virkelig pæn !

  12/06/2012
 • Louise

  GODE ORD!! OG hun ser da meget godt ud 😉 Og så i øvrigt et andet lille tip: min datter på 10 kan give den mest fantastiske ansigtsmassage, og det vil hun MEGET hellere end at støvsuge…!

  12/06/2012
 • Femina er og bliver et godt blad!

  12/06/2012